Oświadczam, że bardzo lubię wiosnę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Domino KG(L) Zobacz postaDziś o godzinie 18.15 na świat przyszedł mój syn. Nowy Legionista jest wśród Nas. Co oświadczam najszcześliwszy na świecie!zapraszamy do tematu http://forum.legionisci.com/showthread.php?t=12678
"You'll never walk alone"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Domino KG(L) Zobacz postaDziś o godzinie 18.15 na świat przyszedł mój syn. Nowy Legionista jest wśród Nas. Co oświadczam najszcześliwszy na świecie!Święta miłości kochanej ojczyzny,
Czują cię tylko umysły poczciwe!
Komentarz
-
Gratulacje ! Ps Bardzo cieszący trend ostatnio, aby nadawać dzieciom stare polskie imiona. Fajnie że jest Mieszko, Franciszek, Zofia zamiast Pameli, Alana i innych wynalazków co rzecz jasna oświadczamPrawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Domino KG(L) Zobacz postaDziś o godzinie 18.15 na świat przyszedł mój syn. Nowy Legionista jest wśród Nas. Co oświadczam najszcześliwszy na świecie!
Zamieszczone przez Buzz Zobacz postaOświadczę, że gdyby w eurowizji decydowały jak dawniej same głosy telewidzów, Polska zdobyłaby 162 pkt, co dałoby nam 5-te miejsce*Przekręcili nas pedały...
* obliczenia kolegiZamieszczone przez brachu Zobacz postaOświadczam ,że ten świat jest popierdolony! Żeby jakaś baba z brodą była promowana w tv to ja ***** nie mam pytań"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
Komentarz
Komentarz