Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
-
Zamieszczone przez bheldt Zobacz postaGirzynski nazwal księży przedsiębiorcami , a Czechy mają dwa razy więcej zakażonych.Slyszalem na własne uszy......kiedy oni przestaną kłamać , przeciez to sie w glowie nie miesciKto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem.
Fryderyk Nietzsche, Poza dobrem i złem
Komentarz
-
to nie chodzi o to czy bedzie latwo czy nie......https://www.esporter.pl/newsy/news-a...ource=worthsee no jak to mozna skomentowac??.....mi brakuje po prostu slow
Komentarz
-
Zamieszczone przez bheldt Zobacz postato nie chodzi o to czy bedzie latwo czy nie......https://www.esporter.pl/newsy/news-a...ource=worthsee no jak to mozna skomentowac??.....mi brakuje po prostu slowBazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
No nie wiem, np to że społeczeństwo potraci za chwilę swoje prace, przedsiębiorcy majątki, ludzie dosłownie umierają w przepełnionych szpitalach, na świecie dzieje się dramat, a facet stwierdził że to jest rewelacyjny czas na promowanie się na ***** tiktoku.
Nawet nie udawajcie że byście za to Komorowskiego nie powiesili.
Komentarz
-
Okazuje się, że tarcza antykryzysowa nie chroni jedynie przedsiębiorców:
Im dłużej trwają te dyskusje o Tarczy Antykryzysowej tym dziwniejsze kwiatki na niej wyrastają. Niespodziewanie pojawił się Art.15w. który w praktyce wyłącza zapis o nadużyciach władzy w celu uzyskania korzyści majątkowej (231 par 2 kk).
Jeszcze polecam obejrzeć.
Sadowski: Propozycje rządu wskazują na nieznajomość realnej gospodarki. To rozwiązania prourzędnicze
Niestety jeżeli tarcza ma 100 stron mętnych przepisów to nic wielkiego z tego wyniknąć nie może.Ostatnio edytowany przez sephrioth1916; 157246.Jeśli obiecujemy, że Wam damy to Wam damy.
I to bez względu na to, ile będziecie musieli za to wszystko zapłacić
Komentarz
-
Zamieszczone przez PTPTPT Zobacz postaNo nie wiem, np to że społeczeństwo potraci za chwilę swoje prace, przedsiębiorcy majątki, ludzie dosłownie umierają w przepełnionych szpitalach, na świecie dzieje się dramat, a facet stwierdził że to jest rewelacyjny czas na promowanie się na ***** tiktoku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PTPTPT Zobacz postaNo nie wiem, np to że społeczeństwo potraci za chwilę swoje prace, przedsiębiorcy majątki, ludzie dosłownie umierają w przepełnionych szpitalach, na świecie dzieje się dramat, a facet stwierdził że to jest rewelacyjny czas na promowanie się na ***** tiktoku.
Jak już tu jestem to od razu powiem, że:
- robienie wyborów to skrajny kretynizm
- granie wyborami i odwołanie ich w ostatnim momencie, a co za tym idzie, determinowanie negatywnych emocji i kolejnych podziałów w społeczeństwie też nie jest warte pochwały. Szkoda w tej chwili siły i czasu samorządów na zamartwianie się tematem wyborów.
Stan wyjątkowy można i trzeba wprowadzić, proste.
Ostatnio edytowany przez Kujawiak; 30945.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bheldt Zobacz postaprzysięgam na życie moich dzieci TU I TERAZ ,Na dowod zrobie zdjęcie potwierdzenia wysyłkiNie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
Komentarz