tynkowo, mój nick KochamCalii XD
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Forum nie spi! Forum czuwa! (temat czynny od 00:00 do 6:00)
Zwiń
X
-
pokój kibole, haslo: 2580Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez deszcz Zobacz postaRusz dupe ****** nierobie a nie tylko smazysz!
Komentarz
-
Zawiesiło mi się do chvja pana. To znak, że czas spaćPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postahttp://www.haxball.com/
gra ktoś?Drugą noc przez ten post nie śpię
Komentarz
-
Jakoś w 10 typa z foruma dzisiaj w to graliśmyPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bob_budowniczy Zobacz postaNa Legia Legia Warszawa jako eee grałem wczoraj i dzisiaj, z tego co widzę po nickach tylko ormo się przewinął przez ten pokójTylko nick miałem zmieniony;]
"Jedna bomba atomowa
I wrócimy znów do Lwowa
Druga mała, ale silna
I wrócimy też do Wilna"
Komentarz
-
Zamieszczone przez pzk Zobacz postaKoleżko sympatyczny, Ty nie bądź taki wulgarny. Dzisiaj spotkanie w sprawie pracy o 14Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.
Komentarz
Komentarz