Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
W ramach ciekawostki- mój ulubieniec Szymek Niemiec kandyduje do Sejmu z drugiego miejsca list Polskiej Parti Pracy.
Nie zmarnuj głosu- głosuj na Niemca!
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Hmm to co Foxx wkleił wyjąśnia sprawe. Oczywiście zakładając, ze Kamiński mówi prawdę.
Casual - Rokita tez jest Niemką
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
ważne, że ty błyszczysz poprawnością moralną i polityczną
Błyskotliwa riposta
Twojej poprawności politycznej nie neguję, a co do moralnej... no cóż robienie sobie jaj z kobity, która popełniła samobójstwo jest rzeczywiście godne poklasku. Ciekawe co na to tatuś Rydzyk?
Błyskotliwa riposta
Twojej poprawności politycznej nie neguję, a co do moralnej... no cóż robienie sobie jaj z kobity, która popełniła samobójstwo jest rzeczywiście godne poklasku. Ciekawe co na to tatuś Rydzyk?
Eeee... Że samobójstwo jest grzechem samym w sobie?
Błyskotliwa riposta
ochłoń chłopie bo coś zaczynasz się gubić
nie robie sobie jaj -jaja z jej samobójstwa robią sobie koledzy z sld i tvn nazywając to zabójstwem lub zamachem na demokracje jak to zwykłe samobójstwo było to po 1 i odnosnie tematu sawicka strzelając sobie w banie może stać się kolejną ofiara reźimu braci czekam na jej pomnik
po 2 co ma do tego Rydzyk bo nie kumam bazy-za przeproszeniem Rydzyk mi lata koło .... tak dla twojej informacji i za przeproszeniem zdanie pana Rydzyka mam w głębokim powazaniu
po3 pozwól że sam będę oceniał co mogę, a czego nie mogę pisać czy myśleć-nie musisz myśleć za mnie a swoje komentarze zachowaj dla siebie
Już pomijając umowę ze związkami oferując całkiem konkretne korzyści materialne za poparcie (bo taka jest wymowa artykułu) wciąż nurtuje mnie pytanie: Dlaczego akurat z PGNiG? I jedyne co mi przychodzi do głowy to jakieś plany co do tego przedsiębiorstwa (tak samo jak interes na słyżbie zdrowia i posprzątanie w CBA - jedynej niezinfiltrowanej, praktycznie 100% szczelnej służbie specjalnej - jedyny przeciek miał miejsce gdy trzeba było wtajemniczyć Kaczmarka. Nota bene dlatego tak się CBA boją). A reszta dośpiewuje się sama.
A mi przychodzi do głowy, że jest tam duża załoga i eks-załoga (= dużo głosów) i niezrealizowane zobowiązanie rządowe (= można dokopać PiS-owi), więc można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.
Już pomijając umowę ze związkami oferując całkiem konkretne korzyści materialne za poparcie (bo taka jest wymowa artykułu) wciąż nurtuje mnie pytanie: Dlaczego akurat z PGNiG? I jedyne co mi przychodzi do głowy to jakieś plany co do tego przedsiębiorstwa (tak samo jak interes na słyżbie zdrowia i posprzątanie w CBA - jedynej niezinfiltrowanej, praktycznie 100% szczelnej służbie specjalnej - jedyny przeciek miał miejsce gdy trzeba było wtajemniczyć Kaczmarka. Nota bene dlatego tak się CBA boją). A reszta dośpiewuje się sama.
A mi przychodzi do głowy, że jest tam duża załoga i eks-załoga (= dużo głosów) i niezrealizowane zobowiązanie rządowe (= można dokopać PiS-owi), więc można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.
No dobra, tylko dlaczego - odczepiając się już od rosyjskiej hipotezy - za pieniądze podatnika? Czyli Twoje i moje?
przy sprawie Kornatowskiego, Kaczmarka, Netzla itd PO gardłowało, że to skandal, że stawioa się zarzut bez ujawnienia materiałów dowodowych szerokiej publice przez CBA
Więc materiały te zostały ujawnione
W sprawie Sawickiej , zgodnie z pragnieniem PO ze sprawy ww. , materiały zostały ujawnione
Więc PO gardłuje, że to skandal, że materiały zostały ujawnione
wniosek pierwszy jest taki, ze nie jest ważne co zrobi CBA - PO gardłuje zawsze - jak nie kijem, to pałką
wniosek drugi jest taki, że w sprawach tych PO za każdym razem staje po stronie złodziei
Komentarz