Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Oświadczam, że absolutnie nie da się słowami opisać tego co działo sie wczoraj w Poznaniu. Radiohead nie jest zwykłym zespołem jakich tysiące. Ten koncert również nie był zwykły. Sztuka, piękno, które wzruszają absolutnie wszystkich - od emo 14 po 40-letnich facetów.
Smaczku dodał fakt, ze RH NIGDY nie powtarza setlisty i mogą na danym koncercie zagrać niemal wszystko. Tak było też wczoraj... Po prostu emocji jakie przeżywalo się w momencie pierwszych dźwięków Creep.... O Jezuuuu.
Absolutnie zadna opinia o Radiohead nie jest przesadzona, co wczoraj zespół udowodnił dobitnie.
Jedne z piękniejszych o ile nie najpiękniejsze, najbardziej zajebiste godziny w moim życiu.
Chyba dzisiaj komentatora to troche wyobrażnia poniosła, co oświadczam.
Wyskoczył z tekstem : "cicho dzisiaj na Emirates Stadium, dziwne jak na angielski stadion"
może nie słowo w słowo, ale taki był sens jego wypowiedzi
no własnie, zjeżdżając np, na początku Raszyna, przy kościele ,w lewo. Oczywiście od Janek do Raszyna trzeba się dotoczyć jakoś
Zamieszczone przez reynevann_org
Ja tam zawsze skręcam w prawo na skrzyżowaniu "7" z drogą Piaseczno-Nadarzyn, później przez Lesznowolę, Starą Iwiczną i Mysiadło do Puławskiej. Elegancko się jedzie, bez żadnych korków.
Mieszkając w Nadarzynie, Warszawę atakowałem od strony Pruszkowa(choć jak nie musiałem jechać samochodem to w Pruszkowie sie przesiadałem do KM+SKM i sprawa załatwiona), jadąc przez Piastów, Konotopę i do Połczyńskiej, raz pojechałem przez Janki i sie wyleczyłem na zawsze Do Puławskiej też fajna droga tylko, że jak jedziesz z rana to trafiasz na mega korek na Puławskiej
zresztą, zależy do którego miejsca w Warszawie chce sie dojechać, raz lepiej objechać Przez Połczyńską a innym razem od Puławskiej.
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Oświadczam, że kupić zeszyty do szkoły to zajebiście trudna rzecz. Żeby znaleźć najprostszy ze standardową okładką, należy przekopać się przez dziesiątki zeszytów filmowych, barbie, batmanów, Kubicy i innych wynalazków...
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz