Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zakłady , STS , TOTO MIX , i inne ...
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Kumpel też zagrał za 15zł same mecze z podpórkami i PAOK na czystej jedynce, miał chyba z 10 zdarzeń, też tylko Fulham X2 mu nie siadło i 135 złotych przeszło mu koło nosa. A ja kiedyś miałem wariata w internecie na którym postawiłem awans Wisły z Apoelem, było tam chyba z 15 zdarzeń, nawet o tym kuponie zapomniałem i z tydzień później jak przegladałem wszystkie kupony zawarte w sierpniu, spojrzałem że tylko Wisła to położyła i też 2 stówki przeszły. Jak widać nie należy grać spotkań Wisły w pucharach!
Na jutro i środę próbuje tak:
Bytom-Lech 2 1.60
Saragossa-Valencia 2 2.20
Granada-Barcelona (-1.5) 2 1.50
Atalanta-Inter 2 2.20
Lazio-Catania 1 1.70-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Może ktoś polecić jakieś w miarę ogarnięte i przyjazne forum z typami i analizami?
Głównie chodzi mi o pomoc w ligach zagranicznych, gdzie np. widzę fajną okazję, a potem się okazuje, że kurs był wysoki bo połowa zawodników z drużyny faworyta miała sraczkęOstatnio edytowany przez GregorAE; [ARG:4 UNDEFINED]....szanuj i bądź szanowany...
Komentarz
-
Jestem początkujący, może mi ktoś doradzić czy dobrze robię? Zamierzam postawić 4 kupony.
Sevilla - Granda (1)
Ruch - Polonia (1)
Stoke - Newcastle (2)
Nantes - Lens (1)
Bate Borisov - Milan (2)
Za 3zł (101,80zł)
===========
Apoel - Porto (2)
Arsenal - Olympic Marsylia (1)
Villareal - Man City (2)
Inter - Lille (1)
Lyon - Real (2)
Za 5zł (85,90zł)
============
Valencia - Leverkusen (0)
Arsenal - Olympic Marsylia (2)
Bayern M - Napoli (0)
B. Dortmund - Olympiacos (2)
Za 3zł (1079,56zł)
=============
Legia - Rapid (1)
Rubin - Tottenham (2)
Vaslui - Sporting (2)
Lazio - Zurych (1)
Anderlecht - Sturm Graz (1)
Za 5zł (157,07zł)
Wywalić z tego grona jakieś mecze? Może coś dodać?Ostatnio edytowany przez bLady-po-100sunku; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Jak jesteś początkujący to jedyne co musisz wiedzieć to tyle by prowadzić statystyki swoich zakładów. Jeśli robisz zakłady intuicyjnie to zapisuj sobie które Ci wchodzą(z jakich rozgrywek i kiedy), jeśli robisz pobieżną nawet analizę to również to raportuj. Z czasem wykluczysz błędy i zaczniesz wygrywać. Co do Twoich typów ja zmieniłbym:
APOEL na 1X
Stoke na X
A także Rubin na 1X
tylko że ja do systemów nie mam szczęścia... Dla przykładu z wczoraj
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Fachowcem nie jestem, ale Porto w swojej lidze (nie takiej słabej) po 9 meczach ma 23pkt... Stoke z kolei jest siedem miejsc niżej w tabeli od Newcastle, a Tottenham ma szóste miejsce w najlepszej lidze na świecie i pierwsze w swojej grupie, a Rubin trzecie. W tych meczach jestem pewny swojej racji
Komentarz
-
bLady, osobiście to pieniądze na ten kupon gdzie za 3 zł masz tysiaka do wzięcia od razu przeznaczyłbym na piwo, bo jak tam wejdą 2 mecze to będzie bardzo dobrze. Do tego zdecydowanie odpuściłbym Newcastle, są przeciętną ekipą, która dobrze ruszyła i muszą się w końcu potknąć, a Stoke u siebie ma bilans 2-2-0. Bałbym się również grać przeciw Apoelowi u siebie i odpuściłbym Real, który w Lyonie zawsze miał kłopoty i Tottenham bo Rubin też nie jest taki cienki a i remis Tottenhamu bardzo nie skrzywdzi a dla Anglików priorytetm zawsze jest liga i LM a nie LE.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Wiesz zagrasz jak uważasz, to Twoje pieniądze. Prosiłeś o poradę, a co z nią zrobisz twoja rzecz. Równie dobrze ja się mogę mylić co i Ty. Piłka to taki sport gdzie dobry wykop przewrotką bramkarza z własnego pola karnego wystarczy by zmienić obraz meczu. PowodzeniaPodstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
kuponik
mala rzecz......a cieszy
stworzony Śr 02-11-2011 14:55Print Print
Created: Śr 02-11-2011 14:55 Stawka : 180.00 PLN Wygrany: 406.80 PLN
zakład rezultat Kurs
Śr 02-11-2011 20:45 Liga Mistrzów
Ajax - Dinamo Zagreb
Powyżej/Poniżej powyżej 1.5 goli powyżej 1.5 goli (4-0) 1.30
Bayern München - Napoli
Powyżej/Poniżej powyżej 1.5 goli powyżej 1.5 goli (3-2) 1.25
Benfica - Basel
Powyżej/Poniżej powyżej 1.5 goli powyżej 1.5 goli (1-1) 1.20
Manchester Utd - Otelul Galati
Powyżej/Poniżej powyżej 1.5 goli powyżej 1.5 goli (2-0) 1.16
2.26
Komentarz
-
Rubin 1-0 Tottenham
APOEL 2-1 Porto
Stoke 1-3 Newcastle
2:1 dla mnie w przewidywaniach ;]Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
Komentarz