Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Chciałbym oświadczyć, że hvj w tyłek temu kto sypie niemalże kilogram soli na metr kwadratowy ziemi, a szczególnie u mnie na osiedlu, mam cały gres na wejściu do mieszkania tym usyfiony, moje buty wyglądają jakbym obrobił w nich jedną zmianę w Wieliczce...
Oświadczam, że nie spodziewałem się tak banalnego pytania za 1000000
Milion był? Ja tam się zawiesiłem na teście z historii w TVP1. Próbowałem niedawno oglądać milionerów ale stwierdziłem, że to jakiś cyrk z nie mojego świata jeśli chodzi o pytania.
Milion był? Ja tam się zawiesiłem na teście z historii w TVP1. Próbowałem niedawno oglądać milionerów ale stwierdziłem, że to jakiś cyrk z nie mojego świata jeśli chodzi o pytania.
Skakałem po kanałach i patrzę ma pytanie za 500000. Dała radę mimo że kierowała się ponoć tylko intuicja. A za milion to już prościzna. Ile to jest 1111x1111
Emerytka będzie miała klawa starość co oświadczam
Pani Maria Romanek, która jako druga osoba w Polsce wygrała 1 000 000 zł w Milionerach właśnie powiedziała na tvn24 że 90% wygranej przeznaczy na zbiórki w siepomaga. Jest MOC!
Jeżeli nawet 10% z wygranej przeznaczy to wielki szacunek i brawa dla tej Pani co oświadczam
O to co zwykle - idą szukać chłopa, a czarny wyszczupla
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Oświadczam, że nienawidzę PiS-u. Oświadczam także, że uwielbiam wpisy w tematach meczowych. Szczególnie w trakcie trwania meczów. Oświadczam również, że bardzo cenię krytykę wszystkich moich postów i podchodzę do nich z dużym zrozumieniem. A właściwie to z wyrozumiałością.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz