Zamieszczone przez alfa
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez R.Piaski Zobacz posta
Ktoś jeszcze chce mi powiedzieć, że wszyscy protestujący mają jeden cel?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pan Kracy Zobacz posta
Na szczęście już został wyczyszczony.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
W myśl zasady raz w dupę to nie pedał to się nie liczy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postaA dodasz, w którym momencie tam się pojawili i dlaczego pozostało im dołączenie do finalnych okrzyków i wypowiedzi dla Agnieszki z Mediów Narodowych?"Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować" - R. Dmowski
Komentarz
-
A to już twój problem. Ja tylko dałem info, że został przez słuby wyczyszony,
Komentarz
-
Zamieszczone przez Maksi Zobacz posta
To nie PiS dzieli Polaków tylko demokracja - mnie na przykład z lewicową częścią tego protestu nie łączy abosultnie nic - czy to wina Kaczyńskiego?
Przecież takie coś na kilometr śmierdzi Koreą, ZSRS, czy tam III Rzeszą.
To naturalne - jak w soczewce widać to na tym forum w miarę homogenicznym środowisku, że się różnimy CO JEST NATURALNE
Są tylko 2 kwestie
a) podejście do pryncypiów
- dla jednych są to Bóg, Honor, Ojczyzna
- dla innych LGBTQWERTYUIOP
b) w jaki sposób się różnimy
- dla jednych jest to rozmowa na ARGUMENTY
- dla innych *******
Ogólnie samo podejście, że to jest "protest kobiet" jest o tyle komiczne, że 90% żeńskiej populacji ma na niego kompletnie wyjebane - czy tam ma inne poglądyLieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez KrzychuS Zobacz postaSędzia Trybunału Konstytucyjnego Justyn Piskorski został poproszony przez współpracowników o rezygnację z kierowania Zakładem Prawa Karnego na Wydziale Prawa i Administracji UAM w Poznaniu.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
No to mamy pierwsze przypadki represjonowania za poglądy. W pislamskim Kaczystanie nawet opozycja jest tak represyjna, że gnębi władzę"Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
"Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
Up the Anchor!
Komentarz
-
Na szczęście już został wyczyszczony.
Protestujący nie dają amunicji prorządowym mediom. Umyli pomnik AK, który został pomazany.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez KrzychuS Zobacz posta... został poproszony ...
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta... pierwsze przypadki represjonowania ...
Tak. To przejaw represjonowania. Niech złoży zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Odpowiednie organy juz sie tym zajma ... niezależnie co to było.
Tak w ogóle te wyższe uczelnie to wylęgarnia wszelkiego zła. Rektor Uniwersytetu Wrocławskiego przygotował dzisiaj dla studentów ściągawkę jak się zachowywać w przypadku zatrzymania przez policję (plus numery do prawników, którzy zaoferowali pomoc).
Pozamykał bym to wszystko i zakonczyl edukację na szkole podstawowej. Baza wyborców znacząco by się zwiększyła. Wprawdzie będzie to trwało kilka ładnych lat ale czas juz zacząć. Odpowiedni minister juz jest. Do dzieła!
Ostatnio edytowany przez KrzychuS; 87611.
Komentarz
-
A to już twój problem. Ja tylko dałem info, że został przez słuby wyczyszony,"Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować" - R. Dmowski
Komentarz
-
Zamieszczone przez Maksi Zobacz posta
To nie PiS dzieli Polaków tylko demokracja - mnie na przykład z lewicową częścią tego protestu nie łączy abosultnie nic - czy to wina Kaczyńskiego?
Jest tam wiele normalnych lasek, czyjeś żony, siostry, kumpele. Są tam bo muszą mieć jakiś powód. Uważasz, że nie powinny tam być? To porozmawiaj z nimi, poznaj ich punkt widzenia.
Komentarz
Komentarz