Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jedna z poprawek POKO-SPOKO:

"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
    Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
    Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
    Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
    "
    Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez bheldt Zobacz posta
      Girzynski nazwal księży przedsiębiorcami , a Czechy mają dwa razy więcej zakażonych.Slyszalem na własne uszy......kiedy oni przestaną kłamać , przeciez to sie w glowie nie miesci
      Witam nowego bojownika na "odcinku kibolskim". Współczuję, łatwo nie będzie.
      Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem.
      Fryderyk Nietzsche, Poza dobrem i złem

Komentarz

• to nie chodzi o to czy bedzie latwo czy nie......https://www.esporter.pl/newsy/news-a...ource=worthsee no jak to mozna skomentowac??.....mi brakuje po prostu slow

Komentarz

to nie chodzi o to czy bedzie latwo czy nie......https://www.esporter.pl/newsy/news-a...ource=worthsee no jak to mozna skomentowac??.....mi brakuje po prostu slow
          Mam nadzieję, że to jednak prima aprilis...
          Bazinga!
          Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Co w tym złego??

Komentarz

• No nie wiem, np to że społeczeństwo potraci za chwilę swoje prace, przedsiębiorcy majątki, ludzie dosłownie umierają w przepełnionych szpitalach, na świecie dzieje się dramat, a facet stwierdził że to jest rewelacyjny czas na promowanie się na ***** tiktoku.

Nawet nie udawajcie że byście za to Komorowskiego nie powiesili.
              ​​​​​

Komentarz

• Okazuje się, że tarcza antykryzysowa nie chroni jedynie przedsiębiorców:

Im dłużej trwają te dyskusje o Tarczy Antykryzysowej tym dziwniejsze kwiatki na niej wyrastają. Niespodziewanie pojawił się Art.15w. który w praktyce wyłącza zapis o nadużyciach władzy w celu uzyskania korzyści majątkowej (231 par 2 kk).
                https://twitter.com/tomaawroblewski/...97833773223936

Jeszcze polecam obejrzeć.

Sadowski: Propozycje rządu wskazują na nieznajomość realnej gospodarki. To rozwiązania prourzędnicze

Niestety jeżeli tarcza ma 100 stron mętnych przepisów to nic wielkiego z tego wyniknąć nie może.
                Ostatnio edytowany przez sephrioth1916; 157246.
                Jeśli obiecujemy, że Wam damy to Wam damy.
                I to bez względu na to, ile będziecie musieli za to wszystko zapłacić

Komentarz

• Zamieszczone przez PTPTPT Zobacz posta
                  No nie wiem, np to że społeczeństwo potraci za chwilę swoje prace, przedsiębiorcy majątki, ludzie dosłownie umierają w przepełnionych szpitalach, na świecie dzieje się dramat, a facet stwierdził że to jest rewelacyjny czas na promowanie się na ***** tiktoku.

​​​​​
                  Nie wiem kiedy Duda ma urodziny bo nie chce mi sie sprawdzac tego , ale przysięgam ze wyśle mu klocki Lego

Komentarz

• A ja sprawdziłem. 16 maja. Na bank nie wyślesz.
                    Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                    -------------
                    Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• przysięgam na życie moich dzieci TU I TERAZ ,Na dowod zrobie zdjęcie potwierdzenia wysyłki

Komentarz

• Zamieszczone przez PTPTPT Zobacz posta
                        No nie wiem, np to że społeczeństwo potraci za chwilę swoje prace, przedsiębiorcy majątki, ludzie dosłownie umierają w przepełnionych szpitalach, na świecie dzieje się dramat, a facet stwierdził że to jest rewelacyjny czas na promowanie się na ***** tiktoku.

​​​​​
                        Akurat nie jestem zwolennikiem Andrzeja Dudy, ale serio chęć dotarcia do młodzieży i próba zachęcenia ich do zostania w domu to coś złego? Totalnie nie rozumiem.

Jak już tu jestem to od razu powiem, że:
                        - robienie wyborów to skrajny kretynizm
                        - granie wyborami i odwołanie ich w ostatnim momencie, a co za tym idzie, determinowanie negatywnych emocji i kolejnych podziałów w społeczeństwie też nie jest warte pochwały. Szkoda w tej chwili siły i czasu samorządów na zamartwianie się tematem wyborów.

Stan wyjątkowy można i trzeba wprowadzić, proste.

Ostatnio edytowany przez Kujawiak; 30945.

Komentarz

• Nic mnie nie obchodzi to, czy Duda wygłupił się na tiktoku czy nie. Jest więcej poważniejszych powodów, dla których na pewno na niego nie zagłosuję.

Komentarz

przysięgam na życie moich dzieci TU I TERAZ ,Na dowod zrobie zdjęcie potwierdzenia wysyłki
                            Jak nie zobaczę całej fotorelacji, ze zdjęciem zestawu przed zapakowaniem, w trakcie, po i z doklejonym adresem, to nie uwierzę.
                            Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                            -------------
                            Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• A co forumowicze sądzą o jutrzejszych wypłatach trzynastych emerytur w obecnej sytuacji gospodarczej?

Komentarz

• Podlewanie ogniska benzyną czy jakoś tak?

Komentarz

Pracuję...
                                X