Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tuzin - występ córki pijaka, który ******** cos o wirusie z Filipin opowiadającej o chorobie taty, którego boli żołądek raczej nie da się obronić
    ...ta ziemia do Polski należy
    choć Polska daleko jest stąd,
    bo wolność krzyżami się mierzy
    historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• jak sie nie da. Tow. Tuzin da rade

Komentarz

• Zamieszczone przez mort
        występ córki pijaka
        Łatwo o skażać kogoś bezpodstawnie co dla Ciebie w ogóle znaczy pijak?

Komentarz

• Zamieszczone przez adomin
          Zamieszczone przez mort
          Tuzin - występ córki pijaka
          Człowiek, który nie potrafi sie powstrzymać od spożywania w momentach kiedy absolutnie nie wypada.

Oznacza człowieka, który na przykład jest w stanie iśc napierdolony na cmentarz w Charkowie.

Starczy czy dla ciebie to za mało, żeby kogos nazwac pijakiem?

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez mort
            Zamieszczone przez adomin
            Zamieszczone przez mort
            Człowiek, który nie potrafi sie powstrzymać od spożywania w momentach kiedy absolutnie nie wypada.

Oznacza człowieka, który na przykład jest w stanie iśc napierdolony na cmentarz w Charkowie.

To po prostu brak kultury osobistej i dobrego smaku.
            Pijak - to menel, który nie może dnia wytrzymać bez wódy. Kwacha dwa razy przyłapano na "byciu nie wstanie" przez 12 lat, prze które był 10 był na świeczniku i codziennie dziennikarze śledzili go na każdym kroku. Jak dla mnie to za mało żeby nazywać kogoś pijakiem i tyle.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin
              Nie absorbowali mediów - wzruszające
              Powinni się raczej ze wstydu zapaść.
              Dlaczego? Jaki był ich udział w tej sprawie?
              My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Hmmmm....

Ja przez 29 lat nie najebałem się w podobnej sytuacji nawet raz. Przytłaczająca większość ludzi, których znam również.

Ta niewielka ilość, która to zrobiła to własnie menele. No i Pan Aleksander.

Ale jak rozumiem towarzysze mają inny poziom wrażliwości.

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

Zamieszczone przez mort
                  Zamieszczone przez mort

Pijak - to menel, który nie może dnia wytrzymać bez wódy. Kwacha dwa razy przyłapano na "byciu nie wstanie" przez 12 lat, prze które był 10 był na świeczniku i codziennie dziennikarze śledzili go na każdym kroku. Jak dla mnie to za mało żeby nazywać kogoś pijakiem i tyle.
                  Nie pijakiem tylko alkoholikiem.

Generalnei jest zasada że w pewnych sytuacjach trzeba być trzeźwym i kropka. Zauważ, że nikt Kwachowi do mieszkania nie zagląda, liczone są tylko przypadki wystąpień publicznych, ostatnio dwa w przeciągu niecałych dwóch tygodni.

Facet już w ogóle przestał się kryć?
                  From flood into the fire
                  One thousand voices sing
                  We're in this together
                  For whatever fate may bring

Komentarz

• adomin- ten czlowiek jest ukrytym alkoholikiem od wielu lat. Wiem ze zródła zblizonego do jego rodziny. I nie spieraj się teraz o definicje pijaka, menela czy żula bo nie ma to większego sensu. Jest alkoholikiem i przyjmij to do wiadomości.
                    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx
                      Zamieszczone przez Tuzin
                      Taki że to oni ją wychowali.

Komentarz

• Zamieszczone przez casual
                        adomin- ten czlowiek jest ukrytym alkoholikiem od wielu lat. Wiem ze zródła zblizonego do jego rodziny. I nie spieraj się teraz o definicje pijaka, menela czy żula bo nie ma to większego sensu. Jest alkoholikiem i przyjmij to do wiadomości.
                        Trudno mi się odnieść do tego co napisałeś bo nie znam Kwacha osobiście ani nie mam "zródła zblizonego do jego rodziny" I nie wiem czy Ty mówisz prawdę czy tylko piszesz tak z powodu swojej niechęci do niego. Dla mnie bycie dwa razy najebanym to za mało na nazwanie kogoś pijakiem/alkoholikiem/menelem. Co nie zmienia faktu, że w Charkowie i na Ukrainie zachował się jak burak.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin
                          Zamieszczone przez Foxx
                          Zamieszczone przez Tuzin
                          Teraz jest dorosła i jej biznes co robi. Jakby mi ktoś powiedział, że będę bronił prawa do samostanowienia dorosłego dzieciaka przed wyborcą PO-LiD, to bym padł. Sorry, ale to zwykła hipokryzja.

Z innej beczki:

Płażyński: gospodarce potrzebna jest praca, nie cuda

W tej kampanii jest sporo fałszywych nut; z ust Donalda Tuska słyszymy, że powtórzymy cud Irlandii, ale gospodarce potrzebna jest rzetelna praca, a nie cuda - powiedział Maciej Płażyński na regionalnej konwencji wyborczej PiS w Gdańsku.

Płażyński - jeden z założycieli Platformy Obywatelskiej - startuje z pierwszego miejsca listy PiS w Gdańsku.

Jego zdaniem, "cuda" zdarzają się czasem w polityce i była na to szansa dwa lata temu, kiedy Polacy w głosowaniu wyrazili nadzieję na porozumienie PiS i PO. Na PO-PiS, który kiedyś również dla mnie był przesłaniem do budowania Platformy współpracującej z PiS- em, jako dwóch filarów wielkiego bloku centroprawicowego - podkreślił.

Jeśli ktoś mówi o cudzie, to musi się uderzyć w piersi, dlaczego nie skorzystał z tej szansy na ten cud - ocenił Płażyński. Zwrócił uwagę, że w 2005 r. "kolegom z PO zabrakło odwagi albo nie potrafili się pogodzić z porażką i mieliśmy dwa lata trudnej polityki, trudnych sojuszów, dwa lata na pewno stracone dla Polski".

W związku z tym, jeśli ktoś mówi o cudzie, to najpierw musi się uderzyć w piersi, dlaczego nie skorzystał z szansy na ten cud - zwrócił się do lidera PO Płażyński.

Gdański kandydat PiS tłumaczył, że cud w Irlandii polega na szerokim porozumieniu społecznym i porozumieniu między partiami. To jest właśnie problem Polski - czy potrafimy się porozumieć, znaleźć dialog społeczny taki, jaki trzeba toczyć, żeby móc mówić, że budujemy cud tutaj - mówił.

Płażyński wyraził obawę, że jeśli po wyborach doszłoby do koalicji PO i LiD, to za kilka lat Polska będzie "miała taki problem, jaki ma dzisiaj Hiszpania". Jak wyjaśnił, chodzi o podejście władz do rodziny, wartości czy ochrony życia. Zasugerował, że dziś obie partie nie podejmują tej tematyki, "bo na razie nie ma na to klimatu". Ale po ewentualnym zwycięstwie te "sztandary zostaną podniesione".

Płażyński podkreślił, że ubiega się o mandat posła z Gdańska - miasta, gdzie powstała "Solidarność", która walczyła o "Polskę społecznej sprawiedliwości".
                          My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

Zamieszczone przez mort
                            Zamieszczone przez mort

Żaden pijak, tylko ALKOHOLIK. Ktoś kto nie potrafi się opanować z piciem w ważnych momentach ma problem z alkoholem.To choroba zwana uzależnieniem.Objawia się tym , że ktoś pije wtedy gdy nie powinien.Każdy normalny człowiek pijący alkohol potrafi się POWSTRZYMAĆ.

Sorry Tuzin , ale pierdolisz jak potłuczony.
                            Kwaśniewski jest alkoholikiem i nie jest to tajemnicą.Gość powinien się leczyć , a nie pchać przed szereg i robić obciach.
                            Co ma jego córka powiedzieć?Jest dzieckiem alkoholika , pewnie współuzależniona jak i Jolka , która dawno powinna go pogonić.

Ja nie wiem ***** czy musimy się zajmować chorobą alkoholową Aleksandra Kwaśniewskiego?Współczuć jako człowiekowi i tyle..Nic więcej.

Olek walcz! Jesteśmy z Tobą!

Mordo* tu masz wykaz mitingów AA w Warszawie i okolicach

* Olku

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx
                              Zamieszczone przez Tuzin
                              Zamieszczone przez Foxx
                              Zamieszczone przez Tuzin
                              Teraz jest dorosła i jej biznes co robi. Jakby mi ktoś powiedział, że będę bronił prawa do samostanowienia dorosłego dzieciaka przed wyborcą PO-LiD, to bym padł. Sorry, ale to zwykła hipokryzja.
                              Tak samo biznesem kwacha jest, że się publicznie uchlewa. Zastrzeżenia możesz mieć jedynie do Charkowa, bo tam reprezentował też Ciebie.

Nazywaj to jak chcesz, nawet hipokryzją. Kaczyński jako reprezentant narodu, głowa państwa wybrana między innymi dzięki poparciu ludzi i środowisk jawnie wyznających tradycyjne wartości rodzinne, sprzeciwiających się miłości pozamałżeńskiej itd. - powinien raczej uświadomić córze że walenie na boku w okresie jego prezydentury (a także poza nim, jeślich chciałby być w zgodzie z samym sobą) nie jest najlepszym hobby.
                              Rozbawiło mnie w tym kontekście Twoje stwierdzenie o absorbowaniu mediów, bo to raczej "inicjatywa" powinna wyjść od samych dziennikarzy, którzy przecież gonią za sensacją. W tej sytuacji i tak łagodnie się z nim obeszli Nie chcieli chyba kopać leżącego.

PS. Wyborcą LiD nie jestem. Tak samo mogę Cię nazwać wyborcą Samoobrony i LPR, ale chyba nie o to tu chodzi.

[ Dodano: 14 Październik 2007, 18:16 ]
                              Zamieszczone przez kkk

Sorry Tuzin , ale pierdolisz jak potłuczony.
                              Kwaśniewski jest alkoholikiem i nie jest to tajemnicą.Gość powinien się leczyć , a nie pchać przed szereg i robić obciach.
                              Co ma jego córka powiedzieć?Jest dzieckiem alkoholika , pewnie współuzależniona jak i Jolka , która dawno powinna go pogonić.
                              To na pewno do mnie?
                              Ja nie bronię zapijaczonej mordy. Chcialem tylko zwrocić uwage, ze jak juz rozstrząsamy takie family affairs, to należy zwrócić uwagę że wpadki zdarzają się również w obecnie miłościwie nam panującej dynastii.

Komentarz

• Zamieszczone przez kkk
                                Ja nie wiem ***** czy musimy się zajmować chorobą alkoholową Aleksandra Kwaśniewskiego?Współczuć jako człowiekowi i tyle..Nic więcej.
                                Raczej jego rodzinie :/
                                Lepiej chyba być alkoholikiem niż mieć w domu alkoholika...

Komentarz

Pracuję...
                                X