Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ale to przecież nie jest żadna nagonka ani ślepota, tylko - poza bardzo nielicznymi wyjątkami - muppet show, szerzej w sieci zwane trollingiem. Nawet z czasem styl się zrobił 1 do 1.

Bardzo dobrze, wincyj tego

My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Hmm, jakoś niechętnie przyrównywać mi to do Muppet Show, gdyż kiedyś bardzo lubiłem ten program rozrywkowy

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta

Jak dobrze ci wiadomo, wszyscy kradną ...
        Tak, jest mi to dobrze wiadome.
        Tylko, że Ty racjonalizujesz i legitymizujesz to złodziejstwo łudząc się, że to w imię większego dobra, ideologii, wartości, itp. itd. Wmawiając sobie dodatkowo, że poprzednicy kradli więcej.
        A złodziejstwo to po prostu złodziejstwo. Nie kryją się za nim żadne wartości. I będzie rosło w siłę tak długo, jak wyborcom nie będzie to przeszkadzało.
        I skoro je tolerujesz, to mam propozycję, abyś sam sie skladał na łupy PiSowskich przybudówek. Możesz przekazać dotacje na cele partyjne. PiSowcy powinni wiedzieć jak się to robi.

Komentarz

Ochojska czy atak TVN (Tusk Vision Network) na JPII? Komu taktycznie kibicujesz dla dobra powrotu PO do koryta...
          Co do Ochojskiej.. to nie wiem dlaczego zawsze jak ktoś o niej wspomina to mam przed oczami obraz ś.p. Marii Kaczyńskiej (btw zony lizbońskiego zdrajcy) w odwiedzinach u czeczeńskiej nielegalnej imigrantki...

Co do JPII to nie wypowiem się o materiale tvn bo go nie widziałem, czytałem jednak wyważony komentarz episkopatu oraz komentarz obecnego papieża a także widziałem zdjęcia z sejmu a na nim posłów z wizerunkami papieży i ocieplanie swojego wizerunku papieżem przez takich typów jak mejza. Osobiście uważam, że cała akcja ma na celu nie tyle zdyskredytowania papieża a wzmocnienie polaryzacji tym razem wokół świętości lub jej braku u Karola Wojtyły. Na czym jak zwykle zyskają dwie największe partie.

Budyń_70 napiszesz coś o żalku, bielanie? Albo o sensie taktycznego głosowania na pis w którym wystarczy zebrać jakaś grupkę posłów odłączyć się i dostać kawałek tortu? A może taktycznie lepiej wybrać przy urnie koalicjanta, w koalicyjnym rządzie z bezpieczną przewagą kilkuosobowe grupki nie byłyby języczkiem u wagi...

Komentarz

• Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz posta

Co do JPII to nie wypowiem się o materiale tvn bo go nie widziałem, czytałem jednak wyważony komentarz episkopatu oraz komentarz obecnego papieża a także widziałem zdjęcia z sejmu a na nim posłów z wizerunkami papieży i ocieplanie swojego wizerunku papieżem przez takich typów jak mejza. Osobiście uważam, że cała akcja ma na celu nie tyle zdyskredytowania papieża a wzmocnienie polaryzacji tym razem wokół świętości lub jej braku u Karola Wojtyły. Na czym jak zwykle zyskają dwie największe partie.
            A to ciekawe, zawsze tutaj obstawialeś, że taka polaryzacja jest na rękę tylko pisiastym i że to ich domena, a tymczasem....

Komentarz

• Streaming Now on Disney+ – Sign Up at https://disneyplus.com/The Muppet’s Musical Gang takes on "Stand By Me," with a not-so-expected twist!Subscribe for all...

Komentarz

• Fałsz

nawet w linkowanym przez bloniaq powrocie do jednej z poprzednich dyskusji stwierdzam jasno
                platfusom ani pisiorom to sie nie oplacalo, obie opcje bazuja na polaryzacji społeczeństwa i straszeniu druga strona...

Odniesiesz się do 3 akapitu mojego poprzedniego posta?

Komentarz

• Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz posta
                  Fałsz

nawet w linkowanym przez bloniaq powrocie do jednej z poprzednich dyskusji stwierdzam jasno

Odniesiesz się do 3 akapitu mojego poprzedniego posta?
                  Ty się najpierw odnieś do pomówień Ochojskiej....

Komentarz

• Miliony grobów w lesie i te rowery bez pedałow w po
                    Ostatnio edytowany przez zusa; 174973.

Komentarz

• Zamieszczone przez zusa Zobacz posta
                      Miliony grobów w lesie .
                      Sedno, tylko czy są jakieś zdjęcia, dowody, etc. tych zakopanych i następnie odkopanych zmarłych, zabitych, nie wiem co ona sobie tam jeszcze ubzdurała.

Komentarz

• There certainly has been alot of rhyming confusions. Maybe too much fog got in their heads.

Komentarz

Jak dobrze ci wiadomo, wszyscy kradną, tyle że jedni choć przy okazji coś dobrego robią dla kraju, mam tu na uwadze choćby m.in. budowę tak potrzebnych bezpiecznych dróg, z których nieustannie korzystam, które do tej pory były tylko na papierze albo wyborczym frazesem, do tego niosą przesłanie ideologiczne, które jest mi po prostu bliskie (wartości historyczne, chrześcijańskie, inne).

Poza tym, żeby ci to bardziej uzmysłowić - nienawidzę ryżego i pedałformy tak samo jak ty nienawidzisz pisiorów.
                          No to jest złoto :>. Połączyć złodziejstwo z wartościami chrześcijańskimi . A co z 7 przykazaniem? Relatywizm level high.
                          Bazinga!
                          Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• U Ochojskiej występuje syndrom tzw macierzyństwa zastępczego .

Przestała już kopać studnie na pustyni w Iraku ???

Ostatnio edytowany przez zusa; 174973.

Komentarz

Ty się najpierw odnieś do pomówień Ochojskiej....
                              A dlaczego mam się odnosić akurat do niej, skoro ona nie jest członkiem obozu, który taktycznie wspieram?

Z tym złodziejstwem przy okazji robienia dobrego i niesienia wartości chrześcijańskich rozbiłeś bank

Dlaczego oni okradają naród?
                              - Dla jego dobra!
                              Jak to?
                              - Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego.

Ostatnio edytowany przez itakpowiem; 68553.

Komentarz

• Każda dyskusja z Wami, zaowalowanymi taktycznymi bądź fanatycznymi kodziarzami kończy się tak samo, czyli wyszukaniem jakiegoś elementu, na bazie którego można się w napastliwy i często dziecinny sposób dopjerdolić, i to na takim charakternym kibolskim forum, dlatego nie mam o czym dyskutować. Takie kwestie można rozstrzygnąć chyba tylko w realu...

Komentarz

Pracuję...
                                X