Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oświadczenia
Zwiń
X
-
Oświadczam, że będąc wczoraj w Krakowie, trafiłem akurat na mega gołoledź, jakiej ponoć w grodzie Kraka nie było od lat. Czas przejazdu z Krakowa do Warszawy- 7h (z czego 2,5 h w korku na obwodnicy Krakowa)
-
Zamieszczone przez MarkoOHT Zobacz postaMatula wróciła od lekarza. Ciśnienie 180/100, więc została przyjęta poza kolejnością. Lekarz coś podłubał przy lekach i dał skierowanie do hipertensjologa. Termin?
kwiecień 2021.
J.ebać NFZ
Zdrowia Twojej Mamie życzę.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Tomi Zobacz postaMi zrobiła się przepuklina.
Terminy na operację min. połowa 2020.
Zostaw komentarz:
-
Mi zrobiła się przepuklina.
Terminy na operację min. połowa 2020.
Zostaw komentarz:
-
Matula wróciła od lekarza. Ciśnienie 180/100, więc została przyjęta poza kolejnością. Lekarz coś podłubał przy lekach i dał skierowanie do hipertensjologa. Termin?
kwiecień 2021.
J.ebać NFZ
Zostaw komentarz:
-
Widzę że temat mocno stanął. To ja sobie oświadcze kilka rzeczy. Primo: Nie ma to jak dojść do siebie po sylwku 6 stycznia, uprzednio pracując dwa dni. Due, czy chvj jak to się mówi i pisze: Rzygam szczerze już tą Wisłą. Zaczynam mieć obawy przed otwarciem lodówki... I po trzecie, najważniejsze dnia dzisiejszego: 10.01.1998r. 1.3.1.2
Zostaw komentarz:
-
Te nowe konta to na 99% efekt ostatniej aktualizacji XRumera. Kilka minut grzebania w logach mogłoby sprawę wyjaśnić.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez BlackAdder Zobacz postaJak to było parę razy modne: pisz do Morta, on Ci odpowie
Zostaw komentarz:
-
Jak to było parę razy modne: pisz do Morta, on Ci odpowie
Zostaw komentarz:
-
Zapomniałem hasła. To słowo po "Mioduski" to sie pisało przez "h" czy "ch"?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaNo jak dobrze klikniesz na jej post, to zobaczysz co reklamuje. Ale ci to są inną kategorią.
Jeszcze inną są ci, którzy raz na miesiąc piszą 5 postów w różnych tematach wspominając co jest fajne, modne, interesujace itp. w ciuchach, bankowości, budowlance...
Ale ich wszystkich "rozumiem". A tych, o których pisałem wcześniej nie rozumiem i dlatego wzbudzają moj niepokój, lęk, konsternację. To jakaś nowofobia
Zostaw komentarz:
-
No jak dobrze klikniesz na jej post, to zobaczysz co reklamuje. Ale ci to są inną kategorią.
Jeszcze inną są ci, którzy raz na miesiąc piszą 5 postów w różnych tematach wspominając co jest fajne, modne, interesujace itp. w ciuchach, bankowości, budowlance...
Ale ich wszystkich "rozumiem". A tych, o których pisałem wcześniej nie rozumiem i dlatego wzbudzają moj niepokój, lęk, konsternację. To jakaś nowofobia
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaOświadczam, że zastanawia mnie liczba nowych użytkowników zakładających w ostatnich tygodniach konto na forumce, anonsujących to w temacie do powitań lub jakimś innym i nie piszących potem nic więcej (nie mówię o spamerach coś tam reklamujących czy szepczących). Może to jakaś zorganizowana akcja wprowadzania zielonych ludzików, którzy zostaną w jakimś momencie aktywowani i przejmą forumkę?Ciekawe co będą reklamować?
Zostaw komentarz:
-
Kijka się spytaj .
On jest specjalistą w trollkontach.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: