Zamieszczone przez Korosiak
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
Oświadczam , że wciąż nie mogę uwierzyć , że można być na tyle pierdolniętym żeby pod zgliszcza jakieś instalacji artystycznej doczepiać kwiatki. Zawsze kwiatki itd kładło się na miejsce , gdzie niedawno zginęli ludzie , wydarzyła się jakaś tragedia , ale widzę , że spedalona gejsbukowa hipsteriada idzie krok dalej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz postaOświadczam , że wciąż nie mogę uwierzyć , że można być na tyle pierdolniętym żeby pod zgliszcza jakieś instalacji artystycznej doczepiać kwiatki. Zawsze kwiatki itd kładło się na miejsce , gdzie niedawno zginęli ludzie , wydarzyła się jakaś tragedia , ale widzę , że spedalona gejsbukowa hipsteriada idzie krok dalej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez hummel Zobacz postaBez kitu dramat. A na Fb blokują mi konto za wpis na tablicy : ***** ruskich :da się żyć.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz postaDlatego najlepiej pozbyć się tego gównada się żyć.
Marketing Internetowy Google Adwords www.internica.pl
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZdziCHu Zobacz postaJuż to widzę jak Hummel się pozbywa "fejsbuczka"
Cytując Bińkowskiego " Kiedyś żeby wyrwać panne to się podchodziło w clubie łapało za tyłek , a teraz to trzeba wysłać e-maile czyt. fb " haha
Komentarz
-
Zamieszczone przez swoosh Zobacz postaA ja se oświadczę, że ze 120 na 103 kg wagi w trzy miesiące. I nadal spada.
"Life is like a box of chocolates - you never know, what you're gonna get" F. Gump
Komentarz
Komentarz