Zamieszczone przez Budyń_70
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Hazardzista; 151974."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaMasz cyferki jak to wyglada pod kierowaniem ustaw do TK? Najlepiej w podziale przed podpisaniem i po podpisaniu.
Info o Komorowskim
O Dudzie
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postaA nie mógłbyś raz sam czegoś poszukać?
Info o Komorowskim
O Dudzie
https://www.prezydent.pl/prawo/ustaw...tk/page,1.html
Komentarz
-
8 lutego o godz. 12 przed Trybunałem Konstytucyjnym w Warszawie będzie można zademonstrować swoje przywiązanie do państwa prawa, suwerenności, konstytucji i opowiedzieć się za realną reformą wymiaru sprawiedliwości. Komitet "Suwerenni" oraz Kluby "Gazety Polskiej" organizują demonstrację, a redaktor naczelny "GP" Tomasz Sakiewicz apeluje o pełną mobilizację.https://telewizjarepublika.pl/kluby-gp-zapraszaja-na-demonstracje-w-obronie-reformy-sadow,90747.html8 lutego o godz. 12 przed Trybunałem Konstytucyjnym w Warszawie będzie można zademonstrować swoje przywiązanie do państwa prawa, suwerenności, konstytucji i opowiedzieć się za realną reformą wymiaru sprawiedliwości. Komitet
Pierwsza od dawna mobilizacja. Jaka frekwencja, drodzy PISowcy, będzie dla Was sukcesem?Jeśli obiecujemy, że Wam damy to Wam damy.
I to bez względu na to, ile będziecie musieli za to wszystko zapłacić
Komentarz
-
Wprawdzie, jak wielokrotnie pisałem - popieram PiS "z braku laku", ale mogę napisać. ŻadnaSzczerze, jeżeli ktoś komentuje bieżącą politykę i zakłada, że spędy Sakiewicza mobilizują znaczącą część elektoratu partii rządzącej, to...
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Pozwolę sobie posłużyć się pewną anegdotką. Kiedyś jedna młoda dziennikarka zadzwoniła do Roberta Mazurka z pytaniem co myśli o linii "Gazety Wyborczej", ten ze znanym poczuciem humoru odpowiedział "nie myślę, nie czytam", na co Pani ze smutkiem w głosie odpowiedziała "kurczę, wszyscy mi to mówią". Mniej więcej takie same znaczenie mają działa Sakiewicza i jego biuletynu (bo gazetą tego trudno nazwać) ze sprzedażą na poziomie 20k (największy spadek r/r ze wszystkich tygodników wynoszący 24%).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaGośka, dla ciebie to jest Pan Prezydent Andrzej Duda i Pan Prezes Jarosław Kaczyński...
Komentarz
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaPAD podpisał ustawę dot. sądów"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaBo najwidoczniej nie jest tym zainteresowany
Najprostsze rozwiązania wydają się być zawsze najbardziej logiczne
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postaGośka, dla ciebie to jest Pan Prezydent Andrzej Duda i Pan Prezes Jarosław Kaczyński...Zamieszczone przez Kawa Zobacz postaNo właśnie czemu Prezes, a nie Premier?
Ale "Prezes Jarosław Kaczyński"? Przeciez to nie jest żaden dla niej prezes. On jest przesem dla członków PiS.
A dla innych powinien być POSŁEM Jarosławem Kaczyńskim.
Poseł RP to ważniejsza godność niż prezesowanie dowolnej spółce/stowarzyszeniu.
Także przy okazji - także dla członków PiS, których jest prezesem, powinien być przede wszystkim posłem
Premier Jarosław Kaczyński - też byłoby na miejscu.
Grzecznościowo do osób piastujących w przeszłości funkcje publiczne także można zwracać się używając nazwy najwyższej godności, jaką sprawowali.
--
to tak zupełnie abstrahując od tego, co MKB mówiła - bo na jej słuchanie szkoda mi czasuOstatnio edytowany przez Yevaud; 100.koko koko Skorza spoko...
Komentarz
Komentarz