Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jest miasto w polskiej ziemi...w tego miasta bramie
Lew stoi, więc go nigdy żadna moc nie złamie.
Od wieków jest to miasto zamknięte na zamek,
Co zawsze jest otwarty, bez klucza i klamek (...)
Bawełna czesana. Gramatura 210. Szyte na wymiary europejskie (dokładna rozmiarówka w cm wkrótce). Nie jest to jakiś stedman czy fruit, tylko porządna bawełna.
Ktos ogarnal ostatnio jakas fajna kurteczke jesien/zima na necie? Czarna,prosta z kapturem. Ogolnie prosty model jak the north face,tylko moglaby nie kosztowac 500zl... '
Wie ktoś gdzie dostane starsze kolekcje marki diil gang?
Wpadła mi w oko na mieście świetna bluza w kolorze szarnym melanż czysta z przodu, z tyłu, na samym dole na ściągaczu tylko na fioletowo dill gang + kaptur i ściągacze od kaptura w standardowych miejsach. Bluza rozpinana.
W internetowych sklepach nie znalazłem nic podobnego.
Chociażby w sklepach Lacoste w galeriach handlowych (Arkadia, Factory, GM), w Office Shoes (np ZT), Goertz 17 (ZT). Co jak co, ale buciwo z krokodylem teraz można nabyć w wielu punktach.
Chociażby w sklepach Lacoste w galeriach handlowych (Arkadia, Factory, GM), w Office Shoes (np ZT), Goertz 17 (ZT). Co jak co, ale buciwo z krokodylem teraz można nabyć w wielu punktach.
No tak, nie sztuka znalezc Lacosty, sztuka znalezc je w dobrej cenie, a o to juz gorzej.. W wiekszosci miejsc ich cena to jakis skandal.
Nie jestem z Warszawy, jutro wbije na małe zakupy. Może mi ktoś napisać adresy sklepów gdzie mogę kupić ciuchy Lonsdale i inne tego typu, dodatkowo jakieś ofensywy, Pitbulle itd? Dobre outlety mile widziane.
Nie jestem z Warszawy, jutro wbije na małe zakupy. Może mi ktoś napisać adresy sklepów gdzie mogę kupić ciuchy Lonsdale i inne tego typu, dodatkowo jakieś ofensywy, Pitbulle itd? Dobre outlety mile widziane.
Po tego typu ciuchy wpadnij do Bulldoga (Waryńskiego 12/4a- w podziemiach).
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Komentarz