Ja albo swoim albo jak samolotem, to bez auta. Podobnie jak Lol3k, uważam, że jak masz blisko plażę/sklepy/knajpy, to się spokojnie obejdziesz bez. A i w samym centrum Nesebaru było ciężko zaparkować. Choć we wrześniu w tych czasach mogą być w sumie pustki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Przewodnik Po Europie i Świecie made by LFF
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaUdanego wypoczynku
(L)
Komentarz
-
Również będę od jutra okupował Słoneczny Brzeg
Takie pytanie do doświadczonych osób, bo mi się zdarzyło pierwszy raz... dziś dostałem sms'a z informacją o zmianie godzin lotu, pierwotnie miałem lecieć jutro (piątek) o g. 9, a Itaka poinformowała mnie, że lot zostaje przełożony na g. 18 tego samego dnia. Informację dostałem dziś (czwartek) o g. 10, czyli na 23h przed planowanym wylotem. I moje "januszowe" pytanie do osób, które się z taką sytuacją spotkały, jest szansa coś $$$ ugrać? Czy raczej dzień wylotu jest traktowany jako podróż i mogą zmieniać godziny jak chcą?
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaRównież będę od jutra okupował Słoneczny Brzeg
Takie pytanie do doświadczonych osób, bo mi się zdarzyło pierwszy raz... dziś dostałem sms'a z informacją o zmianie godzin lotu, pierwotnie miałem lecieć jutro (piątek) o g. 9, a Itaka poinformowała mnie, że lot zostaje przełożony na g. 18 tego samego dnia. Informację dostałem dziś (czwartek) o g. 10, czyli na 23h przed planowanym wylotem. I moje "januszowe" pytanie do osób, które się z taką sytuacją spotkały, jest szansa coś $$$ ugrać? Czy raczej dzień wylotu jest traktowany jako podróż i mogą zmieniać godziny jak chcą?Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Po pierwsze to zazdroszczę
Nocleg. Sunshine Taksim Suits, generalnie na ulicy Altin Bakkal mnóstwo fajnych pensjonatów/hotelików. Blisko metra, sklepów i knajp.
Żarcie. Zubeyir, Lale Iskembecisi jakbyś chciał restaurację, Durumzade przy Kamer Hatum, naprawdę niesamowity kebab coś zupełnie innego, nie wiem czy smakował mi tak bo 3 tygodnie byłem w Nepalu i był to pierwszy porządny posiłek po górach, ale wracałem tam ze 3 razy i zawsze był niesamowity koniecznie z tymi papryczkami ze słoika. Generalnie w każdej budzie kebs lepszy niż u nas. Kebabów tam mają zatrzęsienie w sensie rodzajów mięsa dla mnie większość się nie różniła ale sposób podania urozmaicony i wszystko smacznego. I Balikci Kemal nad zatoką zajebiste kanapki z owocami morza.
Zwiedzanie to na pewno te ichniejsze bazary. Błękitny meczet był akurat w remoncie więc polecam meczet Sulejmana robi wrażenie nawet większe niż Błękitny. Co niesztampowych miejscówek to po prostu sobie połazić polecam bocznymi uliczkami. Jakbyś miał jakieś pytania wal śmiało.
Komentarz
-
Właściwie to spory offtop ale nie bardzo wiem gdzie zapytać. Czy ktoś z forumowiczów posiada gogle ze szkłami korekcyjnymi? W zeszłym sezonie miałem takie w których mieszczą się zwykłe okulary ale miałem ogromny problem z ich parowaniem, dlatego zastanawiam się na kupnem wczesniej wspomnianych, jak sobie radzicie z problemem okularów i gogli? Soczewki to jedyne wyjście?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Traper Zobacz postaWłaściwie to spory offtop ale nie bardzo wiem gdzie zapytać. Czy ktoś z forumowiczów posiada gogle ze szkłami korekcyjnymi? W zeszłym sezonie miałem takie w których mieszczą się zwykłe okulary ale miałem ogromny problem z ich parowaniem, dlatego zastanawiam się na kupnem wczesniej wspomnianych, jak sobie radzicie z problemem okularów i gogli? Soczewki to jedyne wyjście?
coś jak te
https://images.app.goo.gl/wCmTyC9vFwCNEcar9
Pamietalem, ze byl problem odrazu po zalozeni z przyzwaczejem oczu, pozniej wydawało mi się ok. Zalozylem przed chwila (po zdjeciu soczewek) i bylem zdziwiony jak znieksztalca. Juz mialem Ci odradzic ale zalozylem tez okulary z tamtego okresu i juz sam nie wiem. W obu przypadkach jest bardziej wypuklo (w goglach ciut bardziej) ale to raczej przez moje -6.
Ostatnio edytowany przez itakpowiem; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz