Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Choć nie mogę powiedzieć, że nie byłem w to zamieszany.
Typ ze spółdzielni, który kosił trawę z samego rana pod moim balkonem będzie wiedział za rok "po Mistrzu", żeby ten rejon złapać wieczorem co oświadczam
Legia i Zagłębie
Jeżeli forumowicz emes tu jeszcze czasem zagląda, to niniejszym pragnę mu tą forumową drogą złożyć serdeczne gratulacje z okazji narodzin młodego Legionisty. Naj(L)epszego bracie !
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Oświadczam, że dziś się oświadczam i dodatkowo wesele kumpla Legionisty
Pamiętaj. Z małżeństwem jest jak z oblężoną twierdzą. Ci co są na zewnątrz chcą się do niej jak najszybciej dostać. Zaś Ci co są w środku chcą się jak najszybciej z niej wydostać
Ja oświadczam, że pogoda zacna więc na rower trzeba zaraz wyskoczyć oraz, że należy spożyć wieczorową porą jakiś alkohol
W okazyjnej cenie wpadł mi w łapska bilet na Orange Warsaw Festival na niedziele. Co ten cały David Guetta ma takiego najbardziej znanego? Takiego że od razu wiadomo? Kojarzę chyba tylko "Memories" (kocur), poza tym pewnie ze słyszenia znam trochę, ale z ciekawości- jakie ma największe hity? Nie chce przy szalonych fankach zrobić z siebie głupka że nie znam
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
W okazyjnej cenie wpadł mi w łapska bilet na Orange Warsaw Festival na niedziele. Co ten cały David Guetta ma takiego najbardziej znanego? Takiego że od razu wiadomo? Kojarzę chyba tylko "Memories" (kocur), poza tym pewnie ze słyszenia znam trochę, ale z ciekawości- jakie ma największe hity? Nie chce przy szalonych fankach zrobić z siebie głupka że nie znam
Ja siedzę w temacie raczej naszej rodzimej muzyki, ale wiem że jest znany z tego, że gra sety z wyłączonego miksera i dużo macha rękoma
Nie lepiej na Zenka gdzieś było iść?
...Trzech setek armat ryczy kanonada,
Zda się pod trupem ziemia się rozpęknie, —
O dziecko polskie, za Twojego dziada,
Który tam zginął, niech Twe serce klęknie,
O dziecko polskie, święć się krwi szkarłatem
I wołaj: Wolność! I bij w kratę lochów,
Bo jeśli Bóg jest nad tym podłym światem,
Toś ty zbawione przez Wolę i Grochów...
Komentarz