Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta

Jak dobrze ci wiadomo, wszyscy kradną, tyle że jedni choć przy okazji coś dobrego robią dla kraju, mam tu na uwadze choćby m.in. budowę tak potrzebnych bezpiecznych dróg, z których nieustannie korzystam, które do tej pory były tylko na papierze albo wyborczym frazesem, do tego niosą przesłanie ideologiczne, które jest mi po prostu bliskie (wartości historyczne, chrześcijańskie, inne).
    śmiechłem, a gdy to do mnie doszło to się załamałem. 7 i 10 przykazanie? Nie kradnij ***** pamiętasz!?

Tak czy siak – Bóg z nami, **** z wami
    Trzy zdrowaśki, alleluja i do przodu – jazda z kurwami​.
    "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
    „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• "Kiedy zaczynają dużo mówić o Bogu, honorze i patriotyźmie to pewnie znowu coś ukradli."
      Michaił Sałtykow - Szczedrin
      1826 - 1889

Jakie to aktualne.

Komentarz

• Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz posta

śmiechłem, a gdy to do mnie doszło to się załamałem. 7 i 10 przykazanie? Nie kradnij ***** pamiętasz!?

Tak czy siak – Bóg z nami, **** z wami
        Trzy zdrowaśki, alleluja i do przodu – jazda z kurwami​.
        To się ***** załam i nie przychodź więcej ze swoimi wysrywami.

Komentarz

• Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz posta

A dlaczego mam się odnosić akurat do niej, skoro ona nie jest członkiem obozu, który taktycznie wspieram?

Z tym złodziejstwem przy okazji robienia dobrego i niesienia wartości chrześcijańskich rozbiłeś bank

Dlaczego oni okradają naród?
          - Dla jego dobra!
          Jak to?
          - Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego.

Wszędzie kradną, nawet w kościele, pokaż mi ugrupowanie, które na pewno nic nie ukradnie, zresztą to jest takie pojęcie na wyrost, gdyż jak do tej pory nikt nikogo nie skazał i z tego powodu nie zapuszkował. A ty mi wyjeżdżasz dekalogiem jak katecheta dzieciakowi na religii, jesteś taki naiwny czy tylko udajesz, ja nie kradnę, więc mam spokojne sumienie, nie interesuje mnie jakie sumienia mają inni.

Komentarz

Każda dyskusja z Wami, zaowalowanymi taktycznymi bądź fanatycznymi kodziarzami kończy się tak samo, czyli wyszukaniem jakiegoś elementu, na bazie którego można się w napastliwy i często dziecinny sposób dopjerdolić, i to na takim charakternym kibolskim forum, dlatego nie mam o czym dyskutować. Takie kwestie można rozstrzygnąć chyba tylko w realu...
            Przecież to Ty tutaj prezentujesz najbardziej kodziarską mentalność. Kodziarskie argumenty, kodziarskie podwójne sumienie, kodziarskie odwracanie kota ogonem, kodziarskie usprawiedliwienia swoich wyborów i kodziarskie oszczerstwa. Spójrz w lustro.
            Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
            -------------
            Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq Zobacz posta

Przecież to Ty tutaj prezentujesz najbardziej kodziarską mentalność. Kodziarskie argumenty, kodziarskie podwójne sumienie, kodziarskie odwracanie kota ogonem, kodziarskie usprawiedliwienia swoich wyborów i kodziarskie oszczerstwa. Spójrz w lustro.
              Nie, a to co Ty uważasz zupełnie mnie nie interesuje.

Komentarz

• Tak mi się skojarzyło w nawiązaniu do tych kradzieży:

Zresztą zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes lepiej już kraść par excellence jako złodziej. Tak jest chyba uczciwiej.
                Bazinga!
                Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
                  Tak mi się skojarzyło w nawiązaniu do tych kradzieży:

Zresztą zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes lepiej już kraść par excellence jako złodziej. Tak jest chyba uczciwiej.
                  No i jak widać dlatego popieranie par excellence złodziei mieści się w pojęciu wartości chrześcijańskich. Bo to uczciwe zajecie.
                  To co się odpierda.a w tej chwili to złodziejstwo z otwartą przyłbica, nikt sie z tym nie kryje. Bo po co? Prokuratura nic im nie zrobi. A wyborcy udają, że nie widzą. A inni tłumacza, że nic się nie stało.

PS.
                  Właśnie na konferencji prasowej Morawiecki dziękuje audytowi NCBiR za wyłapanie nieprawidłowości. W szczególności dziękuje Bielanowi za przewodniczenie grupie, która nie dopuściła do wyprowadzenia pieniedzy.

Sprawę możemy uznać za zamkniętą.

Komentarz

Wszędzie kradną, nawet w kościele, pokaż mi ugrupowanie, które na pewno nic nie ukradnie, zresztą to jest takie pojęcie na wyrost, gdyż jak do tej pory nikt nikogo nie skazał i z tego powodu nie zapuszkował. A ty mi wyjeżdżasz dekalogiem jak katecheta dzieciakowi na religii, jesteś taki naiwny czy tylko udajesz, ja nie kradnę, więc mam spokojne sumienie, nie interesuje mnie jakie sumienia mają inni.
                    Ale zgodnie z Twoim tokiem myślenia manipulacją jest mówienie że platfusy to zlodzieje bo nie zostali skazani i zapuszkowani... Mimo to haslem partii obecnie rządzącej było "wystarczy nie kraść i nie dać kraść innym" bo gdyby krzyczeli "wszyscy kradną nawet w kościele" a teraz kradli to w sumie można by to przyjąć...

​​​​​​
                    Nie ja tłumaczyłem wartościami chrześcijańskimi taktyczne popieranie mimo złodziejstwa

Komentarz

• A tu jak meksykańskie kartele narkotykowe sponsorują emigrantów , brakuje im Ochojskiej , zrobiliby z niej użytek

Wild video captured the pandemonium that erupted as hundreds of migrants, including the elderly and young children, stormed the international bridge from Juarez, Mexico, to El Paso, Texas.

W Afryce syf robi grupa Wagnera , dzieją się tam straszne rzeczy dlaczego Ochojska tam nie jedzie ?

Tam jest dla niej duuuuuuże pole do działania a nie chowa się za armią amerykańską w Iraku i na
                      pustyni kopie studnie , furiatka . Furiatka , ale trzeba by się przyjrzeć jej finansom , bo może się okazać , że nie jest taka głupia na jaką wyglada .

Czy drużyny kodziarskie nadal chodzą po supermarketach sprawdzając ceny masła ?

Cukru miało zabraknąć podobno , zimą mieliśmy się opalać a latem ma spaść śnieg .
                      Ostatnio edytowany przez zusa; 174973.

Komentarz

• Sprawa sprowadza się do tego k t o finansuje Ochojską i jej fundację .

Komentarz

• Może babie odjechało na starość przy chorobie, ale zrób tyle dobrego co ona w swoim życiu a będziesz lepszym człowiekiem.
                          casus JP2 oczywiście w mikro skali, co zrozumiale. Nie dotyka sie legend, chyba ze są to naprawdę duże i ważne społecznie tematy. JP2 powinien zostać przemilczany na forum, ale już Jankowski jak najbardziej tępiony.
                          "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                          „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Jakiekolwiek porównywanie Ochojskiej do Świętego Jana Pawła II może świadczyć tylko o ekstremalnie niskim poziomie zarówno intelektualnym, jak i moralnym.
                            Znak czasów, że takie persony funkcjonują na tym forum.
                            Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Śmiem twierdzić że to m.in. Twój styl prowadzenia części dyskusji sprawił, że kilku normalnych już tu nie zagląda.
                              Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                              -------------
                              Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Tako rzecze forumowy "arbiter elegantiarum​".
                                Ale ok, nie będę naruszał Twojej strefy komfortu i dyskusji na najwyższym możliwym poziomie z Moriartym, Itakorzecze, Hazardzistą i resztą Mapetów godnych Twego pióra interlokutorów.
                                ps. z chęcią poznam te tabuny rozczarowanych moim poziomem forumowiczów, nie wspominając o ich poziomie
                                ps2. ciekawe jaki następny temat będzie rozkminiany na forumce analiza porównawcza kardynała Wyszyńskiego i Grodzkiego ? Fakt to nie mój poziom....ale kto wie może Ci inni zasłużenie i wartościowi forumowicze wrócą - wszak od kilku miechów praktycznie się tu nie wypowiadam.
                                Lieber tot als rot!!

Komentarz

Pracuję...
                                X