Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Warto wspomnieć, że to jeden z taktyków w jednym poście zawarł jako pierwszy ochojską i JPII aby odsunąć temat od bielana i żalka. Następnie zdarzyło mu się połączyć złodziejstwo z wartościami chrześcijańskim...ale żeby od razu kwitować to "ekstremalnie niskim poziomem zarówno intelektualnym, jak i moralnym" ??

Niech pierwszy rzuci kamieniem ten taktyk, który nie przymyka oka na złodziejstwo swoich w imię wyższych wartości

Ostatnio edytowany przez itakpowiem; 68553.

Komentarz

• Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz posta
      Warto wspomnieć, że to jeden z taktyków w jednym poście zawarł jako pierwszy ochojską i JPII. Ba robiąc to skutecznie odsunał temat od bielana i żalka...ale żeby od razu kwitować to "ekstremalnie niskim poziomem zarówno intelektualnym, jak i moralnym" ??

I jeszcze to zdziwienie "że takie persony funkcjonują na tym forum"
      Jeżeli nie zrozumiałeś co miałem na myśli, to wróć te trzy strony i przeczytaj jeszcze ze dwa razy, to może w główce zaświeci.

Ale w sumie nie dziwne, że wciąż przeinaczasz sens wypowiedzi różnych forumowiczów, o czym niejednokrotnie było tutaj przez jednego z nich wskazywane.

Komentarz

• Po pierwsze: to ja dziś złapałem Cię na kłamstwie pisząc krótkie Falsz a mógłbym np. napisać Łżesz

Po drugie: wstawiłeś jako pierwszy w jednym poście obie postacie co powoduje, że inni też je wymieniaja w odpowiedziach. Ja po prostu przytoczyłem ten fakt. Chcesz ponownie skłamac, tym razem ze niby tak nie bylo?

Po trzecie: nie przejmuj się tym połączeniem złodziejstwa i wartości chrześcijańskich bo jak rzecze Twój wódz:

Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy niczego nie mieli".

Komentarz

• Ad1/ Jakim to niby kłamstwie mnie złapałeś?
          Wypisujesz jakieś brednie i w nie brniesz.
          Ad2/ Doskonale wiesz, w jakim sensie te dwie postacie zostały przytoczone, ale lepiej zmieniać sens, jak to nieustannie czynisz tu na forum, najwyraźniej inaczej nie potrafisz, więc to Ty kłamiesz.
          Chwilę temu zmieniłeś nawet sens wypowiedzi TNTP.......po co?
          Nie potrafisz napisać nic ciekawego od siebie, tylko posługujesz się cytatami wyjętymi z kontekstu.
          Ad3/ Zupełnie się tym nie przejmuję, tak jak się nie przejmuję Twoimi wypocinami.
          Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta

A to ciekawe, zawsze tutaj obstawialeś, że taka polaryzacja jest na rękę tylko pisiastym i że to ich domena, a tymczasem....
            W tym miejscu łżesz a ja chwilę później to dowiodłem

Co do drugiego, ja nie przytaczam i przekręcam sensu twojej wypowiedzi - i patrz znów łżesz...stwierdziłem fakt wymienienia tych dwóch postaci w jednym poscie co było katalizatorem dalszej dyskusji o nich, osobno o każdej z nich ale bywalo że w jednym poście na co oburzył się forumowy omnibus. Tenże omnibus nie określił kogo podsumował swoimi epitetami.. każdy mógł to odebrać jak chciał

a do trzeciego: tak wiem, dla ciebie to poklask bardzo dużo znaczy a krytyką się nie przejmujesz

Komentarz

Co do drugiego, ja nie przytaczam i przekręcam sensu twojej wypowiedzi - i patrz znów łżesz...stwierdziłem fakt wymienienia tych dwóch postaci w jednym poscie co było katalizatorem dalszej dyskusji o nich, osobno o każdej z nich ale bywalo że w jednym poście na co oburzył się forumowy omnibus. Tenże omnibus nie określił kogo podsumował swoimi epitetami.. każdy mógł odebrać jak chciał
              Ponownie kłamiesz albo uważasz, że tutejsi forumowicze nie potrafią czytać ze zrozumieniem, z czym najwyraźniej masz problem.
              Tak więc nie będę się już się powtarzał w jakim kontekście przytoczyłem te dwie postacie w jednym poście, bo i tak nie zrozumiesz, skoro wciąż masz z tym pod górkę.

PS. Kolega TNTP doskonale to zrozumiał, w dodatku odnosił się do wpisu innego użytkownika, który faktycznie te dwie postacie zestawił w formie porównania, ale to również było wystarczająco przejrzyste, tylko nie dla Ciebie.

Komentarz

• Pierwszy ad. mamy za sobą najwidoczniej dotarło do Ciebie ze złapany zostałeś na kłamstwie.

Czas na drugi ad: W twoim pierwszym dzisiejszym poście byli wymienieni JPII i Ochojska -to jest fakt, ja go stwierdziłem. Tylko tyle, to co to za głodne kawałki z przekręcaniem sensu wypowiedzi! Nic nie przekręcam, wskaż przekręcenie...kłamczuszku

​​​​dla ułatwienia, robie przeklejke a ty wybolduj fragment i dowiedź fałsz

"Warto wspomnieć, że to jeden z taktyków w jednym poście zawarł jako pierwszy ochojską i JPII aby odsunąć temat od bielana i żalka. Następnie zdarzyło mu się połączyć złodziejstwo z wartościami chrześcijańskim..."

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                  Tako rzecze forumowy "arbiter elegantiarum​".
                  Ale ok, nie będę naruszał Twojej strefy komfortu i dyskusji na najwyższym możliwym poziomie z Moriartym, Itakorzecze, Hazardzistą i resztą Mapetów godnych Twego pióra interlokutorów.
                  ps. z chęcią poznam te tabuny rozczarowanych moim poziomem forumowiczów, nie wspominając o ich poziomie
                  ps2. ciekawe jaki następny temat będzie rozkminiany na forumce analiza porównawcza kardynała Wyszyńskiego i Grodzkiego ? Fakt to nie mój poziom....ale kto wie może Ci inni zasłużenie i wartościowi forumowicze wrócą - wszak od kilku miechów praktycznie się tu nie wypowiadam.

Nigdy nie dałeś powodu do rozczarowania , zawsze podtrzymywałeś poziom tego forum .Brakuje twoich wypowiedzi bo były i są rzeczowe , konkretne , inteligentne i trafne . Na tyle , ze każdy chociaż próbował się do nich odnieść z rożnym skutkiem ( co mnie bawiło ).

Ochojska tak jak i Owsiak to medialnie wykreowane jednostki i biznes na tzw „ robienie dobra „ , ale co się za tym naprawdę kryje pokazuje przykład Owsiaka gdzie cała maszyna jest nastawiona na zysk i zatrudnienie jak największej liczby osób z rodziny i tworzenie spółek córek przez które wyprowadza się pieniądze na zupełnie inną działalność .

Och ujska jest jeszcze gorszym przykładem gnidy bez żadnego kręgosłupa moralnego bo z jednej strony ciągnie forsę z grantów ( czyli dolary , euro ) jednocześnie podważając zasady bezpieczeństwa i cywilizacji tych państw od których bierze pieniądze
                  ( przynajmniej częściowo bo częściowo jest chyba finansowana przez szejków już o Rosji nie wspominając ).

To nie jest żadna zabawa , to jest wojna , walka na śmierć i życie i mam nadzieję , ze babsko się przejechało w końcu na swojej wypowiedzi .

Przypuszczam też , że jej wypowiedź wcale nie jest przypadkowa - żeby dostać pieniądze od swoich sponsorów o które pewnie jest trudniej w zmienionej sytuacji wojny na Ukrainie , musiała pierdl ….ąć coś
                  monstrualnego , coś co by jà mocniej wyróżniło na tle innych fundacji .
                  Ostatnio edytowany przez zusa; 174973.

Komentarz

• Komentarze i opinie publicystów.🔔http://bit.ly/Subskrybuj_TV_Republika - subskrybuj nasz kanał i oglądaj codziennie wiadomości z Polski i ze Świata oraz wsz...

Komentarz

Pierwszy ad. mamy za sobą najwidoczniej dotarło do Ciebie ze złapany zostałeś na kłamstwie.

Czas na drugi ad: W twoim pierwszym dzisiejszym poście byli wymienieni JPII i Ochojska -to jest fakt, ja go stwierdziłem. Tylko tyle, to co to za głodne kawałki z przekręcaniem sensu wypowiedzi! Nic nie przekręcam, wskaż przekręcenie...kłamczuszku

​​​​dla ułatwienia, robie przeklejke a ty wybolduj fragment i dowiedź fałsz

"Warto wspomnieć, że to jeden z taktyków w jednym poście zawarł jako pierwszy ochojską i JPII aby odsunąć temat od bielana i żalka. Następnie zdarzyło mu się połączyć złodziejstwo z wartościami chrześcijańskim..."
                      No to spróbuję jeszcze raz, łopatologicznie "przeinaczaczu sensu wypowiedzi", skoro nadal nie łapiesz.....skoro tak Cię zabolała weryfikacja TNTP, to podyskutuj z nim na temat tej oceny, a mnie oraz mojej wypowiedzi traktującej zupełnie o czym innym, aniżeli Twoja z uporem maniaka powtarzana interpretacja z dupy, nie mieszaj.

Moje zestawienie Ochojskiej i JPII od początku dotyczyło dwóch odrębnych tematów podlegających najświeższej pedałformerskiej nagonce i zadałem pytanie, któremu z nich kibicujesz w kontekście przyszłego obalenia obecnie rządzących, bo przecież tego chcesz. Chodziło tylko o to, który temat wg Ciebie w większym stopniu do tego się przyczyni...tyle i aż tyle.

Ty natomiast nie wiedzieć czemu postanowiłeś nadać temu swój własny tok rozumowania, zestawiając to jako element porównania tych dwóch postaci, notabene przytoczonych przez innego użytkownika, do postu którego następnie się odniósł TNTP, stwierdzając (i słusznie), że takie porównanie po prostu w pale się nie mieści

Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz posta
                      Może babie odjechało na starość przy chorobie, ale zrób tyle dobrego co ona w swoim życiu a będziesz lepszym człowiekiem.
                      casus JP2 oczywiście w mikro skali, co zrozumiale. Nie dotyka sie legend, chyba ze są to naprawdę duże i ważne społecznie tematy. JP2 powinien zostać przemilczany na forum, ale już Jankowski jak najbardziej tępiony.

Odpowiedź TNTP do powyższego:

Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                      Jakiekolwiek porównywanie Ochojskiej do Świętego Jana Pawła II może świadczyć tylko o ekstremalnie niskim poziomie zarówno intelektualnym, jak i moralnym.
                      Znak czasów, że takie persony funkcjonują na tym forum.
                      Ty natomiast w sobie tylko znany sposób połączyłeś moją wypowiedź z odpowiedzią TNTP oraz tym co na ten temat myśli.

Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz posta
                      Warto wspomnieć, że to jeden z taktyków w jednym poście zawarł jako pierwszy ochojską i JPII. Ba robiąc to skutecznie odsunał temat od bielana i żalka...ale żeby od razu kwitować to "ekstremalnie niskim poziomem zarówno intelektualnym, jak i moralnym" ??

I jeszcze to zdziwienie "że takie persony funkcjonują na tym forum"

Gdyby tak by było, jak to przedstawiasz, to kolega TNTP umieściłby również i mnie na tej liście, a jednak tego nie uczynił, bo bardzo jasno z niej wynika co przez to chciał powiedzieć, tak więc nie wycieraj sobie mną gęby, tylko uderzaj do TNTP wyjaśniać zasadność swojej obecności na liście

Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                      Tako rzecze forumowy "arbiter elegantiarum​".
                      Ale ok, nie będę naruszał Twojej strefy komfortu i dyskusji na najwyższym możliwym poziomie z Moriartym, Itakorzecze, Hazardzistą i resztą Mapetów godnych Twego pióra interlokutorów.

PS. Łudzę się nadzieją, że dotarło i zaniechasz dalszego brnięcia w tą kłamliwą narrację, a także przestaniesz przeinaczać wypowiedzi użytkowników.
                      Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Zamieszczone przez zusa Zobacz posta

Nigdy nie dałeś powodu do rozczarowania , zawsze podtrzymywałeś poziom tego forum .Brakuje twoich wypowiedzi bo były i są rzeczowe , konkretne , inteligentne i trafne . Na tyle , ze każdy chociaż próbował się do nich odnieść z rożnym skutkiem ( co mnie bawiło ).

Ochojska tak jak i Owsiak to medialnie wykreowane jednostki i biznes na tzw „ robienie dobra „ , ale co się za tym naprawdę kryje pokazuje przykład Owsiaka gdzie cała maszyna jest nastawiona na zysk i zatrudnienie jak największej liczby osób z rodziny i tworzenie spółek córek przez które wyprowadza się pieniądze na zupełnie inną działalność .

Och ujska jest jeszcze gorszym przykładem gnidy bez żadnego kręgosłupa moralnego bo z jednej strony ciągnie forsę z grantów ( czyli dolary , euro ) jednocześnie podważając zasady bezpieczeństwa i cywilizacji tych państw od których bierze pieniądze
                        ( przynajmniej częściowo bo częściowo jest chyba finansowana przez szejków już o Rosji nie wspominając ).

To nie jest żadna zabawa , to jest wojna , walka na śmierć i życie i mam nadzieję , ze babsko się przejechało w końcu na swojej wypowiedzi .

Przypuszczam też , że jej wypowiedź wcale nie jest przypadkowa - żeby dostać pieniądze od swoich sponsorów o które pewnie jest trudniej w zmienionej sytuacji wojny na Ukrainie , musiała pierdl ….ąć coś
                        monstrualnego , coś co by jà mocniej wyróżniło na tle innych fundacji .

Komentarz

• My tu pitu i pitu, a tymczasem Unia Europejska postanowiła nas zrujnować:

Już za kilka lat wszystkie nowe budynki w UE mają być zeroemisyjne, a pozostałe czeka modernizacja. W połowie marca odbędzie się w tej sprawie ważne głosowanie w europejskim parlamencie. Jeżeli te zmiany zostaną przyjęte, Europę czeka fala termomodernizacji. Wiemy, jakie jest stanowisko polskiego rządu w tej sprawie.
                          Już za kilka lat wszystkie nowe budynki w UE mają być zeroemisyjne, a pozostałe czeka modernizacja. W połowie marca odbędzie się w tej sprawie ważne głosowanie w europejskim parlamencie. Jeżeli te zmiany zostaną przyjęte, Europę czeka fala termomodernizacji. Wiemy, jakie jest stanowisko polskiego rządu w tej sprawie.

Jak tam drodzy rodacy, macie po kilkaset tysięcy złotych w kiermanie na remont mieszkania? Szczególnie przesrane mają właściciele mieszkań w wielkiej płycie.

Jeżeli liczycie na dotację to stawiam dolary przeciw orzechom, że ich nie dostaniecie, chyba że przywdziejecie tęczową flagę. Wyznawcy PO już to zrobili, a wyznawcom PISu niewiele brakuje. Tylko Polaków szkoda.

Nieśmiało przypomnę, że jakiś czas temu niejaki Mateusz M. pozbył się swoich włości.

Po tych wszystkich jego decyzjach i działaniach nasuwa się pytanie. W którym wielkim banku będzie pracował po skończonej misji na stanowisku premiera?
                          Jeśli obiecujemy, że Wam damy to Wam damy.
                          I to bez względu na to, ile będziecie musieli za to wszystko zapłacić

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                            Jakiekolwiek porównywanie Ochojskiej do Świętego Jana Pawła II może świadczyć tylko o ekstremalnie niskim poziomie zarówno intelektualnym, jak i moralnym.
                            Znak czasów, że takie persony funkcjonują na tym forum.
                            nie porównuje tych postaci sensu stricto.
                            Ochojskiej zerwało smigło odkąd weszła do polityki w połączeniu z rakiem, starością i **** wie czym jeszcze. Jak zajmowała się wodą w Sudanie to była dobrym człowiekiem.
                            JP2 - nikt nie kwestionuje zasług jako człowieka i tego co zrobił dla Nas. Symbol i największy Polak - popieram hasło z trybun. Bagno kościoła to co innego.
                            "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                            „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• I tak pytanie o stosunek zwolenników mniejszego zła do walki Bielana z Żalkiem zostało przez nich skierowane na temat odpałów Ochojskiej i kilka innych pobocznych.
                              Zadanie wykonane Towarzysze!

Komentarz

• Zamieszczone przez sephrioth1916 Zobacz posta
                                My tu pitu i pitu, a tymczasem Unia Europejska postanowiła nas zrujnować:

Jak tam drodzy rodacy, macie po kilkaset tysięcy złotych w kiermanie na remont mieszkania? Szczególnie przesrane mają właściciele mieszkań w wielkiej płycie.

Jeżeli liczycie na dotację to stawiam dolary przeciw orzechom, że ich nie dostaniecie, chyba że przywdziejecie tęczową flagę. Wyznawcy PO już to zrobili, a wyznawcom PISu niewiele brakuje. Tylko Polaków szkoda.

Nieśmiało przypomnę, że jakiś czas temu niejaki Mateusz M. pozbył się swoich włości.

Po tych wszystkich jego decyzjach i działaniach nasuwa się pytanie. W którym wielkim banku będzie pracował po skończonej misji na stanowisku premiera?
                                A tymczasem w podlinkowanym artykule:
                                Na razie nie są to wiążące pomysły, ale będą podstawą do negocjacji pomiędzy Radą UE a Parlamentem Europejskim.
                                Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !

Komentarz

Pracuję...
                                X