Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Szukam jakiejs fajnej kurtki lub bluzokurtki w styl casual, skate-casual badz nike) cena tak 200-300 zl max, widzieliscie ostatnio cos podobnego? Mozna teraz cos Legijnego w nike dostc?
Sweterek ciemno-granatowy, moze nawet czarny w zolte paski.
Do odbioru za okolo 2 tygodnie jak wroce z USA Jesli byloby zainteresowanie tymi 2 sweterkami to moze udaloby mi sie dorwac cos jeszcze po rozsadnej cenie.
Zainteresowanych zapraszam na priv, mode odpisywac z opoznieniem.
Jako, ze zalezy mi troche na kasie, a jedna z tych rzeczy okazala sie byc nietrafionym prezentem to i za 170 zl sprzedam te sweterki jak dla legionistow
Ciuchy oczywiscie w 100% oryginalne, niezle jakosciowo.
Jaki Cie konkretnie interesuje? Bo moze byloby do ogarniecia bo jednokolorowe w jednym sklepiej widzialem... Z tym, ze byly troche drozsze, no ale w 200 zl by sie zamknlal.
Jakby co to chyba moglbym ogarnac rowniez kilka rodzajow spodni jeansowych Abercrombie w podobnej cenie co sweterki czyli okolo 170 zl.
cos w tym stylu tylko zastanawiam sie teraz czy jest sens bo widze ze one wlasciwie na allegro chodza w okolicach 200 zł a ja sie specjalnie nie cisnieniuje w tej chwili na zakup. Tylko pytanie czy to z allegro jest original?
W sklepie Ganta w Arkadii troche fajnych polówek przecenionych, plus niezłe jeansy. -60%. Generalnie za polówkę kosztującą początkowo 330 zapłaciłem 132, co jak na mój gust jak na tą firmę jest niezłą ceną. Z większymi rozmiarami są problemy, max chyba L, ale i tych malutko. Ogólnie resztki, ale może ktoś coś by dla siebie dziabnął, szczególnie fajne szare i czarne polówki.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Komentarz