Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jest starszym człowiekiem, który różne rzeczy mówi i rózne robi- często głupie. ale jak widze rechot głupich cip na widowni to krew mnie zalewa- wiem bowiem co Jankowiski robił 20 lat temu.
    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
      Szczytem skurwysynstwa jest takie traktowanie tak zasłuzonego człowieka (a aktualnie już mocno w sile wieku) przez ludzi, których najwiekszym życiowym osiagnięciem jest pół godziny szczekania w Lisa.
      I to mówi ktoś, kto ostatnio chciał wypierdolić z samolotu Bartoszewskiego
      Jak to nazwać? Dwulicowość? Mentalność Kalego?
      "Możesz sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" - Mirosław Trzeciak, najbardziej profesjonalny z profesjonalnych

Komentarz

• kap...kap...kap...kap...

Ponad połowa Polaków źle ocenia rząd Tuska
        Donald Tusk, fot. PAP/Andrzej Grygiel
        PAP

51 procent Polaków źle ocenia pracę rządu Donalda Tuska - tak wynika z najnowszego sondażu przeprowadzonego dla programu "Forum" przez firmę SMG/KRC.
        To o 17 procent więcej negatywnych ocen niż w poprzednim sondażu przeprowadzonym dla programu "Forum" w dniach 29.02 - 02.03.2008. Wtedy źle pracę gabinetu oceniło 34 procent badanych.

Dobrze pracę rządu ocenia 41 procent Polaków - to o 6 procent mniej niż w poprzednim sondażu. Wtedy pozytywnie pracę gabinetu oceniło 47 procent badanych. O 7 procent wzrosła ocena pracy prezydenta Lecha Kaczyńskiego - dobrze pracę głowy państwa ocenia 34 procent badanych, poprzednio 27 procent. Źle pracę Lecha Kaczyńskiego ocenia 57 procent ankietowanych, poprzednio 59 procent.

Wzrosła też ocena pracy Sejmu. Obecnie dobrze pracę Sejmu dobrze ocenia 25 procent - poprzednio 21 procent. Źle pracę parlamentu ocenia 67 procent, poprzednio 65 procent.

Sondaż przeprowadzono na zlecenie programu "Forum" w dniach 4 - 6 kwietnia, na ogólnopolskiej próbie 1006 osób powyżej 18 roku życia.

......................

btw ktoś wie gdzie się teraz podziały opcje cytowania itd ??
        "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez RadO Zobacz posta
          I to mówi ktoś, kto ostatnio chciał wypierdolić z samolotu Bartoszewskiego
          Jak to nazwać? Dwulicowość? Mentalność Kalego?

odróżnianie bydła od niebydła
          "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
            Jest starszym człowiekiem, który różne rzeczy mówi i rózne robi- często głupie. ale jak widze rechot głupich cip na widowni to krew mnie zalewa- wiem bowiem co Jankowiski robił 20 lat temu.
            Czyli Twoim zdaniem są starsi i "starsi"?? Z tego co piszesz, to bardziej szanujesz Prałata Jankowskiego, który swój dorobek z lat 80 rozmienił moim zdaniem na drobne przez swoją działalność pseudo marketingową, od profesora Bartoszewskiego, który w zasadzie od czasów II WŚ działa dla dobra (różnie pojmowanego - to prawda) Rzeczypospolitej. Nie zapominajmy też o tym, że rola kapłana jest troszeczke inna, a moim zdaniem postawa księdza Jankowskiego daleka jest od ideału

"Stewardessa szepnęła 'Boże...' nim stanęło jej serce, a kapitan wciąż powtarzał, że to zwykłe turbulencje..."

Komentarz

• Wystartowali

Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Ciekaw jestem bardzo tej inicjatywy.
                Zachęcająca dla mnie jest na pewno obecność Ziemkiewicza na tej stronie. Czyżby w końcu jakaś sensowna partia koliberalna?
                Jeśli powstanie z tego partia (a Panowie zapowiadają nieśmialo, że mają takie zamiary), to kto wstąpi jeszcze w jej szeregi?
                Nowa inicjatywa potrzebowała by wielu wyrazistych postaci, by moc zaistnieć. Z drugiej jednak strony im więcej tych postaci, tym większy dysonans i różnice poglądowe. Oby nie wyszła z tego Platforma bis.

Komentarz

• Kto wstąpi?? Kazio yes yes yes Marcinkiewicz. Z ciekawszych ludzi nieprzypisanych do żadnej partii jego tam jeszcze brakuje. A że projekt tworzą jego dobrzy znajomi, więc to chyba kwestia czasu.

"Stewardessa szepnęła 'Boże...' nim stanęło jej serce, a kapitan wciąż powtarzał, że to zwykłe turbulencje..."

Komentarz

• Akurat z głowną tezą tego portalu, zgadzam się w 100%. Teraz ciekawe jest kto jest ciasteczkowym potworem, a nie powazna polityka. Chociaz, niestety zdaje sobie sprawe, ze nie ma zadnych szans na 3 partie. Absolutnie zadnych. Brak 'terenu", brak kasy, brak struktur.
                    "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Oj RadO, RadO... W takim samym stopniu otrzezwienie bedace konsekwencja lotu ze spadochronem nalezy sie Jankowiskiemu jaki i Bartoszewskiemu. Dzialalnośc obu tych panow po 89 roku oceniam raczej negatywnie. Tyle tylko, ze w zadnym studio nikt nie osmieli sie zasmiac z Bartoszewskiego, bo nie wypada. Z Jankowskiego a i owszem. Przeciwko temu mam prawo protestować.
                      Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                      - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                      Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Tak, wiem. Kaczor tez tak robił.
                        "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• po przeszukaniu dokonanym przez ABW jeden z sędziów podejrzanych o korupcje powiesił się

czy powstanie komisja śledcza jak ta od Blody ?
                          "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• ale byli u niego o 6.00 czy o 7.00 ?
                            Czas kończyć z baranami na forumce

Komentarz

• dla mnie MISTRZ

niestety dla wielu lewaków i wiekszosci wymieniajacych sie tym linkiem co najwyżej paradna postać
                              porady prv w sprawie suplementów diety

Komentarz

• Zamieszczone przez L. Mo BeMoWo Zobacz posta
                                Ciekaw jestem bardzo tej inicjatywy.
                                Zachęcająca dla mnie jest na pewno obecność Ziemkiewicza na tej stronie. Czyżby w końcu jakaś sensowna partia koliberalna?
                                Jeśli powstanie z tego partia (a Panowie zapowiadają nieśmialo, że mają takie zamiary), to kto wstąpi jeszcze w jej szeregi?
                                Nowa inicjatywa potrzebowała by wielu wyrazistych postaci, by moc zaistnieć. Z drugiej jednak strony im więcej tych postaci, tym większy dysonans i różnice poglądowe. Oby nie wyszła z tego Platforma bis.
                                Najprawdopodobniej właśnie buduje się backup do którego po klęsce przepłynie gros PO z Donaldem na czele jak w 2001 z AWS i UW do PO. Pytanie tylko - ile czasu.

From flood into the fire
                                One thousand voices sing
                                We're in this together
                                For whatever fate may bring

Komentarz

Pracuję...
                                X