Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jest miasto w polskiej ziemi...w tego miasta bramie
Lew stoi, więc go nigdy żadna moc nie złamie.
Od wieków jest to miasto zamknięte na zamek,
Co zawsze jest otwarty, bez klucza i klamek (...)
Daimlerze, fajna czy nie fajna? Bo Twego gustu nieznam:
gwoli wyjaśnienia to pierwsza sensowniejsza którą znalazłem www.supersklep.pl - tam są jeszcze jakieś inne
Piter miałem jeden, taki z zółwiami ninja na szczyla i starczy
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
a skąd ja mam to wiedzieć? toż to Twoje zmartwienie proszę ja Ciebie.
jeszcze taki oto znalazłem-nawet mi się podoba chociaż tutejsza gawiedź chyba nie gustuje w ubraniach/akcesoriach marek kojarzonych z hh
Te trzy ostatnie tobebki, czy jak to się nazywa smierdzą dla mnie bazarem. Co innego torba na ramie, dziewczyna mnie od dłuższego czasu namawia tyle, ze to troche pachnie zniewieścieniem.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz