Zamieszczone przez MarkoOHT
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Twierdzisz że MarkoOHT to kodziasz? Wszak zaorany został merytoryką, bo pieniadze z budżetu centralnego mają dużo wspólnego z drogami o czym nie miał pojęciaa ale pierdolił bzdety jak kaczyński na tourne po Polsce. To że pociał moja wypowiedź jak szechter lub holecka to powód do kodziarskiej dumy?
Nie klikajcie w rządowe linki, gdy wrzuca je ktos kto nie bije brawa przed jednyka tv o 19.30. To musi być prowokacja i kodziarskie hakerskie sztuczki...
Komentarz
-
Słuchaj wyznawco tęczowizny, sporo jeżdżę po Polsce i widzę dużo budowanych jak i remontowanych dróg różnej kategorii, od krajowych przez powiatowe, na gminnych kończąc. Widzę również dużo wyremontowanych i wybudowanych, a to, że pod swoim domem wciąż taplasz się w błocie, w zasadzie nic nie znaczy i jest to tylko takie niczym nie podparte pierdolenie przedstawiciela kodziarskiej sekty. Jak przestaniesz klęczeć przed tuskVNem tudzież ograniczysz czytanie GòWna i szczochu z buraka, to zdecydowanie dostrzeżesz, że nie jest tak tragicznie z tymi drogami jak to usilnie starasz się to tu przedstawić
Komentarz
-
Zauważyłem dziwna prawidlowosc, gdzie ci niby konserwatyści piszą o klęczeniu, teczowiźnie, kizaniu sie po fiutach, (do tego małych)... gdy brakuje im argumentów w dyskusji. Dziwny fetysz...
W 10-15 min rowerem moge dojechac do wiosek które asfaltu nie widziały nigdy a długo jeszcze nie zobaczą, ale to że inny uzytkownik jeździ po Polsce i widzi nowe odcinki powoduje że pewnie ja msm przywidzenia. Dziwna logika. Tak nadal są miejsca gdzie są doły i błoto, a po wiekszych opadach czy w zimę jest dramat Jeśli miliony poprzyznawane na te drogi pozostaną na kartonikach z kwotami to może to zaważyć na wyniku wyborczym bo takich miejsc jest masa, nie tylko w mojej okolicy. Lud może by i czekał cierpliwie, ale gdy już dostał wymierną obietnice gwarantowaną powagą poslów którzy to potwierdzalu wreczajac kartoniki... to gdy droga nie powstanie efekt może byc odwrotny. Tym bardziej, ze najwiecej pieniedzy z tzw polskiego ładu ma poleciec tam gdzie wynik wyborczy pisu byl najlepszy. Potwierdza to zresztą linkowana powyzej wypowiedz adamczyka.
pisowskie lemingi nie rozumieja nic pozapartyjnym przekazem,gdy inni mowili ze beda problemy z tego "brukselskiego sukcesu negocjacyjnego" bo zawarto w nim mechanizm pieniadze za praworzadnosc tez trektowaluscie to jakie spiskowe teorie i wierzyliscie vatiemu, bylemu doradcy tuska
Poprosze Was forumowi eksperci w poszukiwaniu kodziarskiego spisku o odpowiedz na jedno pytanie:
czy ue majac odpowiedni lewar wyplaci kpo bez ustepstw z polskiej strony bo nas Polaków lubi i szanuje, czy jednak osiagnie to co chce bo negocjuje z pozycji sily a to bezwgledna gra?Ostatnio edytowany przez itakpowiem; 68553.
Komentarz
-
A jakim to niby argumentem kodziarski wyznawco wyjechałeś a propos dróg, tym, że w promieniu 15km odnalazłeś wioski z podobnymi nawierzchniami do tej pod domem.
Ale przecież nikt nie pisał, że wszędzie już te drogi zostały utwardzone, zmodernizowane czy wybudowanie, tylko o tym, że to sukcesywnie się dzieje, ale żeby to sobie uświadomić trzeba pojechać nieco dalej jak te wspomniane 15km i bynajmniej nie rowerem.
PS. Mam w pamięci jak dziś, gdy ryży chvj zaraz po Euro stanął na urwanym POWie na wysokości Puławskiej i stwierdził, że nie ma na co czekać i natychmiast biorą się za dokończenie tej obwodnicy, ale niestety, tradycyjnie coś jebło, jak to obiecanki-cacanki u tęczowychi ten brakujący odcinek, łącznie z tunelem pod Ursynowem został dokończony dopiero za pisiorów (10 lat after).
Komentarz
-
Przecież nikt tu poza użytkownikiem Marko nie twierdził ze drogi są juz wszedzie lub, że nie ma ich nigdzie. Dyskusksja zaczela sie od mojej tezy, ze pis ma noz na gardle w sprawie kpo bo wreczal promesy na drogi gdy nie mial jeszcze na nie kasy. Poki co poza obrazaniem nie obaliliscie tej tezy. Tyle, całe to moje kodziarstwo
odpowiesz na pytanie? Czy bedziesz lał wodę nie na temat jak typowy pisowiec...
czy ue majac odpowiedni lewar wyplaci kpo bez ustepstw z polskiej strony bo nas Polaków lubi i szanuje, czy jednak osiagnie to co chce bo negocjuje z pozycji sily a to bezwgledna gra?
Komentarz
-
Poruszany przez ciebie drugi temat zupełnie mnie nie interesuje, sam potrafię zadbać o siebie i swoją rodzinę, więc nie oczekuję żadnych unijnych darów.
Temat dróg i owszem, gdyż jestem ich stałym użytkownikiem i z tego co widzę, jest tylko lepiej, więc moje zadowolenie w tym aspekcie tylko rośnie.
Jeżeli zaś wspomniany przez ciebie lud dopadnie zniecierpliwienie i wraz za tym przy urnie nastąpi wieszczony odwrotny efekt, to tylko się tobie cieszyć, bo w nagrodę za bycie wiernym, lojalnym kodziarzem otrzymasz od ryżego podwójny asfalt pod domem, może nawet z przejściem dla pieszych w kolorach tęczy, byle szybciej jak te wspomniane przeze mnie 10 lat
W związku z tym nie rozumiem twoich obaw o ewentualne niepowodzenia pisiorów w kwestii kpo.
Komentarz
-
A propos obrażania, to nie zachowuj się jak dziecko, które po tym jak kogoś przezywało, w odwecie dostało to samo i się popłakało.
Przejrzyj łaskawie swoje wszystkie posty i wynotuj te wszystkie epitety pod adresem swoich przeciwników, to może przestaniesz się zachowywać jak typowy kodziarz, czyli udawać poszkodowanego.
Komentarz
-
Niczego nie pociąłem i każdy może sobie to sprawdzić czytając twoje bzdurne posty. Najpierw napisałeś, że wieś może się obrazić na PiS, bo nie ma nowych dróg, by w kolejnym poście napisać, że "to dobrze, że rząd buduje drogi". Komedia.
Te twoje 'merytoryczne zaoranie' to już w ogóle jakiś kosmos. Napisałeś tyle, że rząd może to finansować. To tak jakby powiedzieć, że za obsrany kibel w szpitalu powiatowym w Zadupiu Dolnym odpowiada NFZ, bo to on płaci.
Ale jak się do samorządów wybiera największe łamagi umysłowe byle tylko "nie był z PiS" to co się dziwić, że w okolicy bajzel. Bo cała para idzie w elgiebety, praworządność i inne kocopoły.
Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz postaPrzecież nikt tu poza użytkownikiem Marko nie twierdził ze drogi są juz wszedzie lub, że nie ma ich nigdzie.Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !
Komentarz
-
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postadlaczego znacznie ograniczyłem aktywność w tym wątku. Po prostu wygląda to tak, jak piszecie."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
Komentarz