Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir -
Ku chwale pis byłeś gotowy tłumaczyć korzyściami gospodarczymi rozporządzenie o ułatwieniach wizowych dla 400 tyś. ciapaków rocznie.. pewnie info o 5 000 zielonych za wizę nie otworzyło ci oczu... Nie dziwne, kiedyś morawiecki określał pewien target slowami: ,,ludzie są tak głupi, że to działa"
Emerytura stażowa? No w końcu. Temat na pewno ważniejszy niż dywagacje chłopców-wolnościowców o tym, czy zakaz jedzenia psów narusza wolność człowiekaTysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !Komentarz
-
No właśnie!
To rozumiem, że jesteś za propozycją zgloszona wlasnie przez PiS? Czy moze przeciw? Czy to zalezy?
Jak jesteś za, to powiedz proszę kto za to zaplaci? Ewentualnie nakieruj mnie proszę, gdzie w tej propozycji jest informacja o źródłach finansowania?Komentarz
-
Wyparcie to dość częsta przypadłość u pisowców. kaczyński wypierał sie wódeczki w Magdalence, morawiecki czasów u tuska, a forumowe pisiorki że potrafią bronić najwiekszego skurwienia w wykonaniu ich idoli...byli tu nawet popieracze lockdownu jak dawno niewidziany omnibus albo sciagania migrantów jak Ty lub Foxx. Mozesz sie wypierać ale przeciez czytalismy to wszyscy a czesc wchodzila z Wami w polemikę.... komu chcesz to mówić że bylo inaczej bo napewno nie mi...
Kto morawieckiego wyznaje paskudnym klamczuchem sie staje
Komentarz
-
To, że niby popieram masowe ściągnie imigrantów to jest tylko i wyłącznie twój wymysł. Nie byłeś w stanie wskazać ani jednego cytatu, który miałby o tym świadczyć, więc skończ manipulować.
Każdy może sobie sam poczytać co pisałem ja czy Foxx i skonfrontować to np. z fragmentem artykułu wrzuconego tutaj ostatnio o wizach
Posiadanie polskiej wizy jest dla cudzoziemców z krajów Afryki i Bliskiego Wschodu podstawowym warunkiem do starania się o legalne zatrudnienie w Polsce. Jak wyjaśnia urzędnik z MSZ, wiele polskich firm szukało takich pracowników, także bezpośrednio za granicą.
Ocena ryzyka imigracyjnego należy do konsula. Jeśli firmy miały problem z szybkim załatwieniem wiz w konsulacie, przychodziły do centrali i mówiły: „jeśli nam nie pomożecie, to cena owoców będzie 2-3 razy wyższa, bo bez pracowników z zagranicy ich nie zbierzemy”. Każda firma przychodziła z politykiem, przychodzili ze wszystkich stron sceny politycznej – mówi urzędnik i dodaje: – Znaleźliśmy się pod presją.Ostatnio edytowany przez MarkoOHT; 9988.Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !Komentarz
-
Matka poszła na emeryturę po 40 latach pracy, ojciec pójdzie po 45. I to tylko dzięki PiS, bo gdyby dalej rządził ryży matoł to musieliby do tej pory zapierdalać.
Jak jesteś za, to powiedz proszę kto za to zaplaci? Ewentualnie nakieruj mnie proszę, gdzie w tej propozycji jest informacja o źródłach finansowania?Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !Komentarz
-
Tak, jestem za. Szkoda, że nie udało się wcześniej.
Matka poszła na emeryturę po 40 latach pracy, ojciec pójdzie po 45. I to tylko dzięki PiS, bo gdyby dalej rządził ryży matoł to musieliby do tej pory zapierdalać.
Wszyscy. I koło chvja mi lata czy się jakimś cymbałom uważającym się za ekonomistów zaświeci excel na czerwono czy nie. Ludziom taka możliwość się po prostu należy.
I to jest prawidłowa, prawicowa postawa. Pełna identyfikacja z myślą przewodnią narodu. Tak jak powiedziała Lichocka "PiSowi chodzi o to, aby wszyscy Polacy żyli mniej więcej na tym samym poziomie."
Wyborca PiS w pigułce. Stan Panstwa kolo chvja mu lata.Komentarz
-
Teraz to dopiero nastapi wzmozenie, to uproszczenie dziala na PiSiurystow niczym plachta na byka
Komentarz
-
Nie ma przypadkow Foxx, sa tylko znakiFajnie, ze jestes
PiSiurystow, czyli zwolennikow taktyczno-strategicznych polityki PiS. Tak jak turystow, puczystow, purystow i innych ..."stow"... zle odmienilem ? Przepraszam, chcialem
Btw Pojawialy sie tu glosy, ze PiS powinien zoorganizowac imigracje z filipin, zwlaszcza kobiet.... Jako, ze i w tym temacie PiS Morawieckiego nie dowozi (tak jak w wielu innych), Polacy sami wzieli sprawy w swoje rece:
Wyprawa do Krakowa - Emilia odebrała swój Polski paszport - YouTube
Mozna ? MoznaOstatnio edytowany przez Citlivu; 27016.Komentarz
-
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.Komentarz
-
Komentarz
-
Polityka to szczególny temat, dlatego wstawię tu najnowsze forumowe wytyczne - można znaleźć je tu: https://forum.legionisci.com/forum/p...83#post2661783
Proszę o przeczytanie, zrozumienie, przyswojenie, i postępowanie zgodne z sugestiamiJak to będzie realizowane z mojej strony - wyjdzie w praniu. Ale w naszym wspólnym interesie jest brak śmietnika i jakiś uczciwy ring do toczenia sporów. Więc liczę że uda się bez pisiorni, platfusiarni, ruskich onuc - przynajmniej wycelowanych w konkretnych forumowiczów.
Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
Tak jest szefiepotrzebowalem podkrecic prowokacje, liczylem na inna rybke
To sie wiecej nie powtorzy
Komentarz
Komentarz