Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Rewolucja w partii rządzącej. W SSP nie będzie można zatrudniać członków rodzin nie posiadających kompetencji.
Dlaczego zinterpretowałeś tylko pierwsza część zdania? Bo w całości nabiera innego znaczenia?
Mogłeś napisać w SSP nie będzie można zatrudniać członków rodzin posiadających kompetencje i doświadczenie, u których nie doszło jednocześnie do nadzwyczajnej sytuacji życiowej.
Dlaczego zinterpretowałeś tylko pierwsza część zdania? Bo w całości nabiera innego znaczenia?
Mogłeś napisać w SSP nie będzie można zatrudniać członków rodzin posiadających kompetencje i doświadczenie, u których nie doszło jednocześnie do nadzwyczajnej sytuacji życiowej.
Oczywiście dlatego, że chciałem podstępnie zasiać w wyboracach PiS ziarno zwątpienia, i liczyłem, że po przeczytaniu mojego komentarza nikt nie zwróci uwagi na treść z fotografii dokumentu - wrzuciłem ją w zasadzie w ramach blefu. No ale oddaję: istotnie, nie dość, że muszą być kompetentni, to jeszcze być w trudnej sytuacji życiowej. Przyznaje, że w tej sytuacji, w tym tempie, w drugiej połowie stulecia będą z tego PiSu ludzie
Oczywiście dlatego, że chciałem podstępnie zasiać w wyboracach PiS ziarno zwątpienia, i liczyłem, że po przeczytaniu mojego komentarza nikt nie zwróci uwagi na treść z fotografii dokumentu - wrzuciłem ją w zasadzie w ramach blefu. No ale oddaję: istotnie, nie dość, że muszą być kompetentni, to jeszcze być w trudnej sytuacji życiowej. Przyznaje, że w tej sytuacji, w tym tempie, w drugiej połowie stulecia będą z tego PiSu ludzie
Jakbyś od razu tak napisał i nie zmienił sensu zdania, tylko wyśmiał jego drugą część to bym nie reagował
Dla mnie również np. przeprowadzka w związku z zajmowaniem wysokiego stanowiska i trudna sytuacja życiowa nie idą w parze, a jak już tworzą taki przepis i dzięki temu chcą poprawić wizerunek to bez sensu robić wyjątki i zostawiać furtkę na kombinowanie.
Rewolucja w partii rządzącej. W SSP nie będzie można zatrudniać członków rodzin nie posiadających kompetencji.
Sobolewski poinformował o rezygnacji żony z zasiadania w radach nadzorczych spółek skarbu państwa.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Szwagrowie, zięciowie, synowe, kuzynostwo i cala reszta innych pociotków dalej bedą mieć sie dobrze. Zawsze można też przeskoczyć do jednej z przystawek (np. Bielana) lub być posłem niezależnym startującym z listy zp. Aaa i zupełnie przypadkiem pominięto europosłów i ich rodziny w tej partyjnej uchwale pod publiczke
Sobolewski, którego żona "sama sobie załatwiła" oświadczy że zrezygnowała i po temacie. Ciemny lud 2 lata przed wyborami to kupi i zapomni 8 lat wciskania gdzie sie tylko da pisowskich miernot
Neg
jak coś czereśnie ostatnio kupowałem za 14 zł/kg podać namiary ?
Na Bemowie 7-9 zł w sobotę to była norma, nie zepsute, normalne do jedzenia.
W niedzielę można było "od chłopa" pod kościołem wziąć już po 6 zł
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Bartłomiej Wróblewski został członkiem komitetu politycznego PiS. Apolityczny RPO.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz