Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Tak jak Michalkiewicz, Mikke, Braun, Bartosiak, Mazurek, Karoń itd. Się zdecydujcie, czy ruska onuca czy pisowski piesek
Sephrioth pił do tego, że jak Jaruzelska z początku zaprosiła posłów Konfy i część forumowiczów z pod znaku PiS była nie zadowolona, że jak to tak można do komuchów na wywiady latać. Później zaprosiła m.in Cymańskiego i wizyta już była kej:
Później zaprosiła m.in Cymańskiego i wizyta już była kej:
Zapewne jesteś w stanie przytoczyć konkretne cytaty.
Czy nie?
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Użytkownik Lord ( którego nick jest złożony z kilku członów ) pisał, że Konfa jest bee bo m.in lata do Jaruzelskiej na wywiady. Do wizyty Cymańskiego u niej uwag już nie było jakimś cudem.
Sephrioth pił do tego, że jak Jaruzelska z początku zaprosiła posłów Konfy i część forumowiczów z pod znaku PiS była nie zadowolona, że jak to tak można do komuchów na wywiady latać. Później zaprosiła m.in Cymańskiego i wizyta już była kej:
Ale wiesz, że:
1. Ziemkiewicza zaprosiła wcześniej, niż ludzi z Konfy
2. Ziemkiewicz nie jest politykiem i w jego środowisku brak deklaracji prorosyjskich/występów w tubach Kremla
3. Ziemkiewicz chodził z Jaruzelską do ogólniaka i utrzymują prywatne kontakty do dzisiaj
4. Cymański nie jest z PiS i w ogóle od przejścia do Ziobry jest outsiderem bez znaczenia
Swoją drogą, zaskoczenie Warto jednak zapoznać się z wywiadami, które chce się komentować
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Mi chodziło o Cymańskiego, nie o Ziemkiewicza. Osobiście nie widzę nic złego w tym, że polityk udziela wywiadu dla mediów, które są mało przychylne. Dlatego dla równowagi wrzucałem tu wywiad z Cymańskim.
Co do Cymańskiego nie wiedziałem o jego transferze, ale Solidarną Polskę można uznać za zbrojne ramię PiS-u.
Użytkownik Lord ( którego nick jest złożony z kilku członów ) pisał, że Konfa jest bee bo m.in lata do Jaruzelskiej na wywiady. Do wizyty Cymańskiego u niej uwag już nie było jakimś cudem.
"Użytkownik Lord", to "część forumowiczów"? Hmmm.
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Miałem na myśli jeszcze Mayhela, który kiedyś wrzucił wywiad JKM-a u Jaruzelskiej. Ale cofam, bo w sumie nie krytykował tylko napisał, że to nie jego bajka.
Także racja w sumie jeden forumowicz. Mój błąd.
Miałem na myśli jeszcze Mayhela, który kiedyś wrzucił wywiad JKM-a u Jaruzelskiej. Ale cofam, bo w sumie nie krytykował tylko napisał, że to nie jego bajka.
Także racja w sumie jeden forumowicz. Mój błąd.
Spoko.
Dzięki Bogu Ziemkiewicz nie chodził do klasy z Biedroniem, bo nawet nie chcę myśleć jakie czyny mogłyby tu zostać usprawiedliwione.
No właśnie nie i jeszcze raz nie. Nie wiem jak tam u Ciebie ze znajomością publicystyki RAZa, ale Biedroń i całe to środowisko od lgbt i Czarzastego to drugi obcy i wrogi biegun.
Jako ciekawostkę do tego co napisał Foxx można dodać, że RAZ otwarcie czynem i słowem popierał kandydaturę Jaruzelskiej do senatu w ostatnich wyborach (okręg Mokotów, Ursynów, Wawer i Wilanów). Jak widać jej kandydatura nie przypadła do gustu, bo w tym okręgu wygrała Borys-Damięcka z poko. RAZ wielokrotnie wyjaśniał czemu wspiera Jaruzelską. Po pierwsze uważa ją za jedną z niewielu osób o poglądach lewicowych, która ma rozsądne podejście i poglądy. Nie walczy z KK ani nie popiera lgbt. W przeciwieństwie do odłamu lewackiego czy tęczowo-lewicowego spod znaku pana w sweterkach. A po drugie wieloletnia znajomość i jakaś forma obopólnego szacunku. Zresztą wszystko jest w wywiadach między innymi w starym "W Sensie" kiedy RAZ występował u Otokieła. Poza tym dla takich od Czarzastego jest za mało progresywna i zdradziła ideały, nowe ideały przystające do obecnych czasów. Emancypacja robotników już nikogo nuie interesuje. teraz trwa walka o emancypacje lgbt i walka z Religią, a Jaruzelska nie chciała w tym uczestniczyć. Stąd wywalenie Jaruzelskiej z list SLD Czarzastego. Nie mówiąc już o tym, że ci od Nigdy Więcej za wywiad z Braunem wpisali ją do swojej brunatnej księgi. Dla takiej gazetki, czy neotrockistów spod znaku Kuronia czy Michnika to zdrajczyni i faszystka. To tak w telegraficznym skrócie co do RAZa i jego stosunków z towarzyszką panienką.
Dzięki Bogu Ziemkiewicz nie chodził do klasy z Biedroniem, bo nawet nie chcę myśleć jakie czyny mogłyby tu zostać usprawiedliwione.
Przecież nie widziałeś żadnego z dwóch wywiadów Jaruzelskiej, więc nie wiesz czy cokolwiek wymaga usprawiedliwiania. Ziemkiewicz nie jest politykiem i tyle.
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Przecież nie widziałeś żadnego z dwóch wywiadów Jaruzelskiej, więc nie wiesz czy cokolwiek wymaga usprawiedliwiania. Ziemkiewicz nie jest politykiem i tyle.
Ale co to ma do rzeczy? Alek doskonale wszystko wytłumaczył.
Chciałbym się tylko jednej rzeczy dowiedzieć:
Jakie warunki musi spełniać prowadzący wywiad i gość wywiadu, żeby można było uznać, że wszystko jest w porządku i mogą rozmawiać bez żadnych podejrzeń? Tak ogólnie.
Jeśli obiecujemy, że Wam damy to Wam damy.
I to bez względu na to, ile będziecie musieli za to wszystko zapłacić
Nie w porządku: polityk, zwłaszcza lider, ze środowiska kojarzonego z opcją prorosyjską i udzielający wywiadów kremlowskim tubom u córki czerwonego generała.
Średnio w porządku: polityk z tylnych ław środowiska antyczerwonego i russceptycznego nieudzielający wywiadów kremlowskim tubom u córki czerwonego generała
W porządku: gość spoza środowisk partii politycznych, robiący wszystko wyłącznie na własny rachunek (np. Bartosiak, Karoń), z bonusem w postaci wieloletniej znajomości z córką czerwonego generała (Ziemkiewicz).
Komentarz