Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Forum nie spi! Forum czuwa! (temat czynny od 00:00 do 6:00)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaGość *****@ny na maksa.Teledyski ma przekozackie.
Komentarz
-
bloniaq, fajną masz ilość postówPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Nie śpimy, trzymamy kredensy :vPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
dobry ten filmik z trollowaniem
jakieś 6-7 lat temu w to grałem i po jakimś czasie musiałem brać leki na uspokojenie(sic.!), w końcu zrezygnowałem, bo bym wyłysiał.
a to też całkiem ciekawe:
profil filmu na fb: https://www.facebook.com/bialoczerwonizchrzastawyZwiastun filmu dokumentalnego "Biało - Czerwoni z Chrząstawy", o drużynie piłkarskiej LZ...
Komentarz
-
Wjeżdżam na bit jak pod kosz LeBron, chcesz podskoczyć mi? no na pewno..Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
Komentarz