Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ciekawe co masz konkretnie na myśli. Bo tak napisałaś, jakby to był jakiś dogmat.
Myślałam o większych możliwościach rozwoju. Sądzę, że w Polsce jest o wiele trudniej wykonać jakieś przedsięwzięcie. Te wszystkie procedury itd. Jednak wykształcenie w naszym kraju jest na pewno lepsze
Muszę coś z siebie wyrzucić...Taka wiadomość z rana.
Właśnie dowiedziałem się o śmierci,niezwykłego gościa...Był moim opiekunem praktyk,rozmawialiśmy godzinami o nauczycielstwie,o uczniach,o problemach,blaskach i cieniach naszego zawodu.
Nie zdążył wziać ślubu z ukochaną.
Miał 27 lat,zginął na ukochanym motocyklu,zabity przez 18-latka w furze ojca...
Nie mam słów.
"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
jeśli dla kogoś normalne jest, że mówi w nocy, że jednak dziś nie jedzie i zostawia kumpli na lodzie to mu gratuluję. wcześniej oczywiście nie wiedział, że jedziemy do Gdyni, a nie Pcimcia Dolnego i dopiero w nocy to do niego dotarło.
ps. proponuję zacząc jeździć na siatkówkę co niektórym użytkownikom tego forum, tam się nie muszą bać o samochód na trasie. nosz kurwaaaaaaaaaaaaa
edit:
kierowałem wczoraj. (to do postów powyżej) a do Ciebie MeLa dzwoniłem w wyżej wymienionej sprawie.
i ****, taka to niedziela, od 6 rano dzwonienie po kim się da, a i tak zamiast w Gdyni będę w domu.
Dzięki Zbinky, pozdroofki dla Ciebie! uważaj na Lechię, czają się na Twoją furę tuż za blokiem!
Ja od kilku lat wracam, ale jakoś nie mogę dotrzeć na stałe. W moim przypadku na pierwszy ogień muszę z kończyć studia, a potem będzie myślenie co dalej.
Komentarz