Czy posiada (posiadał) ktoś może kurtkę TNF Evolution Triclimate? Czy nada się ona na zimę? Czy po odpięciu warstwy polarowej zda egzamin jesienią? Jeżeli ktoś posiada namiary na jakieś sklepy w Warszawie, gdzie można ją kupić w rozsądnej cenie, to również będę wdzięczny za info.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
CIUCHY - troszkę wyższa półeczka, casual itp..
Zwiń
X
-
Ja taką kurtkę posiadam od roku i jestem zadowolony. Jeżeli chodzi o zimę to jest wystarczająca chociaż polar mógłby być trochę cieplejszy. Bez podpinki to jest typowa wiatróweczka, zakładasz bluzę pod i jest git. W Arkadii kosztowała coś koło 750pln ja zamówiłem w necie po promocjii za jakieś 550pln.Prawda jest jedna, a mnie łapie zaduma
o tym, że media kłamią jak jebana komuna.
Komentarz
-
Zamieszczone przez creativ Zobacz postaJa taką kurtkę posiadam od roku i jestem zadowolony. Jeżeli chodzi o zimę to jest wystarczająca chociaż polar mógłby być trochę cieplejszy. Bez podpinki to jest typowa wiatróweczka, zakładasz bluzę pod i jest git. W Arkadii kosztowała coś koło 750pln ja zamówiłem w necie po promocjii za jakieś 550pln.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Perła Zobacz postaKtoś wie gdzie można kupić w necie ZX 750 w takim kolorze? Allegro odpada.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mustado Zobacz postaJakie polecacie kurtki zimowe? Najlepiej żeby były lekkie a zarazem można było nakładać nawet przy dwudziestostopniowym mrozie i wietrze. Cena maksymalnie do 500 zł.
kurtkę kupiłem ostatecznie w Decathlonie http://www.decathlon.pl/kurtka-turys...d_8286606.html
Teraz poszukuję jakiejś czapki na zimę. Ważne żeby po zdjęciu nie zostawiała śladów na czole, bo już dwie takie miałem. Nie były ciasne a i tak ślad zostawał ;-) pompony i inne frędzle odpadają.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Perła Zobacz postaKtoś wie gdzie można kupić w necie ZX 750 w takim kolorze? Allegro odpada.
C.H. Arkadia I piętro
spróbuj tam w razie co to można u nich zamówić buty
Komentarz
-
Szaliki z kaszmiruCo prawda nie ma szalików Legii, ale są np. Juventusu i Den Haag
http://www.savile-rogue.comLecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Komentarz
-
-
Sprzedam kurtke Jack Wolfskin rozmiar XL cena 480 zł więcej informacji na e-mail : bubik91@gmail.com
Liberta Per Gli Ultras
Komentarz
-
Kupował ktoś kiedyś martensy w jakimś oficjalnym zagranicznym sklepie Martensa? Da radę to zamówić do Polski?
Ewentualnie czy kupował ktoś w jakimś sprawdzonym polskim sklepie, ale nielicencjonowanym – potrzebuję „połówki” rozmiaru, a oficjalnie Martens ich w Polsce nie sprzedaje.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zapisy na koszulki wolna polska !
ZAPISY NA KONKRETNE KOSZULKI WOLNA POLSKA !
CENA 40ZŁ + 10ZŁ PRZESYŁKA
Aby się zapisać wyślij na adres e-mail: wolnapolskawear@wp.pl
1. Imię i nazwisko
2. Dokładny adres do wysyłki
3. Rozmiar zamawianej koszulki
W mailu zwrotnym dostaniesz dane do wpłaty.
Nadruk wykonany sitodrukiem na wysokiej jakości koszulkach JHK 190 Premium ( o wiele lepszy od stadmanow czy fruitów itp.)
Zapisy trwają do 1 listopada 2013 roku, wysyłki po 8 listopada!
ZAPRASZAMY !!!!
PROJEKT: www.facebook.com/kacperodesign
Komentarz
-
Bluza Prosto zapraszam - http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3652209728UZaLeżnieni & Ultras Zagłębie !
Komentarz
Komentarz