Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oświadczenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ***** tym metrem to chyba wnuczki tych co kupią to mieszkanie będą jeżdzić

Komentarz

• A skąd taki czynsz? Bez kitu 1500 zł za 57 m2??? Ja mam 54m2 i płacę 450... Fakt, że garażu nie ma i przez to odpada też koszt utrzymania i konserwacji windy, no ale to nie kura za 1000 zł
      ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• Stąd, że wprowadzasz się do wykończonego pod sufit eleganckiego mieszkania wpłacając 15% jego wartości.
        Coś za coś, niestety.

Komentarz

• No nie gadaj, że za to że się wprowadzasz do wykończonego pod klucz mieszkania płacisz taki czynsz. Ja tam mam jasno rozpisane, skąd mi się to 450 zł bierze. Woda, ogrzewanie, fundusz remontowy, naprawy różnorakich instalacji, wywóz śmieci, ochrona, utrzymanie dróg na osiedlu itp. itd. I wszystko podane w cenach jednostkowych za m2. Tak, że kto ma większe eM więcej płaci, proste. A to, że masz elegancko wykończone mieszkanie to jest tylko i wyłącznie Umowa między Tobą, a deweloperem. Czynsz płacisz wspólnocie mieszkaniowej, a nie deweloperowi.

Komentarz

• Ten dobrolin,to mega chujowa lokalizacja wg mnie.
            Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!

Komentarz

• Zamieszczone przez reynevann_org Zobacz posta
              No nie gadaj, że za to że się wprowadzasz do wykończonego pod klucz mieszkania płacisz taki czynsz. Ja tam mam jasno rozpisane, skąd mi się to 450 zł bierze. Woda, ogrzewanie, fundusz remontowy, naprawy różnorakich instalacji, wywóz śmieci, ochrona, utrzymanie dróg na osiedlu itp. itd. I wszystko podane w cenach jednostkowych za m2. Tak, że kto ma większe eM więcej płaci, proste. A to, że masz elegancko wykończone mieszkanie to jest tylko i wyłącznie Umowa między Tobą, a deweloperem. Czynsz płacisz wspólnocie mieszkaniowej, a nie deweloperowi.
              Nie stajesz się właścicielem mieszkania, tylko po wpłaceniu 15% zobowiązujesz się do kupienia mieszkania wciągu 2 lat, a przez ten czas wynajmujesz mieszkanie od dewelopera płacąc za wynajem te 1000 zł + opłaty eksploatacyjne (czyli tzw. czynsz). Sprzedaż nie idzie, więc wymyślili takie rozwiązanie i skorzystają z niego osoby, które w ciągu 2 lat uzyskają zdolność kredytową.

Komentarz

• Oświadczam, że mój podziw i uznanie budzą ludzie trenujący regularnie judo.
                To nie jest jakieś durne wymachiwanie pięściami i udawanie wielkich kurwafa "fajterów" z podwórka. Bez kitu, nabrałem do tych ludzi nieprawdopodobnego szacunku. Dwa, trzy, cztery razy w tygodniu takie katowanie, nie dałbym rady. Wystarczy mi raz w tygodniu i ledwo siedzę. Plecy obite, biodro obite, zgon.

Podziwiam ludzi, którzy potrafią się temu poświęcić. Nawet jeśli przegrywają medal olimpijski 5 sekund przed końcem walki

Komentarz

• Zamieszczone przez majak Zobacz posta
                  a przez ten czas wynajmujesz mieszkanie od dewelopera płacąc za wynajem te 1000 zł + opłaty eksploatacyjne (czyli tzw. czynsz).

Ok, teraz wszystko jasne.

Komentarz

• KUR******
                    nareszczie !!!!, odsiedzialem wlasnie "BANA", ktorego dostalem ponad 2 tyg. temu
                    za godlo Polonii Wawa do gory kopytami
                    WITOJCIE, ZNOWU CHOPY !!!

czy to bylo sprawiedliwe ?
                    Ostatnio edytowany przez ON TOUR; 11558.
                    Świat bez kobiet, Egzystencja bez piwa, Legia bez Żylety - mają jednakową wartość.

Komentarz

• Zamieszczone przez ON TOUR Zobacz posta
                      KUR******
                      nareszczie !!!!, odsiedzialem wlasnie "BANA", ktorego dostalem ponad 2 tyg. temu

ja bym nie dał rady.Szacunek !
                      Narkotyki i Spirytus

Komentarz

• Komentarz

• obsługa klienta w orange to jedno wielkie chwdp.
                          TYLKO WISŁA

Komentarz

KUR******

jestesmy z toba, szkoda cierpienia ale warto bylo !!!
                            "Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka. Bo im szerszą stroną mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuje potrzebę dbania o jego całość i rozwój".
                            Roman Dmowski "Myśli nowoczesnego Polaka
                            "
                            Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem.

Komentarz

KUR******

Godej pieronie kto cie tak ukrzywdził?
                              ...ta ziemia do Polski należy
                              choć Polska daleko jest stąd,
                              bo wolność krzyżami się mierzy
                              historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez kowal Zobacz posta
                                obsługa klienta w orange to jedno wielkie chwdp.
                                Nie masz puku?
                                Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!

Komentarz

Pracuję...
                                X