W Faktach pokazali Beger. Stwierdziła, że "podejrzewa, że mogły być sfałszowane". A na czym ja na czym, ale na fałszowaniu ona się zna...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Fizi
chyba poczekam ze zmianą:
Zdaniem Gowina, w parlamencie powinna też powstać komisja, która wyjaśni, czy nie było nieprawidłowości podczas akcji CBA w tzw. aferze gruntowej i w sprawie b. posłanki PO Beaty Sawickiej
chyba jednak trzeba bedzie zmienic :P
bo jakos nie widze zwiazku miedzy powolaniem komisji dotyczacej afery gruntowej czy ewentualnie Sawickiej z ewentualnymi probami podciagniecia Kamiskiego do cytowanego wyzej art. 7 i 8 rozdzialu 2 ustawy o CBA?
ps
swoja droga to ja sie zastanawiam po **** komisja w sprawie Sawickiej?
brala lapowke to do sadu i dowidzenia...
a to ze Kaminski odwalil polityczna szopke to juz bardziej kwestia moralnej oceny ktora kazdy dokonal oddajac tak a nie innaczej glos i nie widze czemu niby mial sie tym zajmowac Sejm
[ Dodano: 22 Październik 2007, 19:23 ]
Zamieszczone przez daimlerZamieszczone przez Fizispokojnie - tam jest trochę dalej niż na Ursynów
Concordy już nie latają
ustawa daje czas 24 godzin od zakonczenia glosowania w danej komisji...________________________________________
Zamieszczone przez daimlerJeśli głosy z Wielkiej Brytanii, Francji czy Szwecji będą unieważnione, to będzie skandal nad skandale
Brawo MSZ. No nic, może dotrą..... choć to zastanawiające ze z USA jakoś nie było problemów
"I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez jasin
[ Dodano: 22 Październik 2007, 20:13 ]
Zamieszczone przez Fizispokojnie - tam jest trochę dalej niż na Ursynów
[ Dodano: 22 Październik 2007, 19:42 ]
Zamieszczone przez szczepanZamieszczone przez Fizi
chyba poczekam ze zmianą:
Zdaniem Gowina, w parlamencie powinna też powstać komisja, która wyjaśni, czy nie było nieprawidłowości podczas akcji CBA w tzw. aferze gruntowej i w sprawie b. posłanki PO Beaty Sawickiej
chyba jednak trzeba bedzie zmienic :P
bo jakos nie widze zwiazku miedzy powolaniem komisji dotyczacej afery gruntowej czy ewentualnie Sawickiej z ewentualnymi probami podciagniecia Kamiskiego do cytowanego wyzej art. 7 i 8 rozdzialu 2 ustawy o CBA?
ps
swoja droga to ja sie zastanawiam po **** komisja w sprawie Sawickiej?
brala lapowke to do sadu i dowidzenia...
a to ze Kaminski odwalil polityczna szopke to juz bardziej kwestia moralnej oceny ktora kazdy dokonal oddajac tak a nie innaczej glos i nie widze czemu niby mial sie tym zajmowac Sejm
czyli stwierdzeniu, że działania w sprawie Sawickiej były polityczna prowokacją, co będzie podstawą odwołania Kamińskiego przezd upływem kadencji
tak to widzę , tak też to widzi mój optyk"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez jasinZamieszczone przez KijekSMKAkurat przy inwestowaniu chociazby w funduszach inwestycyjnych podatek mozna bylo ominac, raz dwa.
\
Komentarz
-
Zamieszczone przez FiziSzczepan - być może - tego już się nie dowiemy
jedna dobra rzecz - CBA zostaje w rękach PiS jeszcze około 3 latahttp://mocneslowa.com - centrum cytatu politycznego
Komentarz
-
Zamieszczone przez cnmZamieszczone przez FiziSzczepan - być może - tego już się nie dowiemy
jedna dobra rzecz - CBA zostaje w rękach PiS jeszcze około 3 lata"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez daimlerZamieszczone przez Fizispokojnie - tam jest trochę dalej niż na Ursynów
Concordy już nie latają
... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...9,4603626.html
nieważne
Komentarz
-
Zamieszczone przez jasinZamieszczone przez KijekSMKAkurat przy inwestowaniu chociazby w funduszach inwestycyjnych podatek mozna bylo ominac, raz dwa.
Tak jak napisał Kawa takze.Vukovic jazda z kurvvwami!
"Odbieram ciche brawa mianstreamu, głośne propsy z podziemia"
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion. No nic, może dotrą..... choć to zastanawiające ze z USA jakoś nie było problemów
:\Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam !
Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Komentarz
-
Przepraszam,że wam wejdę w wątek ale zaraz się wyrzygam oglądaniem patriotycznych emigrantów z Londynu i Dublina
Wszyscy tacy lepsi, ładniejsi i bardziej europejscy bo zagłosowali na Pana Donalda.
A MNIE TO **** OBCHODZI!!!
Jak sobie CywiL, Daimos czy Szczepan chce wybrać PO to niech wybiera. A jak Nazgul jutro przerzuci się na wybór Belzebuba to też ma prawo dać mu kreskę.
Ale nie jakiś rozentuzjazmowany fagas, który organizuje oglądanie wyników w pubie bo właśnie kraj uratował. Nie wiem - może i kraj ocalił ale jak za rok będzie głosowanie nad poprawką zwiększającą dotację na metro to NAM wszystkim jeden poselski głos zabrał.
A teraz niech już wracają i wybierają sobie Ziobrów i Gowinów, Gilowskie i Dzikowskich, Nowaków i Kurskich.
I niech skończą pierdolić o wieczorkach w pubach bo tutaj jakoś zauważyłem wszyscy w domach oglądali wyniki. Niezależnie od opcji politycznej....ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Komentarz
-
A mnie ciekawi, co zaczną pisać co poniektórzy tutaj, gdy Wybiórcza jak to ma w zwyczaju, zacznie krytykować rządzących, niezależnie od ich przynależności"Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Komentarz
Komentarz