Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Murphy

Konfederacja ustami Wiplera coraz śmielej mówi o przyspieszonych wyborach na wiosnę
    testem dla Konfy będzie głosowanie za Trybunałem Stanu dla PAD, MM itd
    "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
    „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Zamieszczone przez itakpowiem
      Ku chwale pis byłeś gotowy tłumaczyć korzyściami gospodarczymi rozporządzenie o ułatwieniach wizowych dla 400 tyś. ciapaków rocznie.. pewnie info o 5 000 zielonych za wizę nie otworzyło ci oczu... Nie dziwne, kiedyś morawiecki określał pewien target slowami: ,,ludzie są tak głupi, że to działa"
      Nie odpowiadam za czyjeś urojenia.

Emerytura stażowa? No w końcu. Temat na pewno ważniejszy niż dywagacje chłopców-wolnościowców o tym, czy zakaz jedzenia psów narusza wolność człowieka
      Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !

Komentarz

• Zamieszczone przez MarkoOHT
        Emerytura stażowa? No w końcu. Temat na pewno ważniejszy ...
        No właśnie!
        To rozumiem, że jesteś za propozycją zgloszona wlasnie przez PiS? Czy moze przeciw? Czy to zalezy?
        Jak jesteś za, to powiedz proszę kto za to zaplaci? Ewentualnie nakieruj mnie proszę, gdzie w tej propozycji jest informacja o źródłach finansowania?

Komentarz

Nie odpowiadam za czyjeś urojenia.
          Wyparcie to dość częsta przypadłość u pisowców. kaczyński wypierał sie wódeczki w Magdalence, morawiecki czasów u tuska, a forumowe pisiorki że potrafią bronić najwiekszego skurwienia w wykonaniu ich idoli...byli tu nawet popieracze lockdownu jak dawno niewidziany omnibus albo sciagania migrantów jak Ty lub Foxx. Mozesz sie wypierać ale przeciez czytalismy to wszyscy a czesc wchodzila z Wami w polemikę.... komu chcesz to mówić że bylo inaczej bo napewno nie mi...

Kto morawieckiego wyznaje paskudnym klamczuchem sie staje

​​​​​​

​​​​​​
          ​​​​

​​​​​

Komentarz

• To, że niby popieram masowe ściągnie imigrantów to jest tylko i wyłącznie twój wymysł. Nie byłeś w stanie wskazać ani jednego cytatu, który miałby o tym świadczyć, więc skończ manipulować.

Każdy może sobie sam poczytać co pisałem ja czy Foxx i skonfrontować to np. z fragmentem artykułu wrzuconego tutaj ostatnio o wizach

Posiadanie polskiej wizy jest dla cudzoziemców z krajów Afryki i Bliskiego Wschodu podstawowym warunkiem do starania się o legalne zatrudnienie w Polsce. Jak wyjaśnia urzędnik z MSZ, wiele polskich firm szukało takich pracowników, także bezpośrednio za granicą.

Ocena ryzyka imigracyjnego należy do konsula. Jeśli firmy miały problem z szybkim załatwieniem wiz w konsulacie, przychodziły do centrali i mówiły: „jeśli nam nie pomożecie, to cena owoców będzie 2-3 razy wyższa, bo bez pracowników z zagranicy ich nie zbierzemy”. Każda firma przychodziła z politykiem, przychodzili ze wszystkich stron sceny politycznej – mówi urzędnik i dodaje: – Znaleźliśmy się pod presją.
            Ostatnio edytowany przez MarkoOHT; 9988.

Komentarz

• Zamieszczone przez KrzychuS

No właśnie!
              To rozumiem, że jesteś za propozycją zgloszona wlasnie przez PiS? Czy moze przeciw? Czy to zalezy?
              Tak, jestem za. Szkoda, że nie udało się wcześniej.
              Matka poszła na emeryturę po 40 latach pracy, ojciec pójdzie po 45. I to tylko dzięki PiS, bo gdyby dalej rządził ryży matoł to musieliby do tej pory zapierdalać.

Jak jesteś za, to powiedz proszę kto za to zaplaci? Ewentualnie nakieruj mnie proszę, gdzie w tej propozycji jest informacja o źródłach finansowania?
              Wszyscy. I koło chvja mi lata czy się jakimś cymbałom uważającym się za ekonomistów zaświeci excel na czerwono czy nie. Ludziom taka możliwość się po prostu należy.

Komentarz

• Zapłacą wszyscy.
                Niech wszyscy zarabiają równo.
                Niech ci co mają więcej oddają tym co mają mniej.
                500+
                800+

I Ty masz w awatarze "zakaz skrętu w lewo". Ja pie rdo lę.

Komentarz

Tak, jestem za. Szkoda, że nie udało się wcześniej.
                  Matka poszła na emeryturę po 40 latach pracy, ojciec pójdzie po 45. I to tylko dzięki PiS, bo gdyby dalej rządził ryży matoł to musieliby do tej pory zapierdalać.

Wszyscy. I koło chvja mi lata czy się jakimś cymbałom uważającym się za ekonomistów zaświeci excel na czerwono czy nie. Ludziom taka możliwość się po prostu należy.
                  No!
                  I to jest prawidłowa, prawicowa postawa. Pełna identyfikacja z myślą przewodnią narodu. Tak jak powiedziała Lichocka "PiSowi chodzi o to, aby wszyscy Polacy żyli mniej więcej na tym samym poziomie."

Wyborca PiS w pigułce. Stan Panstwa kolo chvja mu lata.

Komentarz

(...) przychodzili ze wszystkich stron sceny politycznej – mówi urzędnik i dodaje: – Znaleźliśmy się pod presją.
                    PiS - PO jedno zlo ? Jak mozesz sugerowac, ze PiSiurnia dala tu ciala i zachowala sie tak samo jak Platfusy by zrobily ?, czyli uleglosc i lapowki....

Teraz to dopiero nastapi wzmozenie, to uproszczenie dziala na PiSiurystow niczym plachta na byka
                    http://komandir.wrzuta.pl/audio/9lE2...zek_czajkowski

Komentarz

• Na kogo? I co konkretnie ma tak działać? Możesz rozwinąć?
                      My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Nie ma przypadkow Foxx, sa tylko znaki Fajnie, ze jestes

PiSiurystow, czyli zwolennikow taktyczno-strategicznych polityki PiS. Tak jak turystow, puczystow, purystow i innych ..."stow"... zle odmienilem ? Przepraszam, chcialem

Btw Pojawialy sie tu glosy, ze PiS powinien zoorganizowac imigracje z filipin, zwlaszcza kobiet.... Jako, ze i w tym temacie PiS Morawieckiego nie dowozi (tak jak w wielu innych), Polacy sami wzieli sprawy w swoje rece:

Wyprawa do Krakowa - Emilia odebrała swój Polski paszport - YouTube

Mozna ? Mozna
                        Ostatnio edytowany przez Citlivu; 27016.

Komentarz

• Zamieszczone przez Citlivu
                          Nie ma przypadkow Foxx, sa tylko znaki Fajnie, ze jestes
                          Też się cieszę, że jestem. W końcu po coś daję znak A jestem, bo pytam co z tym wzmożeniem i płachtą na byka, bo nie odpowiedziałeś
                          My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx
                            Też się cieszę, że jestem. W końcu po coś daję znak A jestem, bo pytam co z tym wzmożeniem i płachtą na byka, bo nie odpowiedziałeś
                            Odpowiedzialem nie wprost

Komentarz

• Zamieszczone przez Citlivu

PiSiurystow, czyli zwolennikow taktyczno-strategicznych polityki PiS. Tak jak turystow, puczystow, purystow i innych ..."stow"... zle odmienilem ? Przepraszam, chcialem
                              Ale na drugi raz się powstrzymaj, i ogranicz się do ładnego "zwolennikow taktyczno-strategicznych polityki PiS".

Polityka to szczególny temat, dlatego wstawię tu najnowsze forumowe wytyczne - można znaleźć je tu: https://forum.legionisci.com/forum/p...83#post2661783

Proszę o przeczytanie, zrozumienie, przyswojenie, i postępowanie zgodne z sugestiami Jak to będzie realizowane z mojej strony - wyjdzie w praniu. Ale w naszym wspólnym interesie jest brak śmietnika i jakiś uczciwy ring do toczenia sporów. Więc liczę że uda się bez pisiorni, platfusiarni, ruskich onuc - przynajmniej wycelowanych w konkretnych forumowiczów.
                              Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                              -------------
                              Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Tak jest szefie potrzebowalem podkrecic prowokacje, liczylem na inna rybke To sie wiecej nie powtorzy

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎