Nadszedl Czas Napier.dalania !
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
Komentarz
-
No, no, no...widzę, że ktoś radykalnie chciał odciązyć bazę na serwerze.Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Komentarz
-
Kurde, przecież Hyde Park ma z 60 stron jak nie więcej ..na około 50-ej są tematy z 2004.
Wziąć modowską maczetę, odrąbać tak od 15 strony w góre i rach ciach full odciążenie - no albo to nie jest takie proste jak mi się wydajeJesteś panem własnego losu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kempes Zobacz postaKurde, przecież Hyde Park ma z 60 stron jak nie więcej ..na około 50-ej są tematy z 2004.
Wziąć modowską maczetę, odrąbać tak od 15 strony w góre i rach ciach full odciążenie - no albo to nie jest takie proste jak mi się wydajeWszystko szybko się zmienia ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez karakan Zobacz postaMort - zawsze Cie szanowałem..pamiętaj"Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych
Komentarz
-
Zamieszczone przez RadO Zobacz postaSzacunkiem to go nie przekupisz...
Hajs?Wóda?Dziwki?
Mów Panie i daj żyć!
Komentarz
-
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Komentarz
Komentarz