Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Oświadczam, że trzeci raz w ciągu czterech tygodni załapałem katar...dobija się do mnie śmiertelny wirus
Oświadczam, że Ci zazdroszczę. Z trzy razy w ciągu czterech tygodni nie miałem kataru Od kilku lat tak mam, okrągły rok, na plaży także. Podobno wychodzi teraz łażenie przez połowę życia po dworze zimą z łysą głową he
e:
Przy okazji. Oświadczam, że pogoda i onet prowadzą do depresji.
Aż sobie screena na pamiątkę zrobiłem. Gdy będzie mi za wesoło...
Ostatnio edytowany przez Raczej; [ARG:4 UNDEFINED].
Mogę powiedzieć, że w sumie wiem co przeżywasz, bo od kwietnia do prawie końca września kiedy pyli jakieś badziewie to chodzę i zasmarkany i zapłakany, a od końca września do końca marca cyklicznie łapię katar z tym, że w tym roku jakoś bardziej intensywnie...niech mi teraz ktoś powie, że jednym z powodów nie jest noszenie tych szmat na pół twarzy
Oświadczam, że mimo że dość dobrze śledzę co się dzieje w piłce nożnej dopiero wczoraj ogarnąłem, że było już losowanie na euro
A ja Oświadczam, że mimo że dość dobrze śledzę co się dzieje z Koronaświrusem dopiero dzisiaj ogarnąłem, że było ogłoszenie otwarcia galerii, nie mając pojęcia, że były zamknięte
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz