Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Faktycznie. Twój post był pełnym powagi odniesieniem do tamtego zdarzenia.
Pisz sobie co chcesz, oceniaj sobie co chcesz i jak chcesz - wbijam w to. Nie zawsze musi mi czy innym się to podobać.
wniosek pierwszy jest taki, ze nie jest ważne co zrobi CBA - PO gardłuje zawsze - jak nie kijem, to pałką
wniosek drugi jest taki, że w sprawach tych PO za każdym razem staje po stronie złodziei
Wniosek pierwszy jest taki, że PiS wykorzystał CBA do kampanii wyborcze i trzeba być ślepym albo głupim żeby tego nie przyciąć
Wniosek drugi jest taki, że jak po przekręcie z Kornatowskim i resztą PiS ich usunęło to "ciach bajera" chwasty zostały wyjebane i nie ma o czym gadać, jak PO usunęło Sawicką to i tak nic nie dało bo na 100 % cała partia jest w tym umoczona.
Sram na Sawicką bo dostała to co chciała i kij jej w dupę ale pojazd za to na całe PO to po prostu tani chwyt PiSu i tyle
P.s. Nazgul co do samobójców to zawsze jest problem z pogrzebem w ich przypadku bo samobójstwo to najcięższy grzech.
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam ! Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
Nie, no CywiL.. Nikt by pewnie tu się nie wpisywał, gdyby nie ten dzisiejszy występ. Kaczmarek się nie poryczał a nawet próbował zostać premierem. ')
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Faktycznie. Twój post był pełnym powagi odniesieniem do tamtego zdarzenia.
Pisz sobie co chcesz, oceniaj sobie co chcesz i jak chcesz - wbijam w to. Nie zawsze musi mi czy innym się to podobać.
przy sprawie Kornatowskiego, Kaczmarka, Netzla itd PO gardłowało, że to skandal, że stawioa się zarzut bez ujawnienia materiałów dowodowych szerokiej publice przez CBA
Więc materiały te zostały ujawnione
W sprawie Sawickiej , zgodnie z pragnieniem PO ze sprawy ww. , materiały zostały ujawnione
Więc PO gardłuje, że to skandal, że materiały zostały ujawnione
wniosek pierwszy jest taki, ze nie jest ważne co zrobi CBA - PO gardłuje zawsze - jak nie kijem, to pałką
wniosek drugi jest taki, że w sprawach tych PO za każdym razem staje po stronie złodziei
A 3 wniosek jest taki, że najpierw PiS obiecuje, że tej sprawy nie będzie używać jako argumentów w kampanii wyborczej by za chwilę zrobić coś dokładnie odwrotnego.
Ale oczywiście Kamiński wyląduje na dywaniku u Kaczora za zwlekanie z ujawnieniem materiałów dotyczących zatrzymania.
Nie, no CywiL.. Nikt by pewnie tu się nie wpisywał, gdyby nie ten dzisiejszy występ. Kaczmarek się nie poryczał a nawet próbował zostać premierem. ')
Nie no, jej dzisiejszy występ to komedia i do tego żenująca. :\
Pierdolę to ! Do niczego się nie zmuszam ,chcę to się wybijam - nie chcę no to się nie ruszam ! Grupa Trzymająca Wagę - Dzieki nam monopolowe nie martwią się o plajtę !!!
A 3 wniosek jest taki, że najpierw PiS obiecuje, że tej sprawy nie będzie używać jako argumentów w kampanii wyborczej by za chwilę zrobić coś dokładnie odwrotnego.
Ale oczywiście Kamiński wyląduje na dywaniku u Kaczora za zwlekanie z ujawnieniem materiałów dotyczących zatrzymania.
Tu się z Tobą zgadzam. Nie dotrzymał słowa. Hanka obiecała, że po objęciu przez nią prezydentury nie poznamy Warszawy i dotrzymała słowa.
Korwin z Giertychem, Lepper z Millerem...
Parole, parole, parole....
Zamieszczone przez Cypis
mysle ze juz zachlali sie niezle i jutro tam polowy w pracy nie bedzie
Wejdź na główną stronę gazietki.. Zobaczysz jak oni pochlali.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
W sprawie Sawickiej , zgodnie z pragnieniem PO ze sprawy ww. , materiały zostały ujawnione
Link
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz