Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oświadczenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Oświadczam ze dobrze jest po miesiacu wakacji w roznych miejscach wrocic do domu i poczytac forum

Komentarz

• oswiadczam, że przyjemnie jest pograć w piłeczkę 2 godzinki z Tomkiem Rząsą

naprawdę dobry typ.

Komentarz

• Zamieszczone przez mort
        trochę szybko no ale i tak gratki ziomek
        To było już w drodze powrotnej
        "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

• na powrocie facet krócej może?
          ...ta ziemia do Polski należy
          choć Polska daleko jest stąd,
          bo wolność krzyżami się mierzy
          historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Oświadczam, że absolutnie nie da się słowami opisać tego co działo sie wczoraj w Poznaniu. Radiohead nie jest zwykłym zespołem jakich tysiące. Ten koncert również nie był zwykły. Sztuka, piękno, które wzruszają absolutnie wszystkich - od emo 14 po 40-letnich facetów.
            Smaczku dodał fakt, ze RH NIGDY nie powtarza setlisty i mogą na danym koncercie zagrać niemal wszystko. Tak było też wczoraj... Po prostu emocji jakie przeżywalo się w momencie pierwszych dźwięków Creep.... O Jezuuuu.
            Absolutnie zadna opinia o Radiohead nie jest przesadzona, co wczoraj zespół udowodnił dobitnie.
            Jedne z piękniejszych o ile nie najpiękniejsze, najbardziej zajebiste godziny w moim życiu.

Komentarz

• Chyba dzisiaj komentatora to troche wyobrażnia poniosła, co oświadczam.
              Wyskoczył z tekstem : "cicho dzisiaj na Emirates Stadium, dziwne jak na angielski stadion"
              może nie słowo w słowo, ale taki był sens jego wypowiedzi

Komentarz

• na Dolnym Mokotowie jak na razie tylko słychać, drobny deszczyk pada.
                bez dyskotek itd. niestety.

Komentarz

• Nigdy więcej urlopu na takiej wsi jak Łubiana, nigdy!
                  "... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffi
                    no własnie, zjeżdżając np, na początku Raszyna, przy kościele ,w lewo. Oczywiście od Janek do Raszyna trzeba się dotoczyć jakoś
                    Zamieszczone przez reynevann_org
                    Ja tam zawsze skręcam w prawo na skrzyżowaniu "7" z drogą Piaseczno-Nadarzyn, później przez Lesznowolę, Starą Iwiczną i Mysiadło do Puławskiej. Elegancko się jedzie, bez żadnych korków.

Mieszkając w Nadarzynie, Warszawę atakowałem od strony Pruszkowa(choć jak nie musiałem jechać samochodem to w Pruszkowie sie przesiadałem do KM+SKM i sprawa załatwiona), jadąc przez Piastów, Konotopę i do Połczyńskiej, raz pojechałem przez Janki i sie wyleczyłem na zawsze Do Puławskiej też fajna droga tylko, że jak jedziesz z rana to trafiasz na mega korek na Puławskiej

zresztą, zależy do którego miejsca w Warszawie chce sie dojechać, raz lepiej objechać Przez Połczyńską a innym razem od Puławskiej.
                    "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                    hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Zgubić dowód rejestracyjny. To najgłupsza rzecz jaką zrobiłem :kurwanojapierdole:
                      Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!

Komentarz

• Oświadczam, że kupić zeszyty do szkoły to zajebiście trudna rzecz. Żeby znaleźć najprostszy ze standardową okładką, należy przekopać się przez dziesiątki zeszytów filmowych, barbie, batmanów, Kubicy i innych wynalazków...

Komentarz

• 1 wyprawka dla malucha ?
                          "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

• Zamieszczone przez pusty
                            Jedne z piękniejszych o ile nie najpiękniejsze, najbardziej zajebiste godziny w moim życiu.
                            A nie Wilno?

P.S.

osw
                            Ostatnio edytowany przez Z.; 6102.
                            "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Ośw, że spontan-wyjazd do Krakowa to jest to!
                              Ulrychów&Koło - u nas zawsze jest wesoło!

Komentarz

• alkoholik.
                                "...chcemy czegoś dokonać zanim nasi krewni rozstawią pamiątki po nas po zakamarkach mebli..."

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎