Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Aha... To by wiele wyjaśniało
    |||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    Better Dead Than Red

Komentarz

• Czego nie wiesz?
      Cmentarze są dostępne.
      Masz na nich zachować te same zasady,co w innych miejscach publicznych.
      Ceremonie pogrzebów są tak samo obłożone sankcjami,jak msze święte.
      A że u Ciebie sobie wymyślili "przeganianie" ludzi z cmentarzy,to już inna sprawa.
      "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Czyli nie mogę umyć samochodu na myjni bo nie jest to czynność niezbędna do zycia, ale na cmentarz mogę iść bo... jest to czynność niezbędna do życia? Mogę też siedzieć sobie na ławeczce na deptaku w centrum miasta i delektować się piękną pogodą i nie grozi mi za to mandat tak? W końcu ten deptak jest ogólnodostępny i nikt nie powinien mnie przeganiać tak? Po prostu te wszystkie pseudo przepisy bo nie wiem jak to nazwać są tak nieprecyzyjne, że człowiek się gubi...
        Better Dead Than Red

Komentarz

• Masz rację jedni modlą się za swoich bliskich, a inni na ławeczce do słońca.
          Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Dobra... Nie będę już tu robił bałaganu, ale chciałbym zaznaczyć, że modlić się za bliskich można także w domu...
            Better Dead Than Red

Komentarz

• Zamieszczone przez ŁUKASZ.
              Dobra... Nie będę już tu robił bałaganu, ale chciałbym zaznaczyć, że modlić się za bliskich można także w domu...
              Zapewne jeszcze nikt z tak naprawdę Ci bliskich nie odszedł, inaczej tego nie tłumaczę...
              Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Rząd po świętach powoli będzie odmrażał gospodarkę, natomiast KO na złość odmraża sobie uszy

Tarcza antykryzysowa 2.0 przyjęta przez Sejm

Za uchwalaniem ustawy głosowało 233 posłów, przeciw było 183, a 37 wstrzymało się od głosu. Teraz ustawa trafi pod obrady Senatu.

Wprowadzenie "wakacji składkowych" większych firm, zwiększenie dostępności pożyczek czy zasiłki dla rolników - takie rozwiązania przewiduje uchwalona w nocy ze środy na czwartek przez Sejm ustawa d...

Komentarz

• Zamieszczone przez Stout
                  Czego nie wiesz?
                  Cmentarze są dostępne.
                  U nas bramy zamknięte na głucho, wisi kartka od księdza, żeby odpuścić na kilka dni. Otwierają tylko na pogrzeb.
                  Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem.
                  Fryderyk Nietzsche, Poza dobrem i złem

Komentarz

• Zamieszczone przez aDHd

U nas bramy zamknięte na głucho, wisi kartka od księdza, żeby odpuścić na kilka dni. Otwierają tylko na pogrzeb.
                    Widocznie księdzu nikt z bliskich jeszcze nie umarł...
                    Better Dead Than Red

Komentarz

• Zamieszczone przez ŁUKASZ.

Widocznie księdzu nikt z bliskich jeszcze nie umarł...
                      To jeszcze nic, najgorsze, że musi jeździć brudnym samochodem.
                      Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem.

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70

Zapewne jeszcze nikt z tak naprawdę Ci bliskich nie odszedł, inaczej tego nie tłumaczę...
                        Oczywiście kolego.
                        Jestem na cmentarzu u rodziców minimum raz na dwa tygodnie.
                        Ostatnio byłem jeszcze przed wprowadzeniem stosownych obostrzeń.
                        Pojechałem dopiero dziś ,bo nie wyobrażam sobie ,żebym przed świętami ich nie odwiedził.Ludzi było na cmentarzu tyle ,co w normalny dzień "przed kwarantanną".
                        Nie szukajmy problemów tam ,gdzie ich nie ma.
                        "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Zamieszczone przez Stout
                          Oczywiście kolego.
                          Jestem na cmentarzu u rodziców minimum raz na dwa tygodnie.
                          Ostatnio byłem jeszcze przed wprowadzeniem stosownych obostrzeń.
                          Pojechałem dopiero dziś ,bo nie wyobrażam sobie ,żebym przed świętami ich nie odwiedził.Ludzi było na cmentarzu tyle ,co w normalny dzień "przed kwarantanną".
                          Nie szukajmy problemów tam ,gdzie ich nie ma.
                          Dokładnie.

Komentarz

• Czyżby Borys zaczął mówić ludzkim głosem

https://www.facebook.com/34861018907...6458300956088/
                            Budka: To co zapowiedział Morawiecki, to rozumiem, że będziemy, że kolejne posiedzenie, kolejna tarcza
                            Kosiniak Kamysz: Taak. Ale to jest dobre dla wszystkich przedsiębiorców
                            Budka: Znaczy to jest dobre, ale powinno być dawno zrobione

https://tysol.pl/a46156--video-Hit-T...Antykryzysowa-

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70
                              Czyżby Borys zaczął mówić ludzkim głosem

https://www.facebook.com/34861018907...6458300956088/
                              Budka: To co zapowiedział Morawiecki, to rozumiem, że będziemy, że kolejne posiedzenie, kolejna tarcza
                              Kosiniak Kamysz: Taak. Ale to jest dobre dla wszystkich przedsiębiorców
                              Budka: Znaczy to jest dobre, ale powinno być dawno zrobione

https://tysol.pl/a46156--video-Hit-T...Antykryzysowa-
                              A potem zagłosował przeciw.

Komentarz

• Zamieszczone przez aDHd

A potem zagłosował przeciw.
                                Co zrobisz, inaczej było by nie po totalnemu, innymi słowy polityka ważniejsza od gospodarki i oczekujących na pomoc przedsiębiorców.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎