Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oświadczenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

W jakiej kolejności?

Komentarz

Cywil a gdzie placki i kebaby?
      jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

To jeszcze CywiL?

Łoo matko zbankrutuje !

Komentarz

Zamieszczone przez karakan Zobacz posta
          Łoo matko zbankrutuje !
          szczególnie na tych kebabach

Komentarz

No dobra to będzie tak :

Po 10 zł, Po butelce wódki,po jednej Pani z Poznańskiej i po kanapce.

Wszystko sie zgadza.

Hajs,wóda,dziwki i kebab

Komentarz

Tylko w przypadku Cywila musisz jeszcze od czasu do czasu jakieś sushi dorzucić bo się chłopak otworzył na kuchnie świata i schaboszczak z kapuchą czy brukselka z zasmażką poszły na razie w odstawkę
              jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

Przez te wszystkie zmiany, samoistnie wrócił mój stary avatar i jest mi z nim dobrze, co oświadczam
                Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!

Komentarz

skoro wróciły oświadczenia to oświadczamk, iż dziś nastał dzień, w którym odebrałem prawko

Komentarz

Słabo?
                    Wsiadam dziś na Kawęczyńskiej do tramwaju a tu za mną się ładuje policjant, straznik miejski i dwóch ochroniarzy. Zdziwiło mnie to, ale nic, jadę. Przejechałem pół przystanku a tu podchodzi kanar i wiadomo. No nic, jadę dalej. Wysiadam na Targowej, oni wszyscy tez. k*****wa, to była obstawa dwóch kanarów Bez kitu, razem wysiedli

A mówią że jest kryzys Jak policji się nudzi to może by ich połowę wywalić, po cholerę im płacić za głupoty?

Ośw.
                    From flood into the fire
                    One thousand voices sing
                    We're in this together
                    For whatever fate may bring

Komentarz

Ośw. że dziś Piątek !
                      Żyrardowski Fanatyk

Komentarz

Zamieszczone przez Nazgul Zobacz posta
                        Słabo?
                        Wsiadam dziś na Kawęczyńskiej do tramwaju a tu za mną się ładuje policjant, straznik miejski i dwóch ochroniarzy. Zdziwiło mnie to, ale nic, jadę. Przejechałem pół przystanku a tu podchodzi kanar i wiadomo. No nic, jadę dalej. Wysiadam na Targowej, oni wszyscy tez. k*****wa, to była obstawa dwóch kanarów Bez kitu, razem wysiedli

A mówią że jest kryzys Jak policji się nudzi to może by ich połowę wywalić, po cholerę im płacić za głupoty?

Ośw.
                        to dowodzi, ze stary dowcip ma w sobie troche prawdy
                        dlaczego "psy" chodza parami....

w tym przypadku chodzi o rozszerzony j.polski
                        w dobie komputerow, pamiec sie rozszerza
                        i ten czly cyrk mial pojemnosc 4kilo-cepow + kanar
                        "Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka. Bo im szerszą stroną mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuje potrzebę dbania o jego całość i rozwój".
                        Roman Dmowski "Myśli nowoczesnego Polaka
                        "
                        Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem.

Komentarz

Zamieszczone przez Nazgul Zobacz posta
                          Słabo? Wsiadam dziś na Kawęczyńskiej do tramwaju a tu za mną się ładuje policjant, straznik miejski i dwóch ochroniarzy. Zdziwiło mnie to, ale nic, jadę. Przejechałem pół przystanku a tu podchodzi kanar i wiadomo. No nic, jadę dalej. Wysiadam na Targowej, oni wszyscy tez. k*****wa, to była obstawa dwóch kanarów Bez kitu, razem wysiedli A mówią że jest kryzys Jak policji się nudzi to może by ich połowę wywalić, po cholerę im płacić za głupoty?
                          Z ochroną łażą już jakiś czas. Natomiast jestem zmuszony stwierdzić, że policja i straż miejska nie jest od pilnowania kanarów i ktoś za to powinien "beknąć".

Nawet pomimo tego, że nie wiem po co tak naprawdę jest straż miejska
                          "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

Nazgul-juz dawno kanary chodza z ochrona,szczegolnie wieczorami to juz chyba standart.Smiac mi sie tylko chce jak patrze jak oni sa ubrani bardziej pasuja do obstawy jakiegos transportu kasy niz pilnowania konduktora biletow...

ale ma to tez swoje plusy,nie majac biletu mozna szybko sie polapac kiedy wsiada kanar jak ciagnie sie za nim cala watacha ochroniarzy.
                            Mon honneur s'appelle fidélité

joł mordo

Komentarz

O masz. Człowiek chciał za wszelką cenę jakiś niegorszący avatarek mieć, a tu proszę- czarna dama wróciła niczym bumerang.
                              Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                              - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                              Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

No to mi wychodzi na to że kanary musiały gdzieś niezły oklep wyłapać albo ludzie ich za bardzo w trąbkę ładują. Ale jak będzie mus ich załadować w trąbę to i policja i ochrona im nie pomogą...

Ośw.
                                From flood into the fire
                                One thousand voices sing
                                We're in this together
                                For whatever fate may bring

Komentarz

Pracuję...
                                X