Przełożyli wybory o z maja na czerwiec i guzik to dało. Ewa Leniart może szykować się na dywanik do Kaczyńskiego.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaPrzełożyli wybory o z maja na czerwiec i guzik to dało. Ewa Leniart może szykować się na dywanik do Kaczyńskiego.
Gowin to jedna z większych prostytutek w parlamencie.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaPrzełożyli wybory o z maja na czerwiec i guzik to dało. Ewa Leniart może szykować się na dywanik do Kaczyńskiego.
Takie przegrane wybory to też niech zadziała jak wytrzeźwiałka i zimny prysznic. Każdy z prawicy sobie z osobna wystartował i widać ile z tego ugrali.
Komentarz
-
Zamieszczone przez itakpowiem Zobacz postaw mojej opini lepiej być antypisowskimrewolucjonistą niż pisowskimfreelancerem czy agitatorem pinokiem
Z mojej strony tyle w personalnym OT, którym z zasady kończy się wymiana zdań z kimś takim. Tylko sprawdziłem, czy coś się zmieniło
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Obatel wyjebał na kasiorkę unię popierdalając zezłomowanym kabrioletem punto. Lokalnie też działa - 75k na kilometrówkę dostał ze związku siatkówki."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postaw tym przypadku(w przypadku Foxxa) mamy do czynienia z manipula6torem-agitatorem-pinokiem robiącym w imię(sprzeciwu dla wydumanej sobie) antypisowskiej rewolucji, więc sztuczne podziały nie mają sensu
Z mojej strony tyle w personalnym OT, którym z zasady kończy się wymiana zdań z kimś takim. Tylko sprawdziłem, czy coś się zmieniło
Komentarz
-
Jak to możliwe że osoby które ine potrafią sklecić jednego zdania dostają nominację na RPO? Tyle lat w ławach senackich Lidii Staroń i dopiero pustka pod kopułką odkryta?"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
Komentarz
-
Niestety muszę zgodzić się z oceną p. Staroń.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaJak to możliwe że osoby które ine potrafią sklecić jednego zdania dostają nominację na RPO? Tyle lat w ławach senackich Lidii Staroń i dopiero pustka pod kopułką odkryta?
Komentarz
-
Pytanie o trwający obecnie spis niewolników. Czy ktoś natknął się może na sensowne uzasadnienie celowości tych np "pytań"?
Czy w dniu 31 marca 2021 r. o godz. 24:00 pod tym adresem mieszkały także inne osoby? lub
Czy w dniu 31 marca 2021 r. o godz. 24:00 pod tym adresem mieszkali inni członkowie Pana(i) rodziny?- tak
- nie
Proszę dopisać wszystkie osoby, które w dniu 31 marca 2021 r. o godz. 24:00 mieszkały pod poniższym adresem lub
Proszę dopisać wszystkie osoby z Pana(i) rodziny, które w dniu 31 marca 2021 r. o godz. 24:00 mieszkały również pod poniższym adresem- Nazwisko
- Imię
- Drugie imię
- Numer PESEL
- Dziecko bez nadanego numeru PESEL
- Cudzoziemiec bez nadanego numeru PESEL
Komentarz
Komentarz