Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Gumas :> myślę, że program wyborczy już możemy zacząć omawiać
Legalizacja marihuany to po pierwsze
To wybory na prezydenta Polski, a nie Jamajki. Chcociaż swoją drogą chciałbym zobaczyć jak Lepper rządzi na Jamajce i walczy o dopłaty do uprawy konopi.
mój śp dziadek nauczył mnie jednego: nigdy nie głosować na czerwonego. jakkolwiek by się nie nazwał (socjaldemokratą czy innym ******-mujem) to i tak pozostanie tylko i wyłącznie czerwonym/komuchem
mój śp dziadek nauczył mnie jednego: nigdy nie głosować na czerwonego. jakkolwiek by się nie nazwał (socjaldemokratą czy innym ******-mujem) to i tak pozostanie tylko i wyłącznie czerwonym/komuchem
I bardzo słusznie
A jak słysze pier e cimoszki jaki to on bezpartyjny i demokratyczny kandydat bez związków z sld to aż mi się nuż w kieszeni otwiera.
Jeszcze nie wiem na kogo bede głosował ale na wybory na pewno ide.
I na pewno będe głosował przeciwko komuchom
Powiedz mamo powiedz tato czy policja to gestapo. Ależ owszem drogi synu, trzeba tępić skurwysynów!!! GRUPA TRZYMAJĄCA WAGE
Jest tylko jeden powazny ZONK:
Po prawej stronie sceny politycznej nie ma nikogo na kogo warto oddac swoj glos! No bo tak: Kaczynski to jakas pomylka, Tusk moze i cos w tej glowie ma, ale zgrywajac radykala (jak cala Platforma od jakiegos czasu, chcaca podebrac elektorat PiS) jest troche smieszny.... Ogolnie mnie nie przekonuje. Najgorsze jest to ze jedynym ktorego widze na tym fotelu jest Cimoszewicz, wiem ze bylby dobrym prezydentem i nie przynioslby nam wstydu za granica, ale to klania sie post Jasina. Cimoszewicz jest czerwony. Jak bardzo wyblakly by nie byl, to nadal czewony... :/ Wiec kto zostaje? Religa niech lepiej zajmie sie sercami pacjentow. Z czystym sumieniem oddalbym glos na Fasyniuka. Szkoda e sie nie zdecydowal, tylko wystawil jakas babke ktorej nazwiska nawet nie pamietam.....
Nazwisko tej babki to Bochniarz - Henryka Bochniarz, przewodnicząca Polskiej Konfederacji Pracodawców Prywatnych bodajże. Przedtem szefowała Polskiej Radzie Biznesu.
Tak więc jeśli chodzi o aspekt gospodarczy to stoi, chyba jako jedyny kandydat (poza JKM, który jest jednak bardziej kabareciarzem) po właściwej stronie. Jako polityk - wielka niewiadoma....
Stąd też kandydatura chyba jednak mało poważna
Komentarz