Zamieszczone przez Fizi
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
-
Zamieszczone przez Z.Zamieszczone przez FiziZ. link do czego ? do stenopisów ?
To jest dobre:
Nawet Węgrzy się dołączyli."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Z. - Jaco dobrze Ci radzi
[ Dodano: 17 Październik 2007, 22:58 ]
Zamieszczone przez JacoTo jest dobre:
Nawet Węgrzy się dołączyli."No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez CypisCBA powinno ja przeprosic i oddac te 100 tys.
Biedna zakochala sie a ten ja aresztowal.
Zamieszczone przez daimlerPewnie w CBA piją z rozpaczy że na taśmavch nie ma żadnego na to dowodu...
Sawicka PRZYZNAŁA się, że wzięła hajs i wie, że popełniła przestępstwo.
Nie zmienia to faktu, że nie wiemy do końca czy CBA nie złamało prawa (nie będę oceniał, bo tak naprawdę mamy do tej pory tylko słowo Kamińskiego kontra słowo Sawickiej. A to, że popełniła jedno przestępstwo nie oznacza od razu, że w każdym zdaniu musi kłamać.)
I bardzo dobrze, że PiS obiecuje, że nie wykorzysta tego w kampanii, a jak jest to... chyba widzą wszyscy. Poza tymi, których chyba nigdy się nie przekona, że "białe jest białe, a czarne jest czarne"."Za plecy patrzę non stop, marzę mocno,
żeby móc znów się cofnąć na Łazienkowską,
w środek meczu, nasze twarze mokną,
nieważne, że marznę, daję ponieść się emocjom"
Komentarz
-
Marcinkiewicz miesiąc temu odszedł z PiS
"Dziennik" dotarł do listu, w którym Kazimierz Marcinkiewicz - ponad miesiąc temu - informuje premiera Jarosława Kaczyńskiego o swojej rezygnacji z członkostwa w PiS. Były premier miał prosić o dyskrecję w tej sprawie.
List, według "Dziennika", Marcinkiewicz napisał 2 września w Londynie, a jego całość będzie można przeczytać w czwartkowym wydaniu gazety.
Niedobrze, że ten list dostał się do mediów przed wyborami - skomentował dla gazety Marcinkiewicz fakt ujawnienia pisma. Żałuję, że przez miesiąc Jarosław Kaczyński na ten list nie zareagował - dodał.
"W związku z Pańską publiczną oceną mojej osoby, ale także ze względu na brak zgody w partii na mówienie tego, co się myśli, na polemikę z niektórymi błędnymi decyzjami ani na krytykę wybieranej taktyki działania, składam na Pana ręce rezygnację z członkostwa w PiS" - oświadcza Marcinkiewicz w liście do premiera.
"Bardzo trudno podjąć taką decyzję, ale nie mam innego wyjścia. To boli, ale nie mogę pozwolić na stawianie mnie w rzędzie z Kaczmarkiem i Netzlem. Zwłaszcza gdy robi to premier i lider mojej partii" - deklaruje były premier w liście.
Według gazety, Marcinkiewicz we wstępie listu nawiązuje do swoich obaw, że mógł być podsłuchiwany i podkreśla, że nie mógł kłamać dziennikarzom. Zdarzenie - "pewnie Pan wie, jest prawdziwe" - pisze.
"Nigdy o nic nie prosiłem Pana Premiera dla mnie osobiście, może poza głupim pomysłem PKO BP i tak niezrealizowanym. Nie zabiegałem o premierostwo. Podjąłem się tego zadania na Pańską prośbę i wykonałem je solidnie. Gdy trzeba było z niejasnych powodów, tzw. przyśpieszenia, bez szemrania ustąpiłem, odszedłem" - zapewnia Marcinkiewicz w liście.
Były szef rządu pytany na początku października w TVN24, czy odchodzi z PiS, powiedział że przed wyborami nie wypowiada się na ten temat. Marcinkiewicz zaznaczył wówczas, że nie wspiera w kampanii wyborczej żadnej partii. (kab)jest cynizm w skurwysynach...
Komentarz
-
Fizi - w takim razie całe Twoje myslenie jest błędne, bo PO nie chciało upublicznienia dowodów."Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z.Fizi - w takim razie całe Twoje myslenie jest błędne, bo PO nie chciało upublicznienia dowodów.
może coś pokręciłem w tym zamęcie - zdaje się , że cała opozycja tak gardłowała , z PO włącznie"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez NazgulNo dobra, tylko dlaczego - odczepiając się już od rosyjskiej hipotezy - za pieniądze podatnika? Czyli Twoje i moje?http://mocneslowa.com - centrum cytatu politycznego
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fizinie domagali się ujawnienia dowodów, będących podstawą akcji przeciwko Kaczmarkowi ?
może coś pokręciłem w tym zamęcie - zdaje się , że cała opozycja tak gardłowała , z PO włącznie"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez cnmZamieszczone przez NazgulNo dobra, tylko dlaczego - odczepiając się już od rosyjskiej hipotezy - za pieniądze podatnika? Czyli Twoje i moje?
A ja myślałem że ślubu JKM z Giertychem nic nie przebije
I tylko mi nie mów że to bez różnicy...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fizihehe... i własnie o to mi chodziło w moim poscie"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Zamieszczone przez RaffiDaimler - widziałeś z tego artykułu coś więcej niż tytuł? Bo ja tak, i przesłanie tego wywiadu z Religą jest raczej odwrotne niż to co sugeruje pani Kopacz. Dlatego zresztą pokazali tylko odredakcyjny tytuł.
Dzisiaj jednak na konwencji podlaskiej Po przemawiał Tusk opowiadając o tym , jak to Kaczyński podobny do Kiszczaka w metodach , manipulkacjach , jaki to kłamca, manipulator itd
w pewnym momencie zaczął rzucać cytatami z tego artykułu
postanowiłem, że sprawdzę sobie w archiwum Newsweeka autentyczność tych cytatów
Klient rzucał tekstami składającymi się ze zlepionych ze sobą zdań z różnych części artykułu, z wyciętych części zdań złożonych
normalnie wyjątkowo prymitywna wycinanko-sklejanka ordynarnych kłamcówi manipulatorów"No pasaran!" ???
HEMOS PASADO !!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Z.Zamieszczone przez Fizihehe... i własnie o to mi chodziło w moim poscie
Niech każdy ma świadomość co go czeka jak spróbuje kręcić lody.
Czekam na aneks raportu WSI
Komentarz
Komentarz