Zamieszczone przez emde
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zakłady ale te prawdziwe
Zwiń
X
-
ja mialem jeden kupon, do wyjecia 150zl, zawsze jakis hajs,
ale jak uslyszalem ze wiesniaki z groclinu przegraly to juz nawet nie sprawdzalem reszty...
kto wie jak zagraly: chelsea, anderlecht, austria w, sporting i jeszcze cos tam?
Zostaw komentarz:
-
A ja postawilem 4 zeta , a wkurwiam sie jakbym postawil to co moglem wygrac i stracilem, ale kto moglby przypuszczac ze Groclin nie da rady Łęcznej , albo Man City czy Borussia , swoim rywalom :I
Zostaw komentarz:
-
Pewno w końcu się uda - tez tym zyje wypelniajac kolejny kupon totolotka.
Zostaw komentarz:
-
skad ja to znam: moglem i gdyby
ja nie wiem jak inni tutaj graja ale na moj gust to za duzo meczow obstawiles. ja gora 5 obstawiam. w zeszly weekend na jednym kuponie zrobilem z 3€ 70. taki troche ryzykowny kupon ale nie za bardzo a drugi 3 mecze pewniaki ale za wieksza sume i obydwa mi weszly i byl luuuuuuz.ale ten hajs mnie nie zadowolil bo sie ostatnio troche w :* m na koszta i do tego przyjezdzdam do wawy w tym tygodniu wiec chialem konkretny hajs ale mam gowno teraz. ale gralem w ten weekend w sumie o ponad 700€ a to by byl konkretny hajs. jeszcze kiedys sie uda jestem pewien
pozdro
Zostaw komentarz:
-
Skandal - ja na całe szczęście tylko 6 zeta straciłem... ale i tak się wkurwiam bo mogłem 130 zeta przyciąć jakbym posłuchał swojego instynktu, a nie zimnej kalkulacji - K.. :* !
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MaxyMZamieszczone przez yusta:* na jednym kuponie zostało mi już tylko 15 zł do wygrania. Co mnie podkusiło żeby polską ligę obstawiać :fu:
Na drugim mam jeszcze szanse na konkret kaskę, a trzeci poszedł w :* .
Ten trzeci to był pewniak, wszystko z podpórkami, tak żeby parę zł sie zwróciło, no ale kto mógl przypuszczać, że Groclin nawet nie zremisuje z Łęczną, że Amica nawet nie zremisuje z Polkowicami i że Leverkusen zrobi kupe w Bochum:*
No i mam k..wa.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez yusta:* na jednym kuponie zostało mi już tylko 15 zł do wygrania. Co mnie podkusiło żeby polską ligę obstawiać :fu:
Ten trzeci to był pewniak, wszystko z podpórkami, tak żeby parę zł sie zwróciło, no ale kto mógl przypuszczać, że Groclin nawet nie zremisuje z Łęczną, że Amica nawet nie zremisuje z Polkowicami i że Leverkusen zrobi kupe w Bochum:*
No i mam k..wa.
Zostaw komentarz:
-
Hehe ja również miałem patriotyczne zagrania ...
postawiłem na wyniki ( pierwszy i ostatni raz ) w życiu na Korea 2:0 Polska ... kurs 12 a ja postawiłem jeszcze 2 mecze i za dwie dychy
Kumple kleli na reprezentacje a moja żyłka materialisty sie cieszyła w duchu '8
Zostaw komentarz:
-
:* na jednym kuponie zostało mi już tylko 15 zł do wygrania. Co mnie podkusiło żeby polską ligę obstawiać :fu:
Ten trzeci to był pewniak, wszystko z podpórkami, tak żeby parę zł sie zwróciło, no ale kto mógl przypuszczać, że Groclin nawet nie zremisuje z Łęczną, że Amica nawet nie zremisuje z Polkowicami i że Leverkusen zrobi kupe w Bochum
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez ŻoliborekZamieszczone przez CipciuśPolecam ci Maxiu nastepnym razem odlozenie $ i zamiast kilku piwek (wiem - to bedzie bardzo ciezkie) zagranie 1 gora 2 najbardziej pewne mecze za np 30-40zl - wtedy szansa wygrania jest duzo wieksza a i wygrana spora. Ja tak zagralem Jak grała Szwecja - Polska 1 i Włosi - Finlandia(?) 1 - postawilem 30zl a 40 bylem do przodu (razem wygralem 7o z grosikami) a byla to moja pierwsza wieksza wygrana
PS>Wtedy to sa dopiero nerwy jak mozna przegrac 30zl ale radosc gdy sie juz wygrywa jest nieopisana
PS> Jak ktos juz wyzej napisal "Kasa misiu, kasa! "
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez CipciuśPolecam ci Maxiu nastepnym razem odlozenie $ i zamiast kilku piwek (wiem - to bedzie bardzo ciezkie) zagranie 1 gora 2 najbardziej pewne mecze za np 30-40zl - wtedy szansa wygrania jest duzo wieksza a i wygrana spora. Ja tak zagralem Jak grała Szwecja - Polska 1 i Włosi - Finlandia(?) 1 - postawilem 30zl a 40 bylem do przodu (razem wygralem 7o z grosikami) a byla to moja pierwsza wieksza wygrana
PS>Wtedy to sa dopiero nerwy jak mozna przegrac 30zl ale radosc gdy sie juz wygrywa jest nieopisana
Zostaw komentarz:
-
Polecam ci Maxiu nastepnym razem odlozenie $ i zamiast kilku piwek (wiem - to bedzie bardzo ciezkie) zagranie 1 gora 2 najbardziej pewne mecze za np 30-40zl - wtedy szansa wygrania jest duzo wieksza a i wygrana spora. Ja tak zagralem Jak grała Szwecja - Polska 1 i Włosi - Finlandia(?) 1 - postawilem 30zl a 40 bylem do przodu (razem wygralem 7o z grosikami) a byla to moja pierwsza wieksza wygrana
Zostaw komentarz:
-
:* :* :* Los nie chce bym wygral dzis - Widzieliscie co Mioduszewski wyjmowal 8- :* :*
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: