co tak mało filmów w życiu widziałeś? ;d
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Forum nie spi! Forum czuwa! (temat czynny od 00:00 do 6:00)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaco tak mało filmów w życiu widziałeś? ;dJak na coś wpadnę co kiedyś widziałem to oceniam czasem, ale specjalnie nie szukam, może dlatego
Komentarz
-
Ja raz z nudów usiadłem i pooceniałem wszystkie co widziałemi znalazłemPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaJa raz usiadłem i pooceniałem wszystkie co widziałem z nudów
Lecę dalej z Kompanią Braci, wstyd się przyznać, ale oglądam ten serial pierwszy razZostały mi 4 odc
Komentarz
-
Shame on you
ale w sumie lepiej późno niż wcalePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez raafaL Zobacz postaJa kiedyś też, ale nie wszystko, jak coś trafię to czasem kliknę.
Lecę dalej z Kompanią Braci, wstyd się przyznać, ale oglądam ten serial pierwszy razZostały mi 4 odc
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Czas spać i rano do roboty..
za 19h, TYLKO ZWYCIĘSTWO!
z kumplem pójdziemy pewnie oglądać do tego pubu na Smolną zobaczyć jak to wygląda, ktoś z forumy będzie to pisać na privPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Mięczak jestem, dopijam i spadam ... z uśmiechem na ustach
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
Komentarz