Zamieszczone przez grodzisk1
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
Ja to się mało znam więc może Ty mi powiesz. Czemu oni do tej pory nie płacili nie tej składki ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Runi Zobacz posta
Nie wchodząc w szczegóły , funkcja członka zarządu jest bezumowna.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaPieniądze pobiera, i płaci od nich podatek. Składki zdrowotnej nie płaci i nie jest ubezpieczony.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Dobry wywiad z Sadowskim. Dla Polaków podwyżki, a dla korporacji gwarancja niskich podatków przez 5 lat.
E. Podwyżki nie ominęły też rządu i posłów. Sobie pensje podnieśliOstatnio edytowany przez grodzisk1; 54665.
Komentarz
-
Fanatyczny Tarchomin
Komentarz
-
To więcej mówi o tym, że Konfa wykorzysta wszystko próbując rozluźnić system ku radości przeciwników polskiego państwa jako takiego. Najlepszym komentarzem jest frekwencja na sali oraz skala "afery". Nic nie pierdolnie. A po 23 minucie widzimy wykorzystywanego przedmiotowo przez polityków biedaka, który musi czytać z kartek, by pominąć drobiazg, że służy w hierarchicznej instytucji, w której prawem jest rozkaz (a ten może być ułomny, ale to inny system walutowy i odpowiedzialność dowódcy). I wszystko.
PS Nie szczepiłem się, podchodzę raczej sceptycznie do szczepionek poza grupami najwyższego ryzyka śmiertelności (np. seniorami) i oczywiście jestem skrajnym przeciwnikiem obowiązku szczepień i segregacji sanitarnej.
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Czyli z rzekomej pozycji "skrajnego przeciwnika obowiązku szczepień i segregacji sanitarnej" wg Ciebie gorsza jest demaskacja, nagłaśnianie zmuszania do (oficjalnie dobrowolnych, tak twierdzi też rządowa propaganda) i pomoc w ten sposób traktowanych tak żołnierzy niż opisywany proceder sam w sobie?
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaCo gorsza w woju zmusza sie wolnych Polaków do mycia się i spuszczania wody w kiblu.
Faktycznie to wszystko musi pierdolnąćFanatyczny Tarchomin
Komentarz
Komentarz