Poprawki to CHWDP.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Forum nie spi! Forum czuwa! (temat czynny od 00:00 do 6:00)
Zwiń
X
-
Otwieram i jednocześnie oznajmiam, że Biały Niedźwiedź dostaje ogromne propsy dodatnie za ogarnięcie nocnego tematu i nadanie mu dawnego blasku poprzez scalenie dwóch tematów w jedenPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Jutro idę jako turysta, żeby zaliczyć termin i komis będzie grany w okolicach 12 paździerza.. dobrze, że zrobili je darmowe, a nie po 100zeta jak wcześniejPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Właśnie skończyłem grać w FIFA 13 i powiem, że dla mnie rewelacja. Wszystkie opcje z ostatnich odsłon zawarte w jednej. Pograłem Milanem i Legią i mogę powiedzieć że gra wygląda dynamicznie. Szybkie podania ta kontrola piłki myślałem, że będzie mi przeszkadzać ale o dziwo super mi się z tym gra. Chyba najbliższy czas spędzę intensywnie w najnowszej fifie.
...To miasto ma bogatą kulturę i historię
Ja chcę tylko tutaj żyć spokojnie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaDużo alkoholu mamLepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)ipton Zobacz postaWłaśnie skończyłem grać w FIFA 13 i powiem, że dla mnie rewelacja. Wszystkie opcje z ostatnich odsłon zawarte w jednej. Pograłem Milanem i Legią i mogę powiedzieć że gra wygląda dynamicznie. Szybkie podania ta kontrola piłki myślałem, że będzie mi przeszkadzać ale o dziwo super mi się z tym gra. Chyba najbliższy czas spędzę intensywnie w najnowszej fifie.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Renię każdy poznał
Kurde nie tak źle dzisiaj było, razem ze mną na wizytę turystyczną przyszło z 15 osóbPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
mój program lojalnościowy z tego przedmiotu trwa już 2 lata..Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
a Ty nigdy nie pojedziesz na erasmusa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
Komentarz