Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Gdyby mój stary nałogowo pił wolałbym przeżywać to w domowym zaciszu. Co za rodzinka
Nie ******* :O Ale w sensie, że Olka? Może to rodzaj chwytu wyborczego- u nich już nic mnie nie zaskoczy.
Wiem z dobrego zródła, że Jolka już dawno chciała go pogonić, problemy alkoholowe ma "nie od wczoraj".
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Skoro już tak plotkujemy to pochwale się że śmiga ze mną na siłke
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
A to ciekawe, bo ja z nia swego czasu tez smigałem. Sadyba?
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
A to ciekawe, bo ja z nia swego czasu tez smigałem. Sadyba?
Może na priv, mam wielu wrogów
Warto pamiętać takie, "argumenty merytoryczne" jak powyższe. Właśnie do takich emocji odwoływał się motyw z publiką PO na debacie
Oczywiście możnaby zauważyć, że Kwaśniewscy robią szopkę, a Kaczyńscy uważają, że to prywatna sprawa córki Lecha i starali się dbać o nie absorbowanie sobą mediów... Jak by nie było, plus za obywatelska postawę w obronie PO-LiDu
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz