Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Cały czas mam do sprzedania dwa sweterki Tommy'ego Hilfigera. Sweterki w rozmiarze L, sprowadzone ze Stanów, w 100% oryginalne, świetne jakościowo. Jako, że zależy mi na czasie i pieniądzach, jestem w stanie obniżyć cenę do 150 zł za sztukę, co jak za sweterek tej marki jest ceną naprawdę rewelacyjną Serdecznie Polecam. Zainteresowanych zapraszam na prv.
Kup w sklepie to będziesz wiedział, a jak Cię nie stać to ubieraj się gdzie indziej
A poważnie to po takiej fotce cięzko rozpoznać, metkę ma jak oryginał, ale poza tym nie wiem po czym tu poznać...
kiedyś trafiłem na takiego cwaniaka co miał w **** koszul RL wystawionych i mało ludzi kupowało, zalicytowałem tak sobie za złotówke i wygrałem aukcje
gośc mnie potem scigał za 1zł+7zł za przesyłke
A tak na logike jakbys byl posiadacze, orgnialnego swetra/polowki RL/Lacoste ktore w sklepach chodza za 300-400zł sprzedawałbys za 160? Bo ja nie...
nie przetłumaczysz ze tak ma byc-w tym wypadku to podróba,ale ciuchy RL ze Stanów wychodzą naprawdę tanio w porównaniu do PL i wcale nie muszą to być podróbami.Spokojnie oryginalne różne modele swetrów bluz RL kupisz za 200-270zł(jesli wiesz gdzie),które w p&c kosztują 500-600.
"Ja to całe życie na farcie lece i jeszcze nigdy nie wpadłem... i nie wpadnę.." bo "nie studiowałem informatyki ale to co wiem wystarczy, żeby sobie jakoś radzić w życiu"
Komentarz