Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Nazgul
    Nie rozumiem o co jest cała sprawa. Kryże pracował dobrze czy źle? Jak dobrze to czemu go nie awansować? Nie bardzo rozumiem. Zwłaszcza, że jesteś wyborcą PO to resocjalizacja winna być miła Twemu sercu
    Szczególnie za komuny dobrze "pracował"...chociaż może dlatego jest ci bliski.
    Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
    Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez CywiL
      Zamieszczone przez Nazgul
      Nie rozumiem o co jest cała sprawa. Kryże pracował dobrze czy źle? Jak dobrze to czemu go nie awansować? Nie bardzo rozumiem. Zwłaszcza, że jesteś wyborcą PO to resocjalizacja winna być miła Twemu sercu
      Skoro był wtedy sędzią to musiał przestrzegać OBOWIĄZUJĄCEGO prawa. Nawet Komorowski nie ma o to do niego żalu. Poszukaj w Google.
      From flood into the fire
      One thousand voices sing
      We're in this together
      For whatever fate may bring

Komentarz

• Zamieszczone przez CywiL
        miało być merytorycznie
        Czas kończyć z baranami na forumce

Komentarz

• znaczy ustawa: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4607372.html

Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich co się wybierali na 1. listopada poza miejsce swojego zamieszkania... szczególnie tych mieszkających na codzień w Warszawie

Komentarz

• Zamieszczone przez Pan Artysta
            ps:cała sprawa to spisek CBA i grubymi nicmi szyta prowokacja, a Hania nic o tym nie wie

A co do samego pomysłu z przeniesieniem stadionu -
            jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• Zamieszczone przez Pan Artysta
              miało być merytorycznie
              Stoisz za flagą z napisem "Better dead than red" i popijając kawkę prosisz mnie o merytoryczne argumenty przeciwko komuchowi który skazywał opozycjonistów ?

Nieźle.
              Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
              Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!

Komentarz

• I tu dochodzimy do sedna sprawy. Zamiast po "okrągłym stole" podkreślać wszystko grubą kreską i zaczynać od nowa, należało dokonać rozliczenia.
                A tak jest jak jest. A kto najgłośniej optował za tym rozwiązaniem. Niech każdy sobie odpowie. Albo poszuka w annałach.
                "Lecz przysięgaliśmy na orła i na krzyż,
                na dwa kolory, te najświętsze w Polsce barwy,
                na czystą biel i na gorącą czerwień krwi,
                na wolność żywym i na wieczną chwałę zmarłych"

"Bo lepiej byśmy stojąc umierali,
                Niż mamy klęcząc na kolanach żyć."

Komentarz

• Zamieszczone przez kiubz
                  znaczy ustawa: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4607372.html

Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich co się wybierali na 1. listopada poza miejsce swojego zamieszkania... szczególnie tych mieszkających na codzień w Warszawie
                  Zakaz działania placówek handlowych przez 12 dni w roku Sejm uchwalił w czasie ostatnich wakacji głosami wszystkich - poza PO - partii. Ustawa wchodzi w życie w piątek.
                  jakim debilem trzeba być żeby takie ustawy wprowadzać?
                  przecież to jest jakaś paranoja. Że niby co, mam teraz bombę w bagażniku wozić, żeby w razie czego nie stanąć w szczerym polu?

Poza tym nie lubię jednego - uszczęśliwiania ludzi na siłę. Jak ktoś prowadzi sobie sklep, i ma kaprys prowadzić go w niedzielę czy dni świąteczne3, to jest jego ***** mać zasrane prawo i wszelkie próby wprowadzenia tu jakichkolwiek regulacji są dla mnie pojebane.

Komentarz

• Zamieszczone przez Nazgul

Lodów c.d.:

[...]
                    Śmierdzi.
                    Zamieszczone przez Pan Artysta
                    trafił sie ktos kto chce oświecić Hanię (a wykonalne chyba) i wytyka jej niewiedzę

[...]

A mnie zastanawia inna rzecz: jak to jest ze kiedy GW napisze cos na na PiS to jest przez pare osob tutaj w rozny sposob oskarzana o nierzetelnosc brak obiektywizmu itd itp etc ale wystarczy ze Wyborcza napisze cos na przeciwnikow PiS wtedy od razu te same osoby jakims cudem zapominaja o tych wszystkich "epitetach" i od razu czynia GW rzetelnym i sprawdzwonym zrodlem informacji?

to jest dopiero numer

[ Dodano: 24 Październik 2007, 11:34 ]
                    Zamieszczone przez StMo
                    I tu dochodzimy do sedna sprawy. Zamiast po "okrągłym stole" podkreślać wszystko grubą kreską i zaczynać od nowa, należało dokonać rozliczenia.
                    A tak jest jak jest. A kto najgłośniej optował za tym rozwiązaniem. Niech każdy sobie odpowie. Albo poszuka w annałach.

Nie wiem czy Kryze glosno dopingowal, ale cos mi sie wydaje ze napewno byl jednym z tych ktorzy conajmniej w duchu bardzo chcieli "podkreslenia" i "grubej kreski"...

Komentarz

• Zamieszczone przez szczepan

Lodów c.d.:

[...]
                      Śmierdzi.
                      Zamieszczone przez Pan Artysta
                      trafił sie ktos kto chce oświecić Hanię (a wykonalne chyba) i wytyka jej niewiedzę

[...]

A mnie zastanawia inna rzecz: jak to jest ze kiedy GW napisze cos na na PiS to jest przez pare osob tutaj w rozny sposob oskarzana o nierzetelnosc brak obiektywizmu itd itp etc ale wystarczy ze Wyborcza napisze cos na przeciwnikow PiS wtedy od razu te same osoby jakims cudem zapominaja o tych wszystkich "epitetach" i od razu czynia GW rzetelnym i sprawdzwonym zrodlem informacji?

to jest dopiero numer
                      A mnie zastanawia, czemu tak ucichli zwolennicy PO, obrońcy teorii, że CBA robiło prowokację w sprawie Sawickiej, że kobieta wzięła w łapę, ale w ogóle to opowiadała bzdury.
                      Tekst wklejony powyżej o wałkach robionych przez ludzi PO chyba powinien otwierać oczy, co?

O kombinacjach przy stadionie nie chce mi się nawet pisać...

Ogólnie PO rządzące w samorządach wielu bez realnej kontroli ze strony państwa, bo przecież i tam teraz rządzą to dla mnie będą cztery lata ciągłych "kombinacji alpejskich"...

A tu ciekawostka:

Pawlak premierem
                      A Wałęsa dożywotni senator biorący przyzwoite diety
                      A ludzi PiS wyciąć!

Działaj Donek!
                      Legia

Komentarz

• Zamieszczone przez kiubz
                        znaczy ustawa: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4607372.html

dziękuje za pozdrowienia w imieniu mojego śp stryjecznego dziadka żołnierza Obroży

PS Jadę pociągiem

Komentarz

to jest dopiero numer
                          Cuda!
                          Tylko patrzeć jak ktoś wklei link do "Szkiełka"

Komentarz

to jest dopiero numer

Będziesz w stanie drogi Szczepanie wymienić z 5 takich osób?

"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                            Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                            Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                            Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                            "
                            Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Jest już gdzieś na necie pełna lista postów, którzy dostali się do sejmu?
                              Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń
                              Kiedy pelną kieszeń znowu mam
                              Znowu mogę myśleć trochę jakby ściślej
                              I obmyślać śmialo nowy plan

Komentarz

• http://wybory2007.wp.pl/wid,9324124,wiadomosc.html

Komentarz

Pracuję...
                                X