Zamieszczone przez cbr WF
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez cbr WF Zobacz posta
Won bezwstydna kur woBazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
55 postów z czego większość ostatnich do Hazardzisty z samymi k..wami i zjeb...ami. Zakochałeś się?
Masz czelność jeszcze bronić płatną parówę podszywającą się pod kibica Legii, mającą kilka kont? Czy może ty też jesteś kolejnym wcieleniem mapeta?
Komentarz
-
Zamieszczone przez cbr WF Zobacz posta
Ja nie jestem z waszej tęczowej ekipy
Masz czelność jeszcze bronić płatną parówę podszywającą się pod kibica Legii, mającą kilka kont? Czy może ty też jesteś kolejnym wcieleniem mapeta?
Ale ok, masz do tego prawo. Jak nastukasz w ten sposób z 1000 postów to będziesz gość.Bazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
Ja go nie bronię. Zastanawia mnie tylko Twój pociąg do niego.
Ale ok, masz do tego prawo. Jak nastukasz w ten sposób z 1000 postów to będziesz gość.
I nie wyskakuj do mnie z jakimiś pedalskimi tekstami kmiocie
Komentarz
-
Swego czasu zastanawiałem się, skąd tutaj na forumce nagle taki wysyp zwolenników „tęczowej zmiany”, ale jak by się nad tym fenomenem głębiej pochylić, to wychodzi na to, że to być może jedna i ta sama osoba nadająca z kilku-kilkunastu różnych kont, gadająca często sama ze sobą, robiąc tzw. sztuczny tłok w temacie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Banita_70 Zobacz postaSwego czasu zastanawiałem się, skąd tutaj na forumce nagle taki wysyp zwolenników „tęczowej zmiany”, ale jak by się nad tym fenomenem głębiej pochylić, to wychodzi na to, że to być może jedna i ta sama osoba nadająca z kilku-kilkunastu różnych kont, gadająca często sama ze sobą, robiąc tzw. sztuczny tłok w temacie.
pzdr
btw: mapet transie, ebią cię w kauflandzie (i to na zapleczu).
Komentarz
-
rura NS - kwintesencja Polskiej polityki zagranicznej.
Nie chcieliśmy rury przez nasz teren lądowy w imię solidarności z Ukrainą która miała to gdzieś - rura miała iść Rosja - Białoruś - Polska.
Niemcy i Francuzi ramię w ramię z Ruskimi nas olali i poszli bałtykiem.
Teraz USA klepie rurkę za....inwestycję niemiaszków w ukraiński sektor energetyczny.
A w Polsce sterta kamieni.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
rura Hazardzista / Złoty Orzel / **** wie co jeszcze - kwintesencja braku honoru - forumowa dziwka, która zamiast sama się zawinąć w jakiekolwiek inne miejsce w internecie dalej siedzi tutaj gdzie nikt nie bierze jej na poważnie.|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Komentarz
-
Chyba tu też się przewinęły echa politycznej gównoburzy sprzed roku dotyczącej Listy Przebojów Trójki.
Jako postscriptum warto więc odnotować, co czas pokazał:
https://dorzeczy.pl/obserwator-medio...ow-trojki.html
Komentarz
-
W PiSie jeszcze wierzą że ustawa "Lex TVN" może ma być kartą przetargową w negocjacjach z Białym Domem, w związku z ponownie podjętą weryfikacją działań administracji Bidena w sprawie NS2, jako że spółka TVN należąca do podmiotu Discovery jest podobno największą inwestycją jankeską w naszym kraju, z siedzibą zarejestrowaną na lotnisku w Amsterdamie.
Poczekamy, zobaczymy.
Komentarz
Komentarz