Zamieszczone przez Jestem z Woli
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Jestem z WoliBardzo dziękuję,że odpowiedziałeś na mój post.
Z pewnością jesteś człowiekiem inteligentnym i powinny być tobie obce sformułowania w rodzaju "pierdololo Morawieckiego" lub "idiotyzmy Morawieckiego" jakie znalazłem w twoich postach.
Z pewnością nie lubisz formacji obecnie rządzącej w Polsce ale obrażanie kogokolwiek kto nie może się bronić jest niezbyt kulturalne.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
człowiek zawsze ma nadzieję że może to kłamstwo czy manipulacja, ale jednak badania pokazujące że Polacy nie maja pojęcia o podatkach, nie wiedzą co to CIT, VAT i czy w ogóle coś płacą są jednak prawdziwe."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - SzekspirKomentarz
-
Nie bardzo interesuje mnie jaka jest definicja Twoich wypowiedzi. Pytałem o to czy zamierzasz ten sam filtr stosować dla wszystkich, czy jak do tej pory, podejmować ten wysiłek wybiórczo. Hipokryzja to grzech nie mniejszy niż chamstwo.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
Jeśli obiecujemy, że Wam damy to Wam damy.
I to bez względu na to, ile będziecie musieli za to wszystko zapłacićKomentarz
-
Słowny jak pisowiec:
h.kowalczyk 28.03.2023
Jestem od tego żeby rozwiązywać problemy. (...) W tym momencie moja dymisja byłaby ucieczką od problemów" - mówił dziś wicepremier i minister rolnictwa Henryk Kowalczyk. Polityk zauważył, że obecnie kluczowa jest finansowa stymulacja eksportu zboża z Polski.
h.kowalczyk 05.04.2023
Ponieważ widać wyraźnie, że ten podstawowy postulat rolników przez KE nie zostanie spełniony, ja w tym momencie podjąłem decyzje i złożyłem rezygnację z funkcji ministra rolnictwa – poinformował ustępujący ze stanowiska minister.
Powinni go wozem na trzodę wywieźć w pizdu za Bug, niech tam służy koncernom spożywczym i rolniczym oligarchom...
Ostatnio edytowany przez itakpowiem; 68553.Komentarz
-
-
Nie wiem o którą decyzję chodzi? O rezygnacji czy o zeszłorocznym braku dzialań ws. zboża gdy mądrzejsi od niego mówili ze bedzie problem...
Nie wiem kto podejmuje decyzje, moze ta uległość wobec różnych wschodnich lobby wynika z tego że nagrali kogoś ważniejszego w burdelu niz "podkarpacki lotnik". Nie wiem serio. Ale jak kowalczyk swiecil ryjem to niech mu tego ryja utrą...ale pewnie dostanie miejsce biorące do sejmu w nagrodę za dymisję...taktyczne zagranieKomentarz
-
Ostatnio edytowany przez zusa; 174973.Komentarz
-
Komentarz
-
Wracam do zbrojeniówki - zamówienia na Kraby , Raki , Pioruny i pociski z Mesko .
Przypominam też , że Polska i Ukraina to 100 milionów ludzi.
To już nawet z UE czyli Niemcami można się targować ……
Ministerstwo Aktywów Państwowych wskazało, że polskie firmy będą brały udział w odbudowie Ukrainy, a resort o ich udziale w tym przedsięwzięciu rozmawiał już rok temu. - Dzisiejsze Polsko-Ukraińskie Forum Gospodarcze to zapowiedź, że wolna i niepodległa Ukraina zostanie odbudowana naszymi wspólnymi siłami - wskazał Jacek Sasin, wicepremier, minister aktywów państwowych.
Rozumiem , że przeciętnie inteligentny człowiek przygotowuje się już jakoś psychologicznie na jakąś formę unii między Polską a Ukrainą he he he , niektórym będzie ciężko …….
Ostatnio edytowany przez zusa; 174973.Komentarz
-
Nie wiem o którą decyzję chodzi? O rezygnacji czy o zeszłorocznym braku dzialań ws. zboża gdy mądrzejsi od niego mówili ze bedzie problem...
Nie wiem kto podejmuje decyzje, moze ta uległość wobec różnych wschodnich lobby wynika z tego że nagrali kogoś ważniejszego w burdelu niz "podkarpacki lotnik". Nie wiem serio. Ale jak kowalczyk swiecil ryjem to niech mu tego ryja utrą...ale pewnie dostanie miejsce biorące do sejmu w nagrodę za dymisję...taktyczne zagranieKomentarz
-
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...Komentarz
Komentarz