Właśnie dlatego mi się znudziło. Albo pierdóły albo wrzutki jak z onetu.
Każdy kto choć trochę potrafi myśleć, doskonale wie, że Kidawa nigdy nie miała jednocyfrowego poparcia
Wyborom czerwcowym zdecydowanie bliżej do 'nowych' wyborów niż do 'starych, ale przeniesionych' i dlatego była możliwość zgłoszenia nowego kandydata.
Wybory w maju się nieodbyły, bo opozycja ani nie chciała brać w nich udziału, ani wypracować kompromisu (Gowin przecież za to dał głowę).
W parlamentarnych PiS zgarnał 8mln, Duda zgarnał 10mln.
To jeszcze poszukaj sobie KTO sprowadzał węgiel z Rosji. (w zasadzie to nie musisz szukać, bo wszystko jest w linku z mojego poprzedniego posta)
Z kim Ty duskutujesz, bo autentycznie nie wiem do czyich słów się odnosisz ani o co Ci tutaj chodzi.
A ja się powtórzę i powiem, że obecnie nie widzę nikogo lepszego. Opcja "nie ide na wybory" nie wchodzi w ogóle w grę.
2006 dotyczy gazu a nie wegla (przecież sam to pisałeś
).
Zamieszczone przez itakpowiem
Zobacz posta
Wyborom czerwcowym zdecydowanie bliżej do 'nowych' wyborów niż do 'starych, ale przeniesionych' i dlatego była możliwość zgłoszenia nowego kandydata.
Wybory w maju się nieodbyły, bo opozycja ani nie chciała brać w nich udziału, ani wypracować kompromisu (Gowin przecież za to dał głowę).
W parlamentarnych PiS zgarnał 8mln, Duda zgarnał 10mln.
To jeszcze poszukaj sobie KTO sprowadzał węgiel z Rosji. (w zasadzie to nie musisz szukać, bo wszystko jest w linku z mojego poprzedniego posta)
tvp walczące o pluralizm (gdy audycje komitetów wywalono poza główny czas antenowy) ale przeciez pluralizm to jest wtedy jak sie nie bije brawa tuskowi po zajęciu eksponowanej funkcji w ue... dla mnie tez to nie byl bialy dym na konklawe ale ich radosc jestem w stanie zrozumiec... jeszcze nie tak dawno agitatorzy pis chcieli przedstawic wybor von der leyen jako ogromny sukces Polski

P.S ale ja nie mowie ze po bylo lepiej, uwazam ze jest rownie chujowe i rownie cynicznie. Czas ich wszystkich wyslac w decyzyjny niebyt. I taktycznie nie glosowac ani na jednych ani na drugich
P.S. 2 - chyba zly link wkleiles, nie ma w nim chyba nic o weglu w 2006 i niku
P.S. 2 - chyba zly link wkleiles, nie ma w nim chyba nic o weglu w 2006 i niku
2006 dotyczy gazu a nie wegla (przecież sam to pisałeś

Komentarz