Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Taaa, dziwnym trafem wydarzyło się to akurat w szpitalu nadzorowanym przez przeciwników "zabójczych" kopert
Wszystko się zgadza Aby inni się trzymali z dala od "miodku", to również bym trąbił jakie te pszczoły są "zabójcze" Jakbym podejmował decyzję po raz drugi, to zamiast na informatykę szedłbym na medycynę (edyta: poprzednia wersja była dwuznaczna)
Ostatnio edytowany przez Citlivu; [ARG:4 UNDEFINED].
Ale to była akcja promocyjna szczepień, pochodziły one z jakiejś dodatkowej partii i termin przydatności był do końca roku czy nie? Bo informacje są sprzeczne. Skoro nawet media sprzyjające PiS informowały o tym.
Poza dzisiejszą dostawą dostaliśmy już chyba ponad 300tyś partii a nie zaszczepiliśmy nawet 100tyś ludzi, wiem że połowa szczepionek idzie do magazynu żeby było na drugą partię ale takim tempem to do końca kadencji nie osiągniemy magicznych 70%.
Ale na stronie WUM już 30.12 był komunikat że w połowie stycznia rusza akcja promocyjna dlatego zaszczepili osoby spoza grupy "zero". Swoją drogą dobra gównoburza z tego wyszła a staroście z Nysy cisza jakby typa nie było. Jedna informacja i dziękuję dochodzenia tam jeszcze nie rozpoczęli.
"Celem udostępnianych przez nas informacji nie jest propagowanie tej czy innej opcji politycznej, telewizji albo strony internetowej. Patrzymy na to nie ze strony sceny politycznej, a ze strony etycznej" - zapewniła w niedzielę grupa studentów WUM prowadząca facebookowy profil "ZUM na WUM".
Oświadczenie stanowi odpowiedź na komentarze, jakie pojawiły się w związku z ich wcześniejszymi postami ws. 18 postaci kultury i sztuki zaszczepionych w przychodni przy WUM poza kolejnością.
W ocenie studentów WUM "sprawa nie dotyczy tego, ile osób zaszczepiło się w nie swoim etapie, że to mało w perspektywie całego programu szczepień, albo że - co gorsza - to elity, więc im się to należy".
PS. Wyszła gównoburza, to prawda, ale podobna była, gdy Kaczorek wparował na cmentarz podczas obostrzeń, to wówczas była ok.
Pytanie, czy Kazik zaktualizuje teraz przekaz i zaśpiewa o tym, że ich strach jest lepszy niż twój
Ostatnio edytowany przez Budyń_70; [ARG:4 UNDEFINED].
Nie chce mi sie wierzyć w takiego samobója z ich strony ale na TT lata info (ponoć od zweryfikowanego absolwenta z WUM) że te dwa głośne nazwiska "celebrytów" to: Owsiak i Trzaskowski
Ale na stronie WUM już 30.12 był komunikat że w połowie stycznia rusza akcja promocyjna dlatego zaszczepili osoby spoza grupy "zero". Swoją drogą dobra gównoburza z tego wyszła
Jakoś nie widziałem reportażu w TVP nawiązując do celebrytów choćby wspominki o nyskim staroście. Napisałem że informacja była ale sprawa bez echa, komisji śledczej i zaangażowania ministra czy premiera jak to ma miejsce w przypadku WUM.
Była gównoburza o Kaczyńskim na cmentarzu ale jak się okazało wszystko było ok no i komisji śledczej też nie pamiętam w związku z tym.
Jakoś nie widziałem reportażu w TVP nawiązując do celebrytów choćby wspominki o nyskim staroście. Napisałem że informacja była ale sprawa bez echa, komisji śledczej i zaangażowania ministra czy premiera jak to ma miejsce w przypadku WUM.
Bo polityka można ukarać (i ukarano) po "politycznemu", a celebrytów można tylko po "celebrycku". Bo w dupie mam ich tłumaczenia i półprzeprosiny na fejsbuku.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
W tej kwestii dość istotne jest jedno pytanie: oglądasz TVP?
Była gównoburza o Kaczyńskim na cmentarzu ale jak się okazało wszystko było ok no i komisji śledczej też nie pamiętam w związku z tym.
Bo prawnie było. Nie było moralnie. A gównoburza wynikała z brakiem wiedzy o sytuacji prawnej w opozycyjnej memomanufakturze. Tymczasem podobno w zaszczepionej grupie Walter
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Kto przykitrał 2 litrową Coca-colę w piwnicy ma dziś 45% więcej w aktywach.
Pijmy soki!
Oj tam, oj tam, to wszystko dla naszego dobra! :> Będziemy zdrowsi. Co tam, że nie widać żadnej kampanii medialnej; podwyżki pójdą na złodziejską biedronkę i niemiecki lidl
PS. A zresztą kto by się tym przejmował, wszak kilku celebrytów się zaszczepiło na lewo...
W tej kwestii dość istotne jest jedno pytanie: oglądasz TVP?
Owszem zdarza mi się. Ciekaw jestem jak do każdego reportażu można wstawić wzmiankę o złym PO i Tusku wybielając swoje niedociągnięcia bądź rażące błędy twierdząc że za PO to było. Takie hobby w wolnym czasie.
Komentarz