Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
No Limp Bizkit wiadomix, do tego Outcast, a Davidka oleje raczej, skoro znam jedną jego piosenkę tylko
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Jeśli ktoś chciałby wyprowadzić psa ze schroniska na spacer, chętnie zapraszam, psy bardzo przyjazne, ogarnięci ludzie, a zwierzaków jest ponad 2tysiaki i rzadko udaję się wyprowadzić wszystkie chociaż na 10min, przy obecnym stanie wolontariuszy jest to praktycznie niemożliwe. Ja właśnie zacząłem przygodę ze schroniskiem i powiem Wam, że ciężko mi się wyjeżdża z tamtąd, chyba za miękki jestem Czas spędza się świetnie a i jeszcze pomaga się zwierzakom które zostały porzucone, fajna sprawa co oświadczam.
Zarzucam linka jakby ktoś chciał i może ktoś się skusi, jakby ktoś miał jakieś pytania walić śmiało, tylko nie mam stałego internetu więc mogę odpisać po paru dniach.
To ja sobię oświadczę że zostałem certyfikowanym infołmatykolem i red. Tomasz Lis i zatrudnieni u niego na darmowych stażach studenci europeistyki mogą mnie cmoknać w dupę
...Trzech setek armat ryczy kanonada,
Zda się pod trupem ziemia się rozpęknie, —
O dziecko polskie, za Twojego dziada,
Który tam zginął, niech Twe serce klęknie,
O dziecko polskie, święć się krwi szkarłatem
I wołaj: Wolność! I bij w kratę lochów,
Bo jeśli Bóg jest nad tym podłym światem,
Toś ty zbawione przez Wolę i Grochów...
Oświadczam, że jeszcze kilka wieczorów z prawem pracy i nie będę wiedział chyba jak mam na imię, oświadczam również, że jak pomyślę ile jeszcze przede mną to mam ochotę iść po flaszkę do lodówki i dać sobie spokój
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Oświadczam, że żadna flaszka grana nie była (wtedy) i komisja pożegnała mnie ładną czwóreczką
Oświadczam również, że już 8 rok przeżywałem 18stkę, niby człowiek coraz starszy, a tu.. Życie jest piękne, oświadczam!
Leczę silne przeziębienie od około poniedziałku, nie pomaga nic. Rutinacea, witamina C, mleko z masłem i miodem, jakieś gówno na katar i pare innych rzeczy, zero efektu. Czuję się jak koń po westernie.
A jak żadne lekarstwo nie pomaga, to pora kupić lekarstwo ostateczne- wódkę.
Na szczęście sporo się dziś dzieje na mieście. No to w bal
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Przy tych cenach biletów imprezę pewnie odwołają, w życiu nie sprzedadzą tyle, żeby zabawa się opłacała.
Inna sprawa, że ja i za 100 zł bym nie poszedł.
Komentarz